Sari la conținut

Birthday party! 🥳

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Pe raza cărei secții de poliție are loc distracția? În mod sigur sunt interesați și ei după ce au citit asta. Așa că e bine să aveți toți actele la voi ca să nu trebuiască să vină vreo rudă să vi le aducă când veți fi la arest.

Eventual cine nu are dar este doritor de se rezolva =))

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Ok, cum facem, poate vb in privat

Scrie-mi pe whatsapp

0734.864.007

Acum am văzut ce număr de james bond am 😂😂😂

Postat

Esti noaptea mintii..

Dar iti repet a mia oara: nu ma pun cu tine. Un lucru am invatat de la viata,nu da in omul cazut la pamant.intai ridica-te si apoi mai vedem.

Cat despre iertat,nu ti-a cerut nimeni sa o faci. In primul rand ca esti prost informata si ai multe detalii care nu sunt asa cum le crezi tu sau cum le banuiesti. Cand o sa ai destula minte in cap ma suni personal si lamurim unde esti neinformata. Pana atunci ce sa iti dau apa la moara? Ca te afisezi nebuna... ca sa nu spun altele mai grave.

Nu mai crede ca ce ai visat noaptea la o votka a fost si ziua intamplat!

Sanatate!

Sper ca stii clar unde ai gresit crud.

Nu e cazul sa mi-o spui sau sa ceri aprobarea publica. 

Nu avem ce discuta noi, lasa una care nu te place. Dar, mare dar, cand iti pleaca o fata si merge pe cont propriu sau cu cine merge, nu mai face topic ca ar avea sifilis sau abuza de topicul deschis de ea... 

Ai cazut atunci la fel de tare cat ai crezut ca o dobori pe aia si bine nu ti-a fost.

Inteligenta esti, sa nu-ti urce la cap, temperamentul de cacat te incurca cand nu mai gandesti ce spui la nervi...

Eu imi permit, tu inca mai vrei bani de la ... care te citesc.;)

• Administrator
Reputație: 114452
  • Oras:La butoane
Postat
La 01.06.2020 la 14:02, introaca a spus:

Sper ca stii clar unde ai gresit crud.

Nu e cazul sa mi-o spui sau sa ceri aprobarea publica. 

Nu avem ce discuta noi, lasa una care nu te place. Dar, mare dar, cand iti pleaca o fata si merge pe cont propriu sau cu cine merge, nu mai face topic ca ar avea sifilis sau abuza de topicul deschis de ea... 

Ai cazut atunci la fel de tare cat ai crezut ca o dobori pe aia si bine nu ti-a fost.

Inteligenta esti, sa nu-ti urce la cap, temperamentul de cacat te incurca cand nu mai gandesti ce spui la nervi...

Eu imi permit, tu inca mai vrei bani de la ... care te citesc. ;)

amada tu te-ai gasit sa vorbesti ca nu gandesti ce spui la nervi ?

dupa tot ce ai facut pe forum incepand cu 2011 si pana in prezent ? :))))

pre_1581852801__source.gif

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pe raza cărei secții de poliție are loc distracția? În mod sigur sunt interesați și ei după ce au citit asta. Așa că e bine să aveți toți actele la voi ca să nu trebuiască să vină vreo rudă să vi le aducă când veți fi la arest.

Adresa este calea Victoriei nr.19

• Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

Hei.

Lista este aproape plină, pana un acest moment s-au pronunțat 5 persoane.

Ne-am gândit si cel mai ok este sa nu participe prea multe persoane, ci doar echivalentul a cate gagici suntem.

Teoretic mai sunt 3 locuri libere.

Rog pe toti cei care vor sa participe sa confirme prezența cel tarziu pana pe data de 11 , asta pentru a sti cam ce pregătiri ar trebui sa facem.

Cateva reguli de bun simț!!!

NU ACCEPT CADOURI! (maxim flori)

-Nu sunt acceptate persoanele in stare de ebrietate!

