bogdan icx Reputație: 2454 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Postat Decembrie 15, 2022 Acum 6 ore, fx19 a spus: Salut! A mai fost cineva la ea? A imbunatatit serviciile sau bat drumul degeaba din Bucuresti pana in Pitesti? in principiu depinde de fiecare in parte, de la om la om, experientele sunt diferite, eu am facut N vizite si as reveni oricand, ultima mea vizita a fost undeva in vara, nimic de reprosat, dar in trecut sa intamplat sa nimeresc si o sedinta mai slaba, probabil avea o zi mai proasta, se intampla si celor mai buni. 2 1
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7215 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Decembrie 15, 2022 Acum 5 ore, bogdan icx a spus: in principiu depinde de fiecare in parte, de la om la om, experientele sunt diferite, eu am facut N vizite si as reveni oricand, ultima mea vizita a fost undeva in vara, nimic de reprosat, dar in trecut sa intamplat sa nimeresc si o sedinta mai slaba, probabil avea o zi mai proasta, se intampla si celor mai buni. Da. Dar se cam intampla pe banii tai. Si la ce scor are nu prea ar trebui. Nu am vizitat-o , se vede ca e intretinuta , ca a investit in ea , dar la scoruri "de japca" nu mai merg. 2 1 L.A.W. 🔞
caine28 Reputație: 72 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2023 Din câte am înțeles lucrează doar cu circuit închis și doar când are chef că de când este cu iubi este extrem de greu de prins
bogdan icx Reputație: 2454 Postat Octombrie 6, 2023 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Postat Octombrie 6, 2023 Acum 17 ore, caine28 a spus: Din câte am înțeles lucrează doar cu circuit închis și doar când are chef că de când este cu iubi este extrem de greu de prins ultima data am prinso undeva intre 9 si 17 septembrie, acum numai sunt in tara, si lucreaza cum are chef ce-i drept, face programul fiecare cum vrea, dar lucreaza deschis, avea anuntul si pe publi, pe viitor pe la Pitesti nu stiu daca o mai vedeti, din ce am vorbit cu ea, plus ca e in 2 videoclipuri cu Bogdan de la Ploiesti :))) deci a spus ca se muta pe Bucuresti cam definitiv. 2
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7215 Postat Octombrie 7, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Octombrie 7, 2023 Acum 6 ore, bogdan icx a spus: ultima data am prinso undeva intre 9 si 17 septembrie, acum numai sunt in tara, si lucreaza cum are chef ce-i drept, face programul fiecare cum vrea, dar lucreaza deschis, avea anuntul si pe publi, pe viitor pe la Pitesti nu stiu daca o mai vedeti, din ce am vorbit cu ea, plus ca e in 2 videoclipuri cu Bogdan de la Ploiesti :))) deci a spus ca se muta pe Bucuresti cam definitiv. Vai ce pierdere 😅🥲… La cat cerea , poate sa se mute linistita . 1 L.A.W. 🔞
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum