Sari la conținut

Karla Big Boobs 0764.023.444

Postări Recomandate

Postat

Vizitat domnisoara.

Locatie undeva pe langa Cismigiu, curat ,spatios, beculete, bomboane si cirese la intrare pe hol. Sta cu mai multe colege, pare a fi un bordel, dar curat.

Multumesc pentru recenzie 🥰

Locația lasa impresia de bordel poate din cauza ca este mare. Dar nu sunt alte aspecte care sa asocieze cu bordelul :)

In locație suntem 3 fete. Eu, Just_mara si Irina, Fiecare avem camera noastră, iar discreția este punctul nostru forte.

😊

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Tocmai ce am iesit de la aceasta doamna.programarea respectata de ambele parti (eu chiar am ajuns cu 15 min mai devreme) , am luat 1h ca nu eram pe graba :D

Ajuns ,m-a servit cu o doza de cola am fumat o tigare , ma intrebat daca merg la dus (i-am spus ca vin de acasa si sunt pregatit) , am mers in camera de distractii unde am inceput sa ne pupam sa ne maingiem a inceput un oral nep , duca care am pus o pe spate am dat vre-o 7-10 min am rugat o sa se intoarca si sa a o iau pe la spate unde am si finalizat in balon.

Am stat puntin in pat , am mers am fumat o tigare iar la al 2 lea nr am renuntat , eram destul de obosit si nu mai aveam vlaga.(next time)

Locatie - 9 langa Cismigiu (DNA) camera de actiune avea o omagine cu isus pictata pe tavan , destul de creepy sa futi in camera aia :) dar mie imi convine zona

Aspect fata - 9 poze reale sani mari dar destul de lasati (e de inteles are un copil )

GFE - 9 ai ce sa discuti cu ea , doar ca tu esti cel care trebuie sa creeze subiectele nu prea are initiativa

French kiss - 6 ,pentru ea FK inseamna defapt niste pupici si atat

Oral - 8 fara atentie pt outele mele incarcate (si sunt epilat )

Normal - 9 sta cum ii spui , geme frumos

Anal - N/A

Halat - 200 H / 100 Fin

De recomandat - eu zic Da , e si ok la pret

I-am dat un pupic si am plecat cu promisiunea ca daca nu va schimba locatia ne vom revedea.

Spor

• Like 6
Postat

Super drăguți sânii 🥰🥰🥰

Faci cumva și anal, Karla?

Te pup 😘

Postat

Daca nu stii cum se scrie French Kiss si spui french miss, e clara treaba... :laugh2

Sper ca stii sa faci FK mai bine decat scrii...

Auto corectul ma sabotează 😂

Nu este cazul să fii răutăcios ;)

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Deci Anal este în meniu??

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Ok, mulțumesc

• Oras:București
Postat

Este frumoasa la față fata? Eu m-as risca să merg, dar corp au multe, frumusețe nativă mai puține;)

Aștept păreri

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Arăți f bine. Ceva poze cu tine mai goala cred te ar avantaja.

Sunt de aceeasi parere.

Postat

Mie imi place sincer ce vad...si pretul.si bunul simt...o sa incerc cand ma.hotarasc sa dau drumul.la treaba in mod cert

Postat

Neața oameni faini!

Mi-am început programul voi fi disponibilă pana pe la 02:00 noaptea.

Va astept si va îmbrățișez cu drag :*

Postat

Am vizitat ieri domnisoara. Zona buna, vis-a-vis de DNA :))..locație curata, spatioasa, baie curata si dotată cu ce ai nevoie.

Fata foarte primitoare, volubilă și zâmbitoare, te servește cu un suc daca vrei.

Are niște sani de senzație, iar gfe-ul este ridicat. Te sărută peste tot pe corp, suge bine, te face sa te simti ca si cu o amantă.

Note

Igiena: 10

ON: 9 (finalizare orală 50 extra)

NP: 9 (incercat o singură pozitie, vina mea)

Corp:10 pt sani,putina burtica, dar nimic deranjant. Nu este slim,dar arata bine.

GFE:10

halat: 100 ron/finalizare +50 finalizare orală

Raport calitate/pret f bun, de revenit curand.

Mergeți cu incredere.

p.s: Este colega cu Irina Pitik

• Like 4
Reputație: 46
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare !

Am vizitat-o si eu ieri pe Karla,si pot spune ca a fost o prima intalnire reusita.Nu imi place sa dau foarte multe detalii dar o sa spun ceea ce este important si anume ca este o fata tinerica,frumusica si joviala si chiar arata mai bine decat in poze.

Am optat pentru 1 ora/2 finalizari -250 prima finalizare fiind orala.

Oralul nu este foarte adanc dar este facut cu simt de raspundere pe langa mangaieri si o atmosfera placuta.

La" tigarea de dupa" le-am cunoscut si pe colegele ei,am schimbat cateva vorbe si sunt fete de treaba.Locatia are tot ce trebuie ,gel de dus,prosoape curate si 3 fete de treaba.

Eu unul o sa revin !

• Like 1
Postat

Salutare !

Am vizitat-o si eu ieri pe Karla,si pot spune ca a fost o prima intalnire reusita.Nu imi place sa dau foarte multe detalii dar o sa spun ceea ce este important si anume ca este o fata tinerica,frumusica si joviala si chiar arata mai bine decat in poze.

Am optat pentru 1 ora/2 finalizari -250 prima finalizare fiind orala.

Oralul nu este foarte adanc dar este facut cu simt de raspundere pe langa mangaieri si o atmosfera placuta.

La" tigarea de dupa" le-am cunoscut si pe colegele ei,am schimbat cateva vorbe si sunt fete de treaba.Locatia are tot ce trebuie ,gel de dus,prosoape curate si 3 fete de treaba.

Eu unul o sa revin !

Din recenzia ta nu pare cine stie ce experienta, ma rog

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...