Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Dupa ce mi-am strict stomacul aseara cu acea...femeie sa ii spunem, Ana, aveam nevoie de o reparatie spirituala, asa ca am inceput sa caut prin publi ceva corect corespunzator, si am inceput Larissa - nu raspunde, Sofia cea noua- fac programare tot apoi vad ca face oralul cu prezervativ, imi cer scuze pt natentie si o rog sa anuleze(poti fii oricat de frumoasa dar pana la oral protejat, de asta nu se trece :) ), apoi incercat la Roxy - unde era coada asa ca o sa-i propun sa mai creasca pretul ca nu se poate sa trebuiasca sa astept, mai sun pe la doua trei fete si dau de Adriana care parea sa aiba poze reale, serviciile la telefon sunau extraordinar(ON,NP,FK,CIM) si ii spun ca ajung la ea in 15 minute. Odata ajuns la locatie, o sun, raspunde surprinsa, nu-i venea sa creada ca am ajuns in cat timp am estimat, sta cu mine la telefon pana ajung in scara, apoi sus povestim putin despre cat de ciudat sunt eu ca sunt punctual, dupa care incepe actiunea. Incepem cu un FK urmat de un oral mediocru spre decent(ma rog cu indicatii de pe margine dar a iesit ok) apoi trecem la normal unde e destul de stramta schimbam 3-4 pozitii termin, dupa care mai povestim putin, ma imbrac si plec. Note:Aspect: 7 micuta pe la 150 cm , cu ceva burtica, fundulet frumos bombat, silicoane, decenta la fatza. as mai putea continu dar deveni prea carcotas :). Pozele sunt reale!Locatie: 9 patul cam scartaieON- 8 cu indulgenta dar cu niste indicatii a fost ok. probabil daca ii ceream mai multe incercaNP - 8.5 nu contre nu genmete dar in schimb s-a uitat in ochii mei rrrrr :gifs_ojosGFE - 8.5 FK, sociabila, se uita in ochii tai, nu e genul care as vedea-o devening kinky ca Larisa sau Silvy si aia am eu nevoie ca sa fie de 10 la gfeIgiena- 10 nimic de reprosat, unghii faine, machiaj decent, fara mirousuri Halatul: 150/fin Mie mi-a placut, asadar voi reveni, daca nu incepeti sa faceti coada ca la Roxy :offtopic :wallbash O recomand! :hihat 11
alex aex Reputație: 7 Postat Mai 26, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 26, 2020 Salut colegu, in ce zona se afla tipa?
shiva Reputație: 3141 Postat Mai 26, 2020 Oras:Vest Oras:Vest Postat Mai 26, 2020 dupa poze, parca ar fi Circumvalatiunii Kaufland
shady_boy Reputație: 247 Postat Mai 26, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 26, 2020 Confirm ca acolo este. Circumvalatiunii Kaufland. Referitor la ce a zis colegul mai sus "serviciile la telefon sunau extraordinar(ON,NP,FK,CIM)" pot sa zic ca atunci cand i-am spus de CIM, a zis ca este cost extra :) in rest pot sa zic ca parerea mea este similara cu review-ul de mai sus, cu exceptia aspectului unde fiind fan de minione si tinand cont de fundul ei fain, pot sa dau un 8-8.5 la aspect. 1
kyd Reputație: 66 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 5, 2020 Salutare, Demult nu am mai scris o recenzie, din criza de timp.Vizitat domnisoara, si sunt de acord cu colegul lovedrop. A descris perfect si fata dar si actiunea.Precizez ca este micuta de statura si foarte finuta, curata, nu am simtit nimic suspect. Se uita fix in ochii tai, geme placut , nu stiu daca fals sau real si accepta orice pozitie.Am probat si LOT si misionar si terminat in balonas la doggy. Halat 150 finalizarea. am inteles ca pentru CIM este extra 50 . De revenit, clar.Am inteles ca isi va schimba cat de curand locatia. Se pare ca va ramane o perioada in Timisoara. Spor la joaca! 1
adrianaa21 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 6, 2020 Va multumesc pentru cuvintele frumoase si va astept cu drag😘
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2020 Postat Iunie 7, 2020 Buna Adriana, poti sa ne prezinti serviciile si un program zilnic? Pana la ce ora esti disponibila.
