Sari la conținut

Perversa senzuală 0790201348

Postări Recomandate

Postat

Pai toate pulile proaste pe care le manipuleaza, le suge si apoi le distruge terminata ta pã viata, vor venii dupã petarda ta de femeie si ii vor bate usa, bai terminatule ca si ea... 😉👍🏼 Da pã mortii vostrii in gura, cum ranitii mortilor vostrii puteti sa stati linistiti cand ea face ce face, oricat de bolnavi psihic ati fi amandoi si droguri ati baga in creierul ala sec?! Da nu va ganditi o clipa? Da scursura aia ii place asa sa sara din pwla in pwla si sa distruga? Da carnea nu o ustura, nu o doare, de la ce boli are pe ea? Pizda nu o doare? Cate puli mai vrea sa distruga? Drogurile pe care le baga, nu si-a pierdut memoria de tot oare? Rau de tot o sa ajungeti, mai ales scursura aia ca face ce face... Sa imi spui si mie cand o sa moarã, ca la ce viata misto are, mult nu mai are de trait. Asa hal de 'oameni',nu stiu cum va rabda DUMEZEU asta pe acest pamant....va rabda in pwla mea ca sa ii distrugeti pe altii, nu inteleg...

Postat

Auzi si tu tupeu infect de oameni bolnavi: "Cred ca te plateste cineva sa scrii prostiile pe care le scrii" ca am citit mai devreme iar raspunsurile voastre de cacat. Cancerul sa va manance si pe voi si pe toti 'apropiatii' vostrii care stiu ceea ce face scursura aia ordinara si o lasa asa la voia intamplarii sa faca ce vrea, sa distruga barbati 👍🏼

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...