Sari la conținut

Ema 0752689826

Postări Recomandate

Postat

A ajuns să îmi placa recenziile negative și să le caut. Imediat ce dau de una ma și înființez la respectiva. De obicei fata încearcă tot ce poate sa facă impresie buna. Asa am făcut și cu Ema acum care s a purtat și s a futut de nota 10.Deci când vrea poate și vorba aceea "orice șut în cur e un salt înainte" Eu cred ca e de vizitat până nu și o ia în cap. Pule tari să aveți căci pizde se găsesc. 

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, ViorelB a spus:

A ajuns să îmi placa recenziile negative și să le caut. Imediat ce dau de una ma și înființez la respectiva. De obicei fata încearcă tot ce poate sa facă impresie buna. Asa am făcut și cu Ema acum care s a purtat și s a futut de nota 10.Deci când vrea poate și vorba aceea "orice șut în cur e un salt înainte" Eu cred ca e de vizitat până nu și o ia în cap. Pule tari să aveți căci pizde se găsesc. 

Eu nu prea am găsit pizde. 

Dacă are recenzii bune și texte interesante, a fost tragedie. Dacă nu are recenzii sau are din alea proaste, a fost tragedie... Din sărăcie alegi doar tragedie 😭

• Mersi 1
  • Oras:Ploiești
Postat
1 oră în urmă, Vaxxxinax a spus:

Eu nu prea am găsit pizde. 

Dacă are recenzii bune și texte interesante, a fost tragedie. Dacă nu are recenzii sau are din alea proaste, a fost tragedie... Din sărăcie alegi doar tragedie 😭

Nu sunt de acord. Dacă nici Karla sau Raisa nu au pizde bune înseamnă că nu știu eu ce este aia pizda. Să ști că nici fetita asta nu e rea deloc când vrea. Micuța și futacioasa când ii place îți vine să o faci elice pe pula, dar tine la tavaleala. 

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 6 ore, Georgeus a spus:

Te a calcat rau pe coada :))

Am vrut doar sa o ajut pentru ca am sesizat ca practica prostitutia la nivel de amatori. Ma gandesc ca ar prinde-o mai bine un job la fabrica, dupa cateva zile acolo probabil ca ar linge coaiele cu o pasiune nebuna si pe 15 lei. 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Postat
Acum 14 minute, spopescu a spus:

Nu sunt de acord. Dacă nici Karla sau Raisa nu au pizde bune înseamnă că nu știu eu ce este aia pizda. Să ști că nici fetita asta nu e rea deloc când vrea. Micuța și futacioasa când ii place îți vine să o faci elice pe pula, dar tine la tavaleala. 

M-am lamurit demult că tu habar nu ai ce e aia pizdă bună 😂🤣🤪. Nici filme cu așa ceva nu știi să cauți 😂. Raisa, în mare parte, da; cel puțin are personalitate. Karla, femela de iobagi ai erei plasticului - nici pomeneală. 

Acum 13 minute, catelul.dinamo a spus:

Am vrut doar sa o ajut pentru ca am sesizat ca practica prostitutia la nivel de amatori. Ma gandesc ca ar prinde-o mai bine un job la fabrica, dupa cateva zile acolo probabil ca ar linge coaiele cu o pasiune nebuna si pe 15 lei. 

Nu poți spune că practică prostituția. Își bate joc de pulă, de noi, contra cost... Lorena practica prostituție la amatori, în primele zile. Apoi, încet, încet și accelerat, a început și la ea... 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Postat
Acum 22 minute, Vaxxxinax a spus:

M-am lamurit demult că tu habar nu ai ce e aia pizdă bună 😂🤣🤪. Nici filme cu așa ceva nu știi să cauți 😂. Raisa, în mare parte, da; cel puțin are personalitate. Karla, femela de iobagi ai erei plasticului - nici pomeneală. 

Nu poți spune că practică prostituția. Își bate joc de pulă, de noi, contra cost... Lorena practica prostituție la amatori, în primele zile. Apoi, încet, încet și accelerat, a început și la ea... 

M ai făcut curios. Dacă pentru tine Karla nu e buna, atunci da mi și mie câteva exemple de pizde bune căci vreau să le vizitez. 

