Sari la conținut

Candy - 0729242215

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Revizitat după atâta vreme pe frumoasa candy

parca e mult mai frumoasă acum și are aceleași servici și prețuri ca anii trecuți. 
200fin dar merită.

chiar v-o recomand cu drag fără să exagerez. O să fie la noi în oraș până vineri dacă am înțeles bine. Locație vis a vis de OMV la parter. nu mai rețin cum îi zice la strada 

• Proffmod a schimbat titlul în Candy 0736768382 / 0729242215
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 2 minute, animat90 a spus:

parca e mult mai frumoasă acum și are aceleași servici și prețuri ca anii trecuți. 
200fin dar merită.

chiar v-o recomand cu drag fără să exagerez. O să fie la noi în oraș până vineri dacă am înțeles bine. Locație vis a vis de OMV la parter. nu mai rețin cum îi zice la strada 

E Calea Moldovei,dar din ce an înțeles e totul protejat.

Postat
Acum 39 minute, CR7aurel a spus:

E Calea Moldovei,dar din ce an înțeles e totul protejat.

Da,dar se merită. Nici eu nu sunt adeptul protejatului dar în unele cazuri chiar se merită 

• Oras:Tokyo
Postat
Acum 16 ore, animat90 a spus:

Da,dar se merită. Nici eu nu sunt adeptul protejatului dar în unele cazuri chiar se merită 

Si finalizarea e tot protejata ? 😁

Postat
Acum 4 ore, ioda69 a spus:

Si finalizarea e tot protejata ? 😁

Da …totul protejat. O sa mai fie azi și mâine din câte am înțeles 

• Like 1
  • Oras:Targu mures
  • Oras:Targu mures
Postat
La 11.12.2023 la 14:19, animat90 a spus:

200fin dar merită.

Aprob si sustin tot ce spune colegul este super tare gagica

Eu m-am pierdut ca membru de cand ea plecase:)) 

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, Wisdom a spus:

Cum arată,, pozele din anunț sunt reale?

Da

Postat
Acum 15 ore, ioda69 a spus:

Mai stie cineva ceva despre Candy ? 

Zicea ca revine prin ianuarie….

• Oras:bistrita
  • Oras:bistrita
Postat

Revine Kandy(Ariana) la noi pe vineri și ar vrea sa stea mai mult pe la noi. Preturi 200/400 finalizarea. Are și jucării sexuale... Despre ea știm că este senzațională, deoarece a mai fost pe la noi... Sa o primim cum se cuvine și a o facem sa nu mai place

• Like 2
Postat

Proaspăt ieșit de la blondina asta…a rămas aceeași fată faină și cu servici ok

recomand cu toată încrederea. Pozele sunt reale și recente. 
spor!

• Oras:Bistrita
Postat

Am vizitat gagica, printre cele mai frumoase la care am fost, mie îmi plac blondele slim cu sânii mari, 200 lei finalizarea totul protejat, mi-ar fi plăcut oralul neprotejat , primirea a fost într-o ținută semitransparenta neagră, parfumată, machiată, foarte aranjată, tocuri, bronzată. A început cu un oral, după care am schimbat 2 poziții, peste și capră. 

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Am vizitat-o și eu pe această fata frumoasa la recomandarea voastră. Deși a fost după ora 22.30 nu s-a văzut lipsa de politețe sau plictiseala. E prietenoasa, zâmbitoare, o fata care mi-a dat impresia ca ar vrea sa mai rămân nu sa scape de mine, cu care ai ce povesti. Trebuie sa-i fac o recenzie mai detaliata dar nu acum ca e târziu acum. Merita fata! Futaiul a fost pana la epuizare,  transpirați, uzi. Deși nu a mai putut ( am înțeles, dupa o zi plina) nu s-a lăsat și m-a satisfăcut la maxim. 10 pe linie. 

Vizitati-o cât mai este! Vizitati-o, in felul asta mai rămâne la noi!

Toate cele bune, A. 😘

Recomand!

• Inimioara 1
Postat

Am vizitat-o și eu pe domnișoara Ariana , este o fată minunată , foarte prietenoasă , mereu cu zâmbetul pe buze , fără grabă absolut deloc! Menționez ca locația  este una curată , primitoare la fel ca și persoana din spatele ușii! Nu o să intru în detalii legate de acțiunea în sine , dar pot să zic ca totul a decurs minunată și totul s-a întâmplat natural! Deci pe scurt , merită vizita de fiecare dată când o să ne viziteze! 

• Inimioara 1
Reputație: 5
  • Oras:dej
Postat

Salutare , am fost eu și e mult mai buna/sexi in realtate! O recomand cu cea mai mare plăcere , îi o persoană și o femeie profesionistă, nu te grăbește deloc, prietenoasă! Pe scurt , eu zic ca merită văzută și revăzută de câte ori o să vină prin Bistrița! Serviciile sunt 1 fin 200 1h-400

Totul protejat desi as fi vrut oralul np...dar pt aia chiar merita vizitata, eu o sa ma reintorc cu mare drag la ea, deja mi-am facut programare pt marti!

• Inimioara 1
Reputație: 5
Postat

Aspect fizic -10

ON - 10

NP - 10

Igienă - 10 tocmai ieșea de la duș

Locația - 10 curat tot ce trebuie

200fin și 400 ora...

Mult mai frumoasa si mai sexi in realitate!

Prietenoasa, nu te grabeste!

Merita vizitata, eu cu siguranta o sa o mai vizitez!

• Like 2
  • Inimioara 2
Reputație: 179
Postat

Aceleași servici ca întotdeauna…din spusele ei pleacă joi din oraș așa ca grăbiți-vă să o prindeți și se întoarce pe data de 15 dacă am reținut bine. 
spor! 

• Like 1
Reputație: 168
  • Oras:Cluj-Napoca/Bistrița
  • Oras:Cluj-Napoca/Bistrița
Postat

Am fost si eu la ea la inceputul saptamanii. S-a meritat sa o vizitez pentru sanii aia mari naturali. Fizic nu m-a impresionat fiindca are cateva kg in plus si mie imi plac fetele subtiri. Nici cu genele puse nu mi-a placut cum ii sta pentru ca seamana cu niste maturici. In rest a fost ok, experienta la nivel mediu as zice

• Like 1

Reputație: 919
Postat

Daca ar renunta la servetelele umede ... ar avea o nota mare de la mine 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.