Sari la conținut

​ Antonia 👅👄 0760924867 - Calea Victoriei ​

Vizitator antoniaaaa

Postări Recomandate

Vizitator antoniaaaa
Reputație: 0
Postat

Dragii mei ,Am plecat in concediu . Revin joi 16.07. :* pupici

Vizitator antoniaaaa
Postat

Concediu plăcut...

:* mulțumesc. !

• Oras:w
Postat

Buna . Aveai programarea in 20 min și te am anunțat ca nu mai am cum ca am o treaba urgentă . Urat din partea sa ma faci neserioasa . Nu îmi faci rău, keep calm. Băieții care au a fost la mine , știu cum sunt . Nu îmi faci niciun rău scriind aici. :* te pupic

Lasa, stim noi ca uneori tii futacu in asteptare 15-20 de minute pana sa il poti primi.

Daca unul vine la 3 si urmatorului ii faci programare la 4, cel din urma asteapta si asteapta. Cand urca la tine e deja un pachet de nervi.

Asta e din cauza ca nu lasi cel putin 30 de minute intre futaiuri. Daca ai face-o, ai putea respecta programarile intocmai

Vizitator antoniaaaa
Postat

Lasa, stim noi ca uneori tii futacu in asteptare 15-20 de minute pana sa il poti primi.

Daca unul vine la 3 si urmatorului ii faci programare la 4, cel din urma asteapta si asteapta. Cand urca la tine e deja un pachet de nervi.

Asta e din cauza ca nu lasi cel putin 30 de minute intre futaiuri. Daca ai face-o, ai putea respecta programarile intocmai

Tot încerci sa ma enervezi și sa răbufneșc .. dar ce crezi ?:)))) nu o fac.. e greu . Și, îmi pare rău dar eu între programări las cam 30 min . ....

penibil !!!!! Fa ceva cu viața ta .. nenea Brett08. Tot îți faci conturi noi , așa rău te ai plictisit ? Pup

Vizitator antoniaaaa
Postat

Buna , băieți .

Am revenit !! :*

Astăzi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 13:00 pana la 00:00.

Pupici :*

150 lei finalizarea

250 h

Tel : 0767710360

Locația : Calea victoriei

Pup :*

Vizitator antoniaaaa
Postat

:)

post-268584-0-49415700-1595000859_thumb.jpeg

post-268584-0-17629100-1595000875_thumb.jpeg

post-268584-0-03783000-1595000889_thumb.jpeg

Vizitator antoniaaaa
Postat

:P

post-268584-0-47056200-1595000946_thumb.jpeg

Vizitator antoniaaaa
Postat

Serviciile pe care le ofer sunt:

- sex oral protejat sau neprotejat( in functie de igiena)

- sex normal protejat

- sex intre sani

- 69

- GFE

- sarutari si mangaieri

- diverse pozitii

- finalizare orala(in funcție de igiena ) sau corporala

- cunnilingus

- diverse fantezii ( in limita bunului simt )

Postat

Tot încerci sa ma enervezi și sa răbufneșc .. dar ce crezi ? :)))) nu o fac.. e greu . Și, îmi pare rău dar eu între programări las cam 30 min . ....

penibil !!!!! Fa ceva cu viața ta .. nenea Brett08. Tot îți faci conturi noi , așa rău te ai plictisit ? Pup

Nu minti! Sunt unele situatii in care ai intarziat cu programarile. Si eu si altii am asteptat pana sa te pregatesti chiar si 20 de minute.

Deci sigur nu lasi 30 min intre programari. In loc sa ma contrazici, corecteaza ce ai de corectat.

Tb sa fii punctuala. Eu vin la tine sa te fut, nu sa astept sa plece john doeul

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna . Aveai programarea in 20 min și te am anunțat ca nu mai am cum ca am o treaba urgentă . Urat din partea sa ma faci neserioasa . Nu îmi faci rău, keep calm. Băieții care au a fost la mine , știu cum sunt . Nu îmi faci niciun rău scriind aici. :* te pupic

Eu stiu o treaba, fetele serioase isi respecta cuvantul.  Mai ales cand confirmi si cu 20 de minute inainte. Fetele neserioase - nu. Deci da, e urat ce zic eu, dar e doar adevarat. Si nu vreau sa fac rau nimanui, spun doar cum s-a intamplat. Fiecare trage concluzii... Am mai fost si eu la tine si chiar mi-a parut rau de experienta asta neplacuta. Dar, odata ce-mi dai teapa odata, veci nu mai calc pe acolo! 

Postat

Pai și mie mi-a dat țeapă, și în perioada starii de urgență, când nu prea puteai sa aștepți pe strada. Și tot ea cu gură mare. Unde nu este caracter degeaba cauți.

Vizitator antoniaaaa
Postat

:)))))))) sa sara toată lumea acum ca sunt țepara ... ce penibili sunteți .

Va pup.

Încă o data va zic ca nu îmi faceți rău comentând aici cu conturi făcute aiurea ‘Expre pt mesaje de genul .

Sunteți foarte răutăcioși . Nu mai răspund comentariilor de genul . Înțeleg ca este hate in orice :)))) pupici cu sclipici :*

O zi frumoasa ca a mea va doresc ! :*

Vizitator antoniaaaa
Postat

Buna , băieți .

Astăzi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 14:30 pana la 00:00.

150 lei finalizarea

250 h

• Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Postat

Buna , băieți .

Astăzi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 14:30 pana la 00:00.

150 lei finalizarea

250 h

Whatsapp?
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

S-au învățat nesimțitele astea, dacă spui adevărul, ca sunt tepare și te lasă să aștepți degeaba îți dau negativ. Mai dă-mi și acum un negativ, ca tot nesimțită ești ești cu toate ca te ling toți latrai în cur, inclusiv administratorul site-ului care nu face nimic pt curvari obișnuiți sa nu fie pacaliti

Vizitator antoniaaaa
Postat

Whatsapp?

Buna , nu folosesc wapp. :* doar mesaje și telefonic fac programări .

Vizitator antoniaaaa
Postat

Bine ai revenit Antonia

Pupici :* !

Postat

:)))))))) sa sara toată lumea acum ca sunt țepara ... ce penibili sunteți .

Va pup.

Încă o data va zic ca nu îmi faceți rău comentând aici cu conturi făcute aiurea ‘Expre pt mesaje de genul .

Sunteți foarte răutăcioși . Nu mai răspund comentariilor de genul . Înțeleg ca este hate in orice :)))) pupici cu sclipici :*

O zi frumoasa ca a mea va doresc ! :*

Fii atenta ce zici! Eu am spus clar ca am asteptat dar am intrat la tine, deci nu e vorba de nici o teapa.

Ce tb sa faci tu este sa fii punctuala. Ai inteles?

• Minus 1
Postat

🙋â€â™‚ï¸Fost la DOMNISOARA🙋â€â™‚ï¸ fiind pe fuga nu am bifat toate câte se poate 😀 detaliile nu îsi au rostul 🙋â€â™‚ï¸ se poate spune HAI 🙋â€â™‚ï¸ RISCA AI DOAR DE CASTIGAT😀

🌹DELICIOASĂ 🌹DELICIOASĂ 🌹DELICIOASĂ

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator antoniaaaa
Postat

‍♂Fost la DOMNISOARA‍♂ fiind pe fuga nu am bifat toate câte se poate detaliile nu îsi au rostul ‍♂ se poate spune HAI ‍♂ RISCA AI DOAR DE CASTIGAT

DELICIOASĂ DELICIOASĂ DELICIOASĂ

Haha,

Pupici :* , mulțumesc !!

Vizitator antoniaaaa
Postat

Buna , băieți .

Astăzi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 15:30 pana la 00:00.

150 lei finalizarea

250 h

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...