Postat
Acum 2 minute, spopescu a spus:

M ai făcut curios. Dacă pentru tine Karla nu e buna, atunci da mi și mie câteva exemple de pizde bune căci vreau să le vizitez. 

Eu ce scriam în postarea aia la care m-ai contrazis!? Că din sărăcie nu ai ce alege? Piracetam, Piracetam... 🤪

Ce dracu' e bun la Karla, ifosele de artistă închipuită fugită noaptea din sat? ! Scârba de voi, că vă bagă în plastic? 🤪

• Mersi 2
Postat
Acum 1 oră, Vaxxxinax a spus:

Eu ce scriam în postarea aia la care m-ai contrazis!? Că din sărăcie nu ai ce alege? Piracetam, Piracetam... 🤪

Ce dracu' e bun la Karla, ifosele de artistă închipuită fugită noaptea din sat? ! Scârba de voi, că vă bagă în plastic? 🤪

OK. Spune tu ce ai găsit bun să mă duc și eu. Multumesc

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 4 minute, spopescu a spus:

OK. Spune tu ce ai găsit bun să mă duc și eu. Multumesc

Nu îmi vine sa cred ca ai pus întrebarea asta lu bili 🤣🤣🤣🤣

O sa ai un răspuns pe măsură..

Eu nu aveam curajul asta🤣🤣

Postat
Acum 45 minute, dyerseve a spus:

Nu îmi vine sa cred ca ai pus întrebarea asta lu bili 🤣🤣🤣🤣

O sa ai un răspuns pe măsură..

Eu nu aveam curajul asta🤣🤣

Pai e bili? Dacă știam, nu aveam nici eu 😃😃😃

Postat

Fost și eu la domnisoara căci am slăbiciune pentru minione.Locatie ok, baia curata făcut dus și trecut la acțiune. ON mi a plăcut. A lins o a supt o a înghițit o cu masaj mișto la coaie. Trecut LOTse mișcă bine, e mica și știe să te calareasca. Am pus o capră. S a crispat puțin când i am băgat o dar nu a zis nimic, a primit o toată și i am dat la buci pana am obosite strâmtă, geme da contre. Finalizat, igienizat și plecat Mi a plăcut ma mai duc. 

• Like 2
Postat
Acum 16 ore, ViorelB a spus:

Acum 12 ore, spopescu a spus:

Acum 8 ore, tefan937 a spus:

Fost și eu la domnisoara căci am slăbiciune pentru minione.Locatie ok, baia curata făcut dus și trecut la acțiune. ON mi a plăcut. A lins o a supt o a înghițit o cu masaj mișto la coaie. Trecut LOTse mișcă bine, e mica și știe să te calareasca. Am pus o capră. S a crispat puțin când i am băgat o dar nu a zis nimic, a primit o toată și i am dat la buci pana am obosite strâmtă, geme da contre. Finalizat, igienizat și plecat Mi a plăcut ma mai duc. 

3 conturi, aceeasi persoană. 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Haha 2
  • Confuz 1
  • Minus 1
Postat
Acum 9 ore, spopescu a spus:

Pai e bili? Dacă știam, nu aveam nici eu 😃😃😃

Da, măi, s-a blocat contul ăla. Cred ca umblat cineva🤪 iar la e-mail-uri și parolă. Așa că l-am făcut p-ăsta,  până l-o mătrăși. Niște milioane în bitcoini nu era în stare să fure, să facă o treabă, sparge conturi pe nimfomane, afacere, îți dai seama 😂🤣

• Haha 2
  • Minus 1
Postat
1 oră în urmă, Vaxxxinax a spus:

Da, măi, s-a blocat contul ăla. Cred ca umblat cineva🤪 iar la e-mail-uri și parolă. Așa că l-am făcut p-ăsta,  până l-o mătrăși. Niște milioane în bitcoini nu era în stare să fure, să facă o treabă, sparge conturi pe nimfomane, afacere, îți dai seama 😂🤣

Cu bitcoini nu este atât de interesant. Vezi ce căutare au pizdele? 

• Haha 2
Postat
Acum 3 ore, catelul.dinamo a spus:

3 conturi, aceeasi persoană. 

Am vrut sa scriu fix aceeași chestie, mi-ai luat-o înainte! 

Unii nu realizează ca prin asta fac mai rău decât sa ajute, dar este fix problema lor și treaba noastră sa îi prindem... 😂😂😂

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat

Vedeți câți bani degeaba are Emaem, din moment ce își plătește cont să dea minusuri? 🤣 Vă mai mirați că "bărbat" e sinonim cu "dobitoc dezgustător" pentru pizde, când orice junghi cu pizdă găsește cel puțin câțiva dobitoci, bouleni ramoliți (prematur?) să le țină doar ca să fie bătaia lor de joc? 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 4 ore, Vaxxxinax a spus:

Vedeți câți bani degeaba are Emaem, din moment ce își plătește cont să dea minusuri? 🤣 

Consumă inutil si maruntisul pe care inca il are. Se numeste inconștiență, da' nu ma miră nimic in ceea ce o privește. 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Postat
Acum 3 ore, catelul.dinamo a spus:

Consumă inutil si maruntisul pe care inca il are. Se numeste inconștiență, da' nu ma miră nimic in ceea ce o privește. 

E deosebită. 

Că toate celelalte. 

• Haha 3
  • Minus 1
Postat

@Ememma

🤡🤡🤡

Scuze, am fost ocupat astăzi cu alte cacaturi, asa ca fac postarea zilnica tarziu. 

Ce mai faci, te-ai gandit la un job de maturatoare, ceva? Hai, dracului, ca nu poti sa traiesti toata viata ca un parazit.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Postat
Acum 19 minute, catelul.dinamo a spus:

@Ememma

🤡🤡🤡

Hai, dracului, ca nu poti sa traiesti toata viata ca un parazit.

Ei, nu! 

Pot să deschid o Academie de așa ceva. 

Deja am schema corpului didactic, cred că ai făcut sex cu aproximativ jumătate din el... 🤪

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 11 ore, Vaxxxinax a spus:

Ei, nu! 

Pot să deschid o Academie de așa ceva. 

Deja am schema corpului didactic, cred că ai făcut sex cu aproximativ jumătate din el... 🤪

In cazul ăsta nu putem să-l punem șef că îl bagă angajatele la hărțuire!

• Haha 2
  • Minus 1
Postat

@Ememma

Daca nu faci 200 de postari nu vei mai putea da reactii dupa ce iti expira abonamentul de escroaca premium. Si alti 50 lei nu o sa mai ai sa cumperi. Deci n-o sa mai poti sa dai minusuri la postari, veverita figurista, cap sec, panarama ordinara ce esti!! 💩💩

• Like 2
  • Mersi 1
  • Minus 1
Postat

Poate să ne tragă slobozul din țeavă contra minusuri:

"Tânără atrăgătoare, ofer sex total cu deglutiția spermei și a altor fluide corporale masculine contra minusarea dușmanilor pe forumul nimfomane.com." 

• Mersi 1
  • Minus 1
Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat

Era una pe Vasile Lupu azi...aduna chiștoace de pe jos și cam avea semnalmentele ei...😂😂😂🤣🤣

Postat

Nu înțeleg ce satisfacție poate să fie atunci când iei pâinea de la gura unei amărâte, doar pentru faptul ca nu s a futut bine cu tine. În loc să te gândești de ce ești singurul care te plângi o terfelesti cum ști mai bine susținut imediat și de alți amatori de bârfă pe un forum care ar trebui să servească la informare. Ți ai expus experienta, gata, ajunge. Nu jigni și nu desființa un om, care își câștiga pâinea de aici doar pentru faptul ca ție - și numai ție - nu îți place de el. Sincer, mi se pare degradant să faci praf o femeie căreia nu i a plăcut să te futs deși ai plătit o.Asa cum voi o faceți praf cu o abnegație demnă de o cauza mai buna eu spun ca fata nu este o tepara, nu este urâtă și ca s a purtat bine cu mine ori de câte ori am fost la ea. Deci eu ma mai duc și recomand. Sa aveți succes unde vreți voi și lăsați o în pace căci vorba veche "ajunge o maciuca la un car de oale" 

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...