Sari la conținut

Ce fantezii ascunse aveți?

Postări Recomandate

Postat

De asta nu prea pot să îmi dau seama..dar, să audă părinții cum le fut fica..

Să o fut pe ea și să intre mă-să și să le fut pe amândouă...mai ales dacă ai o soacră bună :))

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

In timp ce stau aplecata intr-un camp de maci, sa culeg maci, unul sa imi dea  limbi.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Siana nu imi indeplinesti fantezia de greatgrandma experience?

Ai fantezii cu bunica ta ? M-a sunat azi unul sa imi spuna ca ar vrea sa o linga pe maica-sa iar eu sa ii fiu stapana care sa ii porunceasca sa faca asta ...

Acum, tie poate ca iti place sa futi si oi, asa ca, daca ma platesti bine, iti poti imagina ca sunt o oaie, in timp ce ma futi ...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat
Topicul ăsta nu prea are ce căuta la DG, aş zice. E playground fariseist de promovare ptr o categorie perversă extrem de neiubită de oamenii citavi la cap. Locul lui e mai degrabă down under la "Dominare, Fetiş, Stăpâne". Acolo mamba poetă se poate desfăşura nestingherită în toată splendoarea penibilității ei, urmărită cu viu interes de toți "voinicii" care plătesc (frizând ridicolul şi jignind genul masculin) să fie articulați cu strapon la găoz, pişați şi umiliți, verbal sau fizic. 

Keep up the good work @Pisicuts, you're on the right track! Noile reglementări te-au ridicat în ochii mei şi în ochii multor altora, sunt ferm convins de asta. Non multa sed multum, cantitate vs calitate. Mai văd două-trei îmbunătățiri radicale în punctele nevralgice şi după aia n-o să mai am niciun motiv să NU cotizez lunar la Nimfo. 

Cheers

• Minus 1

Postat

Topicul ăsta nu prea are ce căuta la DG, aş zice. E playground fariseist de promovare ptr o categorie perversă extrem de neiubită de oamenii citavi la cap. Locul lui e mai degrabă down under la "Dominare, Fetiş, Stăpâne". Acolo mamba poetă se poate desfăşura nestingherită în toată splendoarea penibilității ei, urmărită cu viu interes de toți "voinicii" care plătesc (frizând ridicolul şi jignind genul masculin) să fie articulați cu strapon la găoz, pişați şi umiliți, verbal sau fizic. 

Keep up the good work @Pisicuts, you're on the right track! Noile reglementări te-au ridicat în ochii mei şi în ochii multor altora, sunt ferm convins de asta. Non multa sed multum, cantitate vs calitate. Mai văd două-trei îmbunătățiri radicale în punctele nevralgice şi după aia n-o să mai am niciun motiv să NU cotizez lunar la Nimfo. 

Cheers

Vad ca tu, ii jignesti pe altii ... si te consideri nealterat, pur, imaculat, perfect, barbat adevarat, nu gluma ... Esti Hristos pe pamant , nu altceva ... Du-te pe site-ul pocaitilor ! Cred ca nu prea stai in oglinda sa iti privesti barna din ochi, ci iti pierzi vremea ca sa vezi paiul din fundul iepii... Intrebarea este de ce iti pierzi vremea pe acest topic sau pe topicele de la sectiunea de dominare ... Sunt atatea de facut pe lumea asta ! Cred ca te supraestimezi si esti mult prea multumit de tine, de te declari atat de nemultumit de cei din jur ... Esti un om foarte limitat, daca tu ai vrea ca toti ceilalti sa fie ca tine. Si cei care fantezii neintelese sau neacceptate de tine, platesc abonament pe acest forum.

Eu te primesc la mine si daca vrei sa imi dai bani degeaba ... Poti sa treci pe numele meu toata averea ta, din pura placere ...

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...