Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 25, 2013 Am deschis acest topic deoarece mi-a sarit in ochi un anunt cel putin interesant. Vineri, 27 Septembrie Matrimoniale Not Alone organizeaza Speed Dating.Esti singur,doresti sa-ti gasesti jumatatea dar nu sti unde?Participa cu incredere la acest eveniment,unde ai ocazia sa intalnesti persoane care cauta acelasi lucru ca si tine si poate impreuna veti gasi.Pot participa doar persoanele inscrise. Inscrieri pana Joi 26 septembrie..Telefon : 0748515056,0741046621 Valabil,binenteles,in Cluj.
sandubogdan Reputație: 498 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat Septembrie 25, 2013 Nu e fast fuck, e fast talk. Si cum orice lucru care incepe cu fast (exceptie face Fast and Furious) e prost, ma gandesc ca nici speed dating-ul asta nu e mai breaz.Imi aduc aminte ca ma intalnisem cu o tipa, asa de socializare,.... si am reusit recordul de a petrece o zi intreaga cu ea, chiar daca la sfarsit ne-am declarat incompatibili. Multumim Sexything pentru aceasta informatie, care, cu siguranta, va ajuta pe unii membri/membre de pe forum.
caut_oral Reputație: 1 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:Gherla Oras:Gherla Postat Septembrie 25, 2013 Ce are asta cu tematica forumului?
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat Septembrie 25, 2013 Suntem la Discutii Generale. Am postat pentru cei interesati de un asemenea eveniment.
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Septembrie 26, 2013 Din cate stiu a fost si la Oradea o "smecherie" de genul asta... Suni, te aburesc de succesul rasunator pe care il au prin tara cu astfel de evenimente, iti promit o locatie exclusivista (fara a spune exact unde), lume buna (maxim 50 de persoane impartite in mod egal), bufet suedez si bautura din partea casei (in limita bunului simt), durata petrecerii (de la 4-5 ore in sus) si la un moment dat iti cer numele, CNP-ul, un numar de telefon si contul de pe care vei face plata taxei de participare. In cazul in care nu vei face plata de pe cont, iti dau ei un cont sa le depui bani - 100 de lei si-ti cer un mail de pe care sa le confirmi plata si pe care sa-ti trimita "contractul" si invitatia personalizata.Nu spun ca cei de sus sunt tot aia, dar va avertizez ca, din pacate, am vreo 3 prieteni care au muscat-o cu genul asta de intalniri.
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Daca ar fi corecti s-ar plati "biletul" la intrare, nu anticipat in cont!
cristi borcea Reputație: 553 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 26, 2013 Ce are asta cu tematica forumului? da tu ce pula mea cauti pe aici?cate mesaje in legatura cu tematica forumului ai postat, gigelule?recenzii? multimea vida! jet
dorel_cj Reputație: 252 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 26, 2013 Am sunat din curiozitate. A raspuns o tipa amabila care mi-a dat toate detaliile. Sau ma rog pana la momentul in care am intrebat pentru ce categorii de varsta se adreseaza si mi-a zis 40-50. Eu avand jumatatea mediei dintre cele doua nu este pentru mine.Dupa cum a vorbit tipa la telefon nu parea a fi teapa. @lubric ceea ce spui tu ca au patit prietenii tai... Hai sa ne gandim putin le-au cerut: nume, CNP, numar de telefon si numarul lor de cont!Acum fur exprimarea unui alt coleg insa cine cu o gandire lucida ar da informatiile astea prin telefon unui necunoscut?
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Septembrie 27, 2013 Din fericire, ei au dat doar numele, numarul de telefon si mail-ul. Au primit pe mail un contract de confidentialiate si-au depus cate 100 de lei fiecare intr-un cont dictat "suav" de vocea de la telefon si le-au retrimis. Intalnirea trebuia sa aiba loc la sfarsit de luna si au asteptat vreo 2 saptamani pana i-au sunat ca sa la spuna locatia exacta dar, n-a mai raspuns nimeni. TzEAPA!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum