Sari la conținut

Birthday party! 🥳

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
Postat
  La 16.06.2020 la 12:37, karla_bbw a spus:

Ce discuții interesante aveti voi aici :)))))

Da, da da pe noi nu ne-a invitat nimeni sa ne luam bilete la circ

Postat

Da, da da pe noi nu ne-a invitat nimeni sa ne luam bilete la circ

• Oras:BUCURESTI
Postat

Bag seama ca si tu si carolina abea acum v-ati revenit din mahmureala de duminică 😂😂😂

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Proasta punga , la fel ca si vechea petrecareata de la Yellow

Cred ca i-a lasat mostenire tronul , acel  cufar  plin de metehne asemanatoare.

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat
  La 16.06.2020 la 13:21, richardgere a spus:

era ascunsa...

Eu inca o am in istoric e pe undeva la DG dar nu stiu pe care pagina 

Vizitator juanstein
Reputație: 0
Postat

Acum vad bine unde este problema. Unii dintre noi vor fi priviti ca niste idioti care le pupa in fund cine stie cu ce interes iar cealalta tabara este formata din cei casatoriti care vin sa se descarce de nevoile ramase nedescarcate! Ciudat, insa precum spunea cineva odata, se pare ca cu totii aveam niste probleme mai mari sau mai mici. Acum revenind la scopul topicului, Irina mi se pare un om deschis si ok cu cine se comporta bine si la fiecare noua intalnire cu ea a tot fost cateceva cu care a reusit sa ma surprinda ca OM in sens pozitiv. Insa ca totii cei prezenti aici am contactat si eu ,,problema" mea...........insa nu poti ataca un om sau sa il vorbesti de rau atata timp cat nu il cunosti nici macar 1%. Iar pana la urma aceasta petrecere a avut ca scop sarbatorirea zilei de nastere a Irinei alaturi de un grup ok de oameni.........grup care chiar a raspuns pozitiv la aceasta cerere ;)

Vizitator juanstein
Postat

Si pt ca nu am fost extrem de explicit o ultima interventie......gunoierii care zilnic sau la cateva zile vin si ridica gunoiul, chiar daca par niste oameni murdari, ar trebui apreciati si respectati pt ca daca nu ar fi ei ar trebui sa facem noi asta..........instalatorii cu acele salopete de multe ori murdare ar trebui apreciati si respectati pt ca de cele mai multe ori ne scot din rahat la propriu si exemplele pot continua daca vreti..........asa si fetele astea ar trebui macar respectate pt ca incearca sa fie dragute si atente cu toti cei care le trec pragul in cele mai multe cazuri doar pt ca le lipseste ceva acasa! Insa daca respectul lipseste......eu unul nu am intalnit fata in domeniul asta, care daca eu m-am comportat ok ea sa se fi comportat urat cu mine! In ceea ce o priveste pe Irina a fost o gazda mai mult decat placuta si chiar daca ceilalti nu vor scrie aici, fiecare din motivele lui, nu este ok sa cu noroi desi poate multi nu o cunosc sau au avut doar odata placerea asta in viata. Da poate parea ireal dar Irina este chiar un om mai mult decat normal ;)

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

nu te mai arata frate surprins ca cineva este om :) ii faci un deserviciu, ii spui de fapt ca te asteptai sa fie altceva. ce nu pricepi :) te extaziezi aici prea tare. spune-i in privat, va aprecia mai mult. la ce simti nevoia sa devii scutier in fata unor oameni pe care nu ii cunosti nici 1%? :)

• Like 1
Vizitator juanstein
Postat
  La 16.06.2020 la 17:50, humanoid_carbon_unit a spus:

nu te mai arata frate surprins ca cineva este om :) ii faci un deserviciu, ii spui de fapt ca te asteptai sa fie altceva. ce nu pricepi :) te extaziezi aici prea tare. spune-i in privat, va aprecia mai mult. la ce simti nevoia sa devii scutier in fata unor oameni pe care nu ii cunosti nici 1%? :)

Scuze daca asta ai inteles! Si pt ca nu vreau sa ii fac niciun deserviciu va fi ultima postare.......insa ma astept atunci cand este terfelita de unii care probabil nici nu au vazut o vreodata sa ii trageti de urechiuse! O seara frumoasa tuturor!

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Si, până la urma nu am inteles, s-au futut petrecăreții sau nu?

Sa nu-mi spuneti ca v-ați dus pentru socializare

• Like 1
  • Minus 2
Postat
  La 18.06.2020 la 19:26, bic.c a spus:

Si, până la urma nu am inteles, s-au futut petrecăreții sau nu?

Sa nu-mi spuneti ca v-ați dus pentru socializare

Chiar crezi ca vei mai afla ceva dupa atata timp? sau stii tu ceva?

• Oras:Bucharest
Postat

Una peste alta daca as organiza și eu un fel de.petrecere că între curvari de ziua mea luna viitoare ce ați zice ?

Vin și fete ?

Pe băieți pe care mă bazez ? Sprit in oraș sau pe camera daca e sa de materializeze ?

Postat
  La 19.06.2020 la 2:57, pisicuts a spus:

irina asteptam pozele de la party

As fi pus dar sa îmbătat fotograful inainte sa înceapă petrecerea 😂😂😂

Postat
  La 18.06.2020 la 22:48, titusjucatoru a spus:

Una peste alta daca as organiza și eu un fel de.petrecere că între curvari de ziua mea luna viitoare ce ați zice ?

Vin și fete ?

Pe băieți pe care mă bazez ? Sprit in oraș sau pe camera daca e sa de materializeze ?

Ziceti mă nene ceva

Organizam un gang bang

• Telefon: Racarucalin@yahoo.it
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: Racarucalin@yahoo.it
Postat
  La 24.05.2020 la 9:11, irinapitika a spus:

Vin si eu cu o propunere poate stupidă pentru uni, dar destul de interesantă pentru mine.

Pe 12 iunie este ziua mea de naștere, împlinesc 26 de anișori :D

Anul asta nu imi voi celebra aniversarea in club sau restaurant ca in ani trecuti.. pentru ca ..... pandemie.

Asa ca impreuna cu colegele mele si alte cateva prietene ne-am gândit să organizăm party-ul acasă, si sa invităm oameni faini de aici, atât fete cat si băieți.

Locația este destul de mare, 130 mp poate găzdui pana la 30 de persoane. Fiind o clădire de birouri nu vom avea probleme sa petrecem toată noaptea.

Băutura muzica si tortul vor fi din partea casei, voi nu va trebui de cat sa veniti cu vibe pozitiv si chef de distracție.

Meniul de băuturi va fi destul de diversificat. Vodka, whisky, vin si bere iar pentru domnișoare ceva creme de whisky.

Party-ul va începe pe la ora 21:00 si va continua pana cand vom pica din picioare :-)))

Pentru sugestii si rezervari imi puteti scrie im p.m sau pe whatsapp.

:*

Da misto initiativa. Bravo la cat mai multe

Postat
  La 18.06.2020 la 22:48, titusjucatoru a spus:

Vin și fete ?

Platesti fetele tu?

Ca doar e ziua ta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...