Sari la conținut

Roxana 0720674053

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 24 minute, benyruben a spus:

Am căutat vreo 10 pagini,efectiv nu găsesc o poza cu aceasta domnișoara. 
poate cineva sa arate o poza cu ea? 

Dacă citeai doar pagina asta, ai fi văzut că s-a mai răspuns la întrebarea asta.

La 06.08.2023 la 18:22, roxyyyy a spus:

Pag 30

• Like 5
Postat

Bună dimineața!🤗începând de mâine am sa fiu disponibilă în Timisoara pana vineri inclusiv.

📞Programul de mâine:15:00-22:00 iar in restul zilelor 10:00-22:00.

️Programările in avans am rugămintea sa fie făcute prin sms cu specificația pana la ce ora pot sa răspund.

Duminica plăcută in continuare!❤️

• Oras:Timisoara
Postat
On 9/10/2023 at 11:12 AM, roxyyyy said:

Bună dimineața!🤗începând de mâine am sa fiu disponibilă în Timisoara pana vineri inclusiv.

📞Programul de mâine:15:00-22:00 iar in restul zilelor 10:00-22:00.

️Programările in avans am rugămintea sa fie făcute prin sms cu specificația pana la ce ora pot sa răspund.

Duminica plăcută in continuare!❤️

Buna,

Ne poti spune in ce zona ai locatia?

Multumim! 

:inlovee

Postat
Acum 22 minute, Osiris0 a spus:

Buna,

Ne poti spune in ce zona ai locatia?

Multumim! 

:inlovee

Liviu Rebreanu, bănuiesc 

• Inimioara 1
Postat
1 hour ago, BrasilAssLov said:

Și poate ceva poze sau un link ....

Poze se gasesc la pagina 30.

55 minutes ago, emiluc said:

Liviu Rebreanu, bănuiesc 

Multumesc pentru informatie.

Postat
Acum 3 minute, Osiris0 a spus:

Poze se gasesc la pagina 30.

Multumesc pentru informatie.

Pozele alea sunt de cel puțin 2 ani....La ceva mai recent ma refeream....

Postat
1 hour ago, BrasilAssLov said:

Pozele alea sunt de cel puțin 2 ani....La ceva mai recent ma refeream....

Roxana a scris la un moment dat pe acest thread ca NU va mai pune poze. Cine si cu ce a deranjat-o, habar n'am...dar fata este parolista si se pare ca se tine de cuvant. Io zic ca e de apreciat 😁

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața!🤗

📞Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00.Programările se fac doar prin sms cu specificația pana la ce ora pot sa răspund.

📍locație:bd Liviu Rebreanu 

• Oras:Romanika
  • Oras:Romanika
Postat

Vizitat domnita, ce sa zic, o femeie foarte simpatica, milf de genul dupa care intorci capul pe strada. 
ON plus 3 pozitii NP, totul ca la carte. Placuta, inteligenta, frumoasa. 
Recomand. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 14 ore, yummmy a spus:

Vizitat domnita, ce sa zic, o femeie foarte simpatica, milf de genul dupa care intorci capul pe strada. 
ON plus 3 pozitii NP, totul ca la carte. Placuta, inteligenta, frumoasa. 
Recomand. 

Îți mulțumesc frumos pentru aprecieri,pupici!❤️

📞Astăzi este ultima zi in oraș și ma găsiți disponibilă pana la ora 22:00.

O zi frumoasa!🤗

Postat

Hello,

Am reusit si eu sa o vizitez pe Roxana dupa ce am citit recenziile pozitive ale colegilor. Cand am vazut ca nu sta prea mult pe la noi, am facut tot posibilul sa o intalnesc.

Metoda de contact prin SMS unde am avut un schimb de mesaje pentru a stabili toate detaliile. Ajuns la locatie pe Liviu Rebreanu am fost primit de Roxana, o domnisoara draguta, cu un corp frumos care stie sa se comporte, amabila si sociabila.

Am facut cunostinta si am stat unpic de vorba dupa care am mers la dus pentru refresh, la baie se gasesc toate cele necesare.

Am ales o finalizare, la actiune Roxana a preluat initiativa cu un ON, mi-a placut tehnica pe care o foloseste, schimbat apoi in NP unde se misca bine, simti ca este acolo cu tine, am schimbat doua pozitii si terminat in prezervativ.

Roxana este ce trebuie, o fata alaturi de care nu ai cum sa nu te simti bine, cu o igiena impecabila si o atitudine de top care chiar merita sa fie vizitata.

Multumesc frumos Roxana si ma bucur ca te-am cunoscut !!! Te pup !!! :couple

Spor colegii !!! :138x

• Like 5
  • Inimioara 1
Postat
La 15.09.2023 la 12:25, Osiris0 a spus:

Hello,

Am reusit si eu sa o vizitez pe Roxana dupa ce am citit recenziile pozitive ale colegilor. Cand am vazut ca nu sta prea mult pe la noi, am facut tot posibilul sa o intalnesc.

Metoda de contact prin SMS unde am avut un schimb de mesaje pentru a stabili toate detaliile. Ajuns la locatie pe Liviu Rebreanu am fost primit de Roxana, o domnisoara draguta, cu un corp frumos care stie sa se comporte, amabila si sociabila.

Am facut cunostinta si am stat unpic de vorba dupa care am mers la dus pentru refresh, la baie se gasesc toate cele necesare.

Am ales o finalizare, la actiune Roxana a preluat initiativa cu un ON, mi-a placut tehnica pe care o foloseste, schimbat apoi in NP unde se misca bine, simti ca este acolo cu tine, am schimbat doua pozitii si terminat in prezervativ.

Roxana este ce trebuie, o fata alaturi de care nu ai cum sa nu te simti bine, cu o igiena impecabila si o atitudine de top care chiar merita sa fie vizitata.

Multumesc frumos Roxana si ma bucur ca te-am cunoscut !!! Te pup !!! :couple

Spor colegii !!! :138x

Îți mulțumesc frumos pentru vizita și aprecieri.🤗❤️Pupici😘😘😘

📞miercuri-joi-vineri am sa fiu iar disponibilă.O zi frumoasa!

Postat

📞Disponibilă pentru programări începând cu ora 15:00 iar in oraș 3 zile pana vineri inclusiv.❤️

‼️Va rog nu mai scrieți mesaje de genul ,,Buna,ești,lucrezi,disponibilă..etc pt ca nu am sa va răspund.

O zi frumoasa!❤️

• Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Când te muți de pe Rebreanu? 😇

• Haha 1
Postat

Tu ești aia primul venit primul servit, am ajuns cu 5 min întârziere era trafic sun la interfon, și mi spui ca nu se mai poate ca vine altul incredibil ce penibile sunteți, doar pe făcut lovele și atât, jenant 

• Haha 1
  • Trist 1
Postat
Acum 5 minute, Rares777 a spus:

Tu ești aia primul venit primul servit, am ajuns cu 5 min întârziere era trafic sun la interfon, și mi spui ca nu se mai poate ca vine altul incredibil ce penibile sunteți, doar pe făcut lovele și atât, jenant 

Nu cumva confunzi persoana ?

Postat
1 oră în urmă, Rares777 a spus:

Nr de la interfon se primește in momentul când ai ajuns.Nu aveai cum sa suni și sa nu îți răspund.

‼️‼️‼️întârzierile care nu se anunța se anulează,asta e alta poveste.

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 15 ore, roxyyyy a spus:

:refoz

Bună nu ne pui și noua niște poze am dat vro citeva pagin în urna și nu am găsit nici o poza cu tine sa ne facem și noi câte o idee cei care nu te-am văzut. 

Mulțumesc 

Postat
4 hours ago, remusV said:

Bună nu ne pui și noua niște poze am dat vro citeva pagin în urna și nu am găsit nici o poza cu tine sa ne facem și noi câte o idee cei care nu te-am văzut. 

Mulțumesc 

Roxana este mai discreta cu pozele. Mai jos este un link unde gasesti poza ca sa-ti faci o idee.

Eu recomand sa o vizitezi, este ce trebuie si merita.

On 9/12/2023 at 11:09 AM, roxyyyy said:

Te pup Roxy. :couple

• Mersi 1
  • Minus 1

Postat
Acum 4 ore, Osiris0 a spus:

Roxana este mai discreta cu pozele. Mai jos este un link unde gasesti poza ca sa-ti faci o idee.

Eu recomand sa o vizitezi, este ce trebuie si merita.

Te pup Roxy. :couple

Îți mulțumesc,te pup!:*

p.s‼️Vizita mea s-a prelungit si pt ziua de mâine :138x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...