- Nu se consuma si nu se accepta persoanele sub influența a orice substante!(maxim acceptat este weed)

-Telefoanele si orice alte dispozitive foto/video se vor tine inchise sau pe silent!

-Pentru a evita orice neplăcere sau discuție ulterioară va rog sa va lăsați portofelele actele/bani acasă sau in mașină.

- Nu se oferă sex gratis. pentru cei care vor sa beneficieze de sex sunt rugați să se pregătească financiar.

Nu am intenționat asta, dar toți cei ce si-au exprimat dorinta de a participa, au întrebat dacă acest lucru este posibil. După ce am discutat si cu fetele care vor fi prezente, am cazut de acord ca cine va dori mai mult de cat party va trebui să plătească fiecare gagica cu care va intra în dormitor.

Sau ne-am mai gândit la varianta de a se plăti o "taxa" de intrare, iar pe parcursul seri participanti vor putea intra cu cate una dintre noi pe rând.

Asta rămâne de dezbătut după cum va este mai convenabil si vouă.

Dar cum am spus, asta nu este obligatoriu pentru toată lumea, petrecerea este free pentru cei ce vor doar să se distreze.

- Pentru discreția participanților, la intrare se va oferi o masca gen carnaval (evident doar pentru cei ce doresc asta)

"Camerele" sunt pregatite?😂

PS: sa puneti un card de 1 Tb daca party-ul dureaza mai mult de 3 ore.😂

Postat

amada tu te-ai gasit sa vorbesti ca nu gandesti ce spui la nervi ?

dupa tot ce ai facut pe forum incepand cu 2011 si pana in prezent ? :))))

Mai tii minte perioada mea depresiva cand am baut si vorbit singura...?

Tu vorbesti la cat m-ai sustinut atunci?

Mi-a trecut, mi-au trecut multe, inclusiv sa dau 2 bani pe prostia ta, dar insista. :)

• Administrator
Postat

Mai tii minte perioada mea depresiva cand am baut si vorbit singura...?

Tu vorbesti la cat m-ai sustinut atunci?

Mi-a trecut, mi-au trecut multe, inclusiv sa dau 2 bani pe prostia ta, dar insista. :)

prostia de care vorbesti tu ti-ai aratat-o singura pe forum amada timp de 9 ani. Tu esti singura vinovata pentru acest lucru.

• Like 3

Postat

prostia de care vorbesti tu ti-ai aratat-o singura pe forum amada timp de 9 ani. Tu esti singura vinovata pentru acest lucru.

Care ar fi consecintele vietii mele pentru aberatul pe un site pe care cu greu cineva m-ar recunoaste?

Vorbesti serios, digera.

Zero.

Mai am un an si plec din tara, definitiv. Sper sa nu dureze niste luni mai mult, dar finalul e stabilit.

Scapi de mine, stai fara grija, o sa ramai cu cele/cei care-ti baga limba in cur!  :X

• Administrator
Postat

Care ar fi consecintele vietii mele pentru aberatul pe un site pe care cu greu cineva m-ar recunoaste?

Vorbesti serios, digera.

Zero.

Mai am un an si plec din tara, definitiv. Sper sa nu dureze niste luni mai mult, dar finalul e stabilit.

Scapi de mine, stai fara grija, o sa ramai cu cele/cei care-ti baga limba in cur!  :X

imi sugi pula amada

da-ti blugii jos

• Like 1

Postat

imi sugi pula amada

da-ti blugii jos

Ma cauti pe fix sa-ti ceri scuze.

Ti-am spus ca lumea pleaca din cauza ta...

Pa!

Asteapta-ma!

Postat

Ultimele replici sunt mai rau ca momentul despartirii in gara cand ramasa pe peron ridici batistuta si cu lacrimi in ochii privesti cum trenul se departeaza si dispare in negura noptii :(

Postat

imi sugi pula amada

da-ti blugii jos

Cine in afara de mine te poate face atat de profi?!

Cand iti trag zambetul de cacat de pe fatza, apare nevrozitatea pustiului cu cosuri care nu stie ce sa spuna sau faca decat sa butoneze!

Butoneaza, si nu mai uita cu cine vorbesti, mi-e ca nu iert urmatoarea iesire de a ta... Mai stii ce fac cand ma supar? Nu stii nmic! ;)

Postat

Ultimele replici sunt mai rau ca momentul despartirii in gara cand ramasa pe peron ridici batistuta si cu lacrimi in ochii privesti cum trenul se departeaza si dispare in negura noptii :(

Mai fa o laba cu ma-ta la distanta de un perete... Se frumos s-a umflat rahatul! Cat eram aici nu aveai curaj? :)

Postat

Mai fa o laba cu ma-ta la distanta de un perete... Se frumos s-a umflat rahatul! Cat eram aici nu aveai curaj? :)

Sa mori tu ca nu aveam curaj =)) Mai bine zis chef

Zi cat ai baut azi ca sa stiu cum te abordez 

Postat

imi sugi pula amada

da-ti blugii jos

Nu se merita sa ti.o suga motane decat gratis =))

Tine gura stramba cand suge deci  nu se merita plata

Postat

Sa mori tu ca nu aveam curaj =)) Mai bine zis chef

Zi cat ai baut azi ca sa stiu cum te abordez 

Labarule, daca erai atent pana acum, stiai cand sunt beata...

Dar in primul rand, daca nu erai retardat, ai fi stiut ca nu eu sunt cea proasta cand luata la misto, cum crezi tu.

Renunta.

Nu se merita sa ti.o suga motane decat gratis =))

Tine gura stramba cand suge deci  nu se merita plata

Unde scrie ca ma platea? Cand spun retardat... 

Postat

Labarule, daca erai atent pana acum, stiai cand sunt beata...

Dar in primul rand, daca nu erai retardat, ai fi stiut ca nu eu sunt cea proasta cand luata la misto, cum crezi tu.

Renunta.

Unde scrie ca ma platea? Cand spun retardat... 

Amada nu mai da din cur ca nu te fute nimeni ;) 

Noi doar vrem sa stim de ce esti tu atat de irascibila cand vine vorba de facut sex in bucatarie pe ritmuri latino sau jazz 

Postat

Amada nu mai da din cur ca nu te fute nimeni ;)

Noi doar vrem sa stim de ce esti tu atat de irascibila cand vine vorba de facut sex in bucatarie pe ritmuri latino sau jazz 

Zici ca e micul Pisi pe olitza... Mai suge-o putin, ajungi la el, sunt sigura! ;)

Nu uita sa inghiti. :)

Postat

Zici ca e micul Pisi pe olitza... Mai suge-o putin, ajungi la el, sunt sigura! ;)

Nu uita sa inghiti. :)

:laugh2 

Limbajul tau denota ca esti o femeie cizelata ;) Niciodata nu am pus la indoiala chestia asta dar totusi eu nu sunt cel care te asteapta seara acasa ca sa iti permiti asemenea intimitati deci incearca sa fi mai discreta ;) 

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Trecand peste disperarea asteia care a deschis Topicul , dar sunt convins ca se regaseste la un nivel de retard mintal accentuat

Masca si discretie ?? Merge si-un prezervativ pregaurit si desenat cu carioca , tras pe maimuta  , ce atatea investitii. Sau o punga de 50 de ani , ca tot sunteti prosti/e punga  ...hahahaha

Da-va in plm de circarese si ordinare "non-profit"

Luati-l , bahhh ,  si pe limbistul  asta de @kasparian , ca e sefu' la limbi de pe intreg  palieru' Nimfomane . Curata slobozul , ciclul si ce mai curge din diverse gauri , pe unde apuca .N-a iertat nimic pana in momentul de fata.

Ceva posibilitati de Free-Bar  exista ?  Ca vreau sa trimit niste prieteni . Le dau eu masti sau niste ciorapi uzati sa si-i agate de fatauri , daca e ceva .

• Minus 1

Postat

Ba daca nu va place nu mergeti si gata ;) 

Cine vrea fac eu cinste cu o cacare la wc public 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...