Sari la conținut

Fete la strada buzau

Postări Recomandate

Postat
Acum 14 ore, Anonimul63 a spus:

Unde este mai exact? Ca nu am mai fost niciodata

Nu ai mai fost niciodată pe variantă sau nu ai mai fost niciodată la blonda de lângă ceapă😅

Postat
Acum 17 ore, Anonimul63 a spus:

Unde este mai exact? Ca nu am mai fost niciodata

După fabrica de bere pe aceeași parte, in curba la stânga unde vinde un nene ceapă și e un parc de mașini! Te baga undeva în spatele lu asta cu ceapa!

Postat
Acum 7 ore, gigisus a spus:

După fabrica de bere pe aceeași parte, in curba la stânga unde vinde un nene ceapă și e un parc de mașini! Te baga undeva în spatele lu asta cu ceapa!

Ce linistit futi,când stai cu gândul ca se uita moșu ala la tine😅

Postat
Acum 13 ore, lovepussy1 a spus:

Ce linistit futi,când stai cu gândul ca se uita moșu ala la tine😅

Acum o oră era la datorie domnița blondă😁...

Postat
Acum 26 minute, tainanoptii a spus:

Acum o oră era la datorie domnița blondă😁...

Colegu,dacă mai treci pe acolo și o vezi,spunei sa se mute mai în spate sau mai în fata de ala cu ceapa 😅

Sau poate pleacă ala.cu ceapa pana vin eu în țară! Îmi pare interesantă blonda,poate mai e cineva care a dat la ea sa ne spună și nou cum e !

Spor la toate!🥂

Postat
1 oră în urmă, lovepussy1 a spus:

Colegu,dacă mai treci pe acolo și o vezi,spunei sa se mute mai în spate sau mai în fata de ala cu ceapa 😅

Sau poate pleacă ala.cu ceapa pana vin eu în țară! Îmi pare interesantă blonda,poate mai e cineva care a dat la ea sa ne spună și nou cum e !

Spor la toate!🥂

Are o poziție nasoală, întradevăr...nu sunt fan centuriste...astea sunt și pe repezeală , și nespălate...și riscăm și o amendă dacă suntem prinși în ,,flagrant,, de ,,organe,,...iar faza cea mai nasoală e că poți fi reperat de ,,cunoștințe,, în momentul în care oprești lângă ea 😆😆😆

Postat
Acum 48 minute, tainanoptii a spus:

Are o poziție nasoală, întradevăr...nu sunt fan centuriste...astea sunt și pe repezeală , și nespălate...și riscăm și o amendă dacă suntem prinși în ,,flagrant,, de ,,organe,,...iar faza cea mai nasoală e că poți fi reperat de ,,cunoștințe,, în momentul în care oprești lângă ea 😆😆😆

În caz ca vezi pe cineva cunoscut,faci rotație completă și vrei,nu vrei cumperi o funie de ceapă 🤣

• Haha 1
Postat
Acum 5 ore, lovepussy1 a spus:

În caz ca vezi pe cineva cunoscut,faci rotație completă și vrei,nu vrei cumperi o funie de ceapă 🤣

Funia de ceapă e indicat să o cumperi oricum...ai alibiul asigurat 😆😆😆...deci, putem concluziona că nenea cu ceapa e ,,mână-n mână,, cu domnița...or fi asociați😆😆😆

• Haha 1
  • Oras:Buzău
Postat

Salut băieți . Am fost și eu o singură dată la fata roșcată de la Petrom , nu recomand sub nicio formă .  Una că îi miroase  păsărica destul de tare a peste ,doi la mână ,sunt convins că are probleme grave mintale . Pentru siguranța voastră este de evitat .  

Postat
La 13.03.2026 la 15:52, live256 a spus:

Salut băieți . Am fost și eu o singură dată la fata roșcată de la Petrom , nu recomand sub nicio formă .  Una că îi miroase  păsărica destul de tare a peste ,doi la mână ,sunt convins că are probleme grave mintale . Pentru siguranța voastră este de evitat .  

Salutare,care din ele cea slaba sau,aia mai grasa,eu am fost cu una era slaba fata și puțin creata la par,dar a fost destul de ok ca și interacțiune!

• Oras:BUZAU
Postat

Oferta la strada la Buzau e foarte diversificata.

O sa le enumeram pe toate pe care le am vazut in ultima saptamana :

Curba de la Garden:

- o tipa relativ tanara, aparent romanca

Petrom:

- o tiganca matura, slaba, cam uratica

- roscata tanara slaba

- o tipa relativ tanara, nu pare de etnie, are ceva forme

Dedeman- Arabesque:

- o tipa inalta, bine facuta, romanca, cu ochelari.

- o tiganca mica de inaltime, neagra tuci.

- o tiganca roscata creata

- o tipa romanca, slaba, cam stearsa ca trasaturi.

- o alta tipa romanca, grasa, cu fundul mare.

- vis a vis, la SOCAR, o tiganca slaba matura.

In curba la Viostar:

- o blonda buzata inalta

- o alta blonda tigancoasa, cu buze proeminente

- o tiganca

La fabrica de bere:

- o tiganca matura cu fata rotunda, plinuta.

- vis a vis la.Lukoil o alta tiganca

In parcarea de pe varianta, langa Crang

- o tiganca inalta, cu fundul mare 

- o tipa romanca, mica de inaltime. Are fatabde "fata de la tara".

Langa Lukoil inspre Ploiesti:

- o romanca roscata, trecuta de prima tinerete.

Pe langa cele enumerate mai sus mai apar din cand in cand si altele, ocazional.

Postat

Salut . Este vorba de tipa roșcată și foarte slaba de la Petrom . Dacă nu mă înșel și mai țin minte o cheamă Bianca . În ultima perioada am mai văzut-o în trecere, că stea in statia de la Dedeman . Acum s a făcut bruneta . Legat de fata cu ochelari de la Dedeman. Ea va rămâne și va fi cea mai buna de aici de la noi de la strada . Nu știu cine a spus că ar avea sculament ,dar sigur la mie nu are . Probabil respectivul o fi fost pe la altcineva și nu își aduce aminte . 

Postat
Acum 23 ore, live256 a spus:

Salut . Este vorba de tipa roșcată și foarte slaba de la Petrom . Dacă nu mă înșel și mai țin minte o cheamă Bianca . În ultima perioada am mai văzut-o în trecere, că stea in statia de la Dedeman . Acum s a făcut bruneta . Legat de fata cu ochelari de la Dedeman. Ea va rămâne și va fi cea mai buna de aici de la noi de la strada . Nu știu cine a spus că ar avea sculament ,dar sigur la mie nu are . Probabil respectivul o fi fost pe la altcineva și nu își aduce aminte . 

Face aia cu ochelari un oral de zici că te mănâncă! 😂😂

Postat

Salutare, săptămâna aceasta ducând mașina la spălătorie,în zona gări și durând destul de mult am spus sa mai dau o fuga pe la celebrul bar ,,intim,,

Pe scurt am găsit o tipa la vreo 30-35 ani.la terasa destul de grasa cu un cur enorm😅,preturi 50 oral 100 combinat 150 ora,

Am luat un oral,vreau sa spun ca ma supt în toate pozițiile posibile fără comentari și cu finalizare orala pana la ultimul strop,plus câteva minute de continuare după ce am terminat,dacă vreți a spus ca o sa o găsim în fiecare zii toată vara acolo,spor!

Postat
Acum 2 ore, lovepussy1 a spus:

Salutare, săptămâna aceasta ducând mașina la spălătorie,în zona gări și durând destul de mult am spus sa mai dau o fuga pe la celebrul bar ,,intim,,

Pe scurt am găsit o tipa la vreo 30-35 ani.la terasa destul de grasa cu un cur enorm😅,preturi 50 oral 100 combinat 150 ora,

Am luat un oral,vreau sa spun ca ma supt în toate pozițiile posibile fără comentari și cu finalizare orala pana la ultimul strop,plus câteva minute de continuare după ce am terminat,dacă vreți a spus ca o sa o găsim în fiecare zii toată vara acolo,spor!

Unde s-a desfășurat acțiunea? Are cameră? Ai mai plătit ceva extra penteu cameră? Dă-ne mai multe detalii...

Postat
Acum 24 minute, tainanoptii a spus:

Unde s-a desfășurat acțiunea? Are cameră? Ai mai plătit ceva extra penteu cameră? Dă-ne mai multe detalii...

Am omis,scuze,am urcat sus avea cameră închiriată,e ok fiindcă ai posibilitatea de dus

Postat

Esti sigur ca INTIM se numeste ? Sigur nu are alta denumire ?

Postat
Acum 10 ore, CezBuz a spus:

Ne ar fi de ajutor un număr de telefon. 

Mulțumim 

Postat
Acum 14 ore, CezBuz a spus:

Asa îl știu ca se numește de când eram la liceu,poate ii spune altfel dar eu asa îl știu,

Nu am nr de telefon dar dacă mai ma duc o sa îl cer!

Postat

Daca e vis a vis de spalatoria de langa gara, singurul loc cu "camere de inchiriat" si terasa e "casa pozitiv relax".

Asa se vede pe google street view.

Postat
Acum 1 oră, CezBuz a spus:

Daca e vis a vis de spalatoria de langa gara, singurul loc cu "camere de inchiriat" si terasa e "casa pozitiv relax".

Asa se vede pe google street view.

Mai este una în spate la Penny.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.