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2020 Postat Iunie 7, 2020 Vizitat domnisoara.Am sunat si mi-a spus ca este disponibila, urcat la volan si condus la destinatie. Ajung in fata blocului si sun... fuck, nu merge, incerc de 2 ori si vazand ca sunt niste persoane la a 2-a tinerete care ma scanau aleg sa merg pana dupa colt si sa mai incerc...tot nu merge, deja ma gandeam ca a luat pe altul, spun sa incerc si cu mesaj, ii spun ca am ajuns si ca nu merge sa o sun.. surpriza placuta, ma suna ea inapoi si imi spune numarul de interfon. Urc eu cu tot cu febra musculara pana la 4..mda.. deschide usa si o vad, surpriza placuta inca o data. Simpatica, micuta, cu zambetul pe buze ma intreaba daca vreau apa sau suc, aleg apa, pahar de unica folosinta, apa rece, perfect. De apreciat ca mi-a oferit timp sa-mi revin de la urcatul scarilor si nu a deschis subiectul bani, dar eu baiat simtit am dat cadoul inainte asa cum fac mereu. Scapam de haine, fata arata bine, burtica din poze e mai mica in realitate, silicoane, aranjata frumos. Vine langa mine pe pat, ma mangaie, ne sarutam, ma intreaba cum vreau oralul, aleg On si o las sa se desfasoare, oral corect, corespunzator, elegant cat de cat, fara artificii sau atentie la adiacente.Monteaza guma si o rog sa vina peste, se conformeaza si incepe actiunea cu ea privindu-ma in ochi, sarutari, mangaieri etc. Bun. Schimbam in misionar, dau eu ce dau, vede ca m-am incalzit si propune sa schimbam in caprita. Zis si facut, aici parca e mai stramta, fundul frumos bombat si tare, totul perfect si inevitabilul s-a produs. Punct.Curatat, povestit putin si asta a fost.Note:Aspect: 8 pentru mine,simpatica, silicoane (cred) poze reale, nu stiu ce ar fi de adaugat, fara botox( nu creca ar arata bine cu botox) fund fain.Locatie:8 - caldura..eu fac fata mai greu in aceste conditii, patul solid, curatenie, nimic altceva de comentat.On:8 corect executat, nimic wow.Np:8.5, se misca binisor LOT, ceva gemete, fara contre. Gfe:9, vorbareata, zambareata, stie sa se faca placuta, am observat asta la fetele revenite in tara, stiu sa adauge ceva in plus actiunii prin modul in care vorbesc si se comporta.Igiena: 10, frumos mirositoare, nimic de comentat.Cadou: 150/fin Cred ca atuul ei este comportamentul si faptul ca se face placuta, vorbeste frumos, zambeste. Cred ca daca as petrece 2-3 ore cu ea chiar ar fi ca timpul petrecut cu iubita. De revenit? Posibil, intr-o seara racoroasa 😂. P.S. Cand am sunat-o mi-a spus ca programul este pana la 10-11. Tariful pe o ora nu-l mai stiu si nu vreau sa ofer informatii gresite...nu raspunde la telefon daca are client, a sunat telefonul cand ma echipam de plecare si i-am spus ca poate raspunde ca nu ma deranjeaza ( pana la urma eu eram aproape plecat) dar a refuzat si a spus ca ea considera ca e lipsa de respect sa raspunda cat timp sunt acolo. Deci un mare plus pentru comportamentul ei!!!! Spor la “iubitâ€!
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60512 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 8, 2020 https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200604/0904/3afe9ca88b7a60bb15995660c6ac06a7.jpg https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200604/0904/2b1f9f4cae810d5af93c0d03aeb5abeb.jpg 8 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum