florin6996 Reputație: 11 Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Caut o ts draguta in bucuresti care sa imi indeplineasca si mie fantezia asta de a face sex cu o ts.Cerinta mea este sa fie comunicativa, sa ma ia usor ca e prima data si sa fie in jur de 200-250hAveti ceva recomandari?Am preferat sa intreb aici pt ca vreau si o mica recenzie sau link de la un topic.Multumesc
nesquik Reputație: 24 Postat Mai 31, 2020 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Mai 31, 2020 Și nu era mai bine să cauți pe aici și să faci și tu o recenzie drăguță după ?! Parca sunteți copii, vreți pula dar nu aveți curajul răspunderii.
florin6996 Reputație: 11 Postat Mai 31, 2020 Autor Postat Mai 31, 2020 Comentariul tau e fara rost...
alex3486 Reputație: 19 Postat Mai 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2020 200-250....la gay o ora poate, sau la "unele" noi de pe publi24 ca am rămas șocat ce puzderie e de Ts.... Cele drăguțe și cu experienta cer undeva între 200/400... Și ai de unde alege...încearca la issa deja e și ea în piață de ceva timp și vad ca a și progresat ca aspect și are preț decent... 😉, ca asa găsești și la 500 sau 600 RON ora... 😀😀😀
alex3486 Reputație: 19 Postat Mai 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/138184-isabelle-ts-la-%C3%AEnceput-de-tratament-hormonal/page-27?do=findComment&comment=6189322
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Caut o ts draguta in bucuresti care sa imi indeplineasca si mie fantezia asta de a face sex cu o ts.Cerinta mea este sa fie comunicativa, sa ma ia usor ca e prima data si sa fie in jur de 200-250hAveti ceva recomandari?Am preferat sa intreb aici pt ca vreau si o mica recenzie sau link de la un topic.Multumeschttps://nimfomane.com/forum/topic/155385-alexandra/are recenzii bune. Am zis ca o vizitez dupa 15 mai, dar nu am reusit pana acum. Poate reusesc sapt asta.
nesquik Reputație: 24 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Iunie 1, 2020 Noi trebuie să ne ajutăm aici. De aceea am zis asta. Nu am vrut sa fiu răutăcios. Succes și ciocan că ăla a lui Thor. Să lași recenzie după ce îți faci plăcerea. Iar că sfat, fiind prima experiență dute cu cea cu care simți chimie sau primul instinct. Nu ce zice unul și altul. Asta am vrut să îți zic.
alenats Reputație: 466 Postat Iunie 1, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Iunie 1, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/155385-alexandra/are recenzii bune. Am zis ca o vizitez dupa 15 mai, dar nu am reusit pana acum. Poate reusesc sapt asta.Omul cauta o transa comunicativă iar Alexandra vb putin si strictul necesar nu prea e vorbareata dar e o persoană minunata
alex3486 Reputație: 19 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2020 Omul cauta o transa comunicativă iar Alexandra vb putin si strictul necesar nu prea e vorbareata dar e o persoană minunataDa știu, am fost acum ceva timp.poate sa meargă liniștit.
Vizitator newmichelled Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Alexandra e trans iar cealaltă recomandare nu
alex3486 Reputație: 19 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2020 Alexandra e trans iar cealaltă recomandare nu😉, știu eu nu vreau sa îmi bat joc de om, omul a dat un scor 200-250 RON/h.de aia e mai complicat, Alexandra e ok ptr început dacă dorește...in fond are și dreptate sa întrebe dacă te uiți pe publi e învadat de tipi care pozează în Ts, toți la început de tratament hormonal.
isabellets Reputație: 2622 Postat Iunie 1, 2020 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Postat Iunie 1, 2020 Alexandra e trans iar cealaltă recomandare nuNu cred ca mă Cunoști personal ca sa-ti dai cu părerea despre mine. Am rugămintea sa te abții de la comentarii și sa-ti ții părerile strict pentru tine. 1
alenats Reputație: 466 Postat Iunie 1, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Iunie 1, 2020 Alexandra e trans iar cealaltă recomandare nu Dacă te referi la Izabella sa stii ca chiar a devenit transa si una chiar reușită o cunosc si chiar arată foarte bine fata de altele!
isabellets Reputație: 2622 Postat Iunie 1, 2020 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Postat Iunie 1, 2020 Dacă te referi la Izabella sa stii ca chiar a devenit transa si una chiar reușită o cunosc si chiar arată foarte bine fata de altele!Nu bag in seama invidioasele bby, clientii care mă cunosc, și putinele recenzii pe care le am, pot spune cum sunt cu adevărat. Fiecare client este liber sa meargă unde vrea și sa încerce ce vrea.
alenats Reputație: 466 Postat Iunie 1, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Iunie 1, 2020 Nu bag in seama invidioasele bby, clientii care mă cunosc, și putinele recenzii pe care le am, pot spune cum sunt cu adevărat. Fiecare client este liber sa meargă unde vrea și sa încerce ce vrea. Nu e de asta puiu meu ca nu duci tu lipsa de clienti, dar daca nu ai nimic de zis bun si ataci mai bine taci din gura ca pana la urma toata suntem in domeniu toata muncim sa arătăm cat mai bine si vine una si arunca cate o petarda 😂😂 te pup iza spor la ciocane 😘 1
alex3486 Reputație: 19 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2020 Nu e de asta puiu meu ca nu duci tu lipsa de clienti, dar daca nu ai nimic de zis bun si ataci mai bine taci din gura ca pana la urma toata suntem in domeniu toata muncim sa arătăm cat mai bine si vine una si arunca cate o petarda 😂😂 te pup iza spor la ciocane 😘 😉🤗
Vizitator newmichelled Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Nu cred ca mă Cunoști personal ca sa-ti dai cu părerea despre mine. Am rugămintea sa te abții de la comentarii și sa-ti ții părerile strict pentru tine. Poi nu e nici o invidie doar ca n ai luat niciodată hormoni si esti la început de tratament de un an și:))))))...De asta ziceam că aia e Transex pentru ca a luat hormoni si tu nu...atata tot Fiecare e liber sa se duce unde vrea
Vizitator newmichelled Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Uite o recomandare care arata ok dar nu garantez cum se comporta cu clientul pe camera e andreea( cea cu o pana tatuata pe sani) alena alexandra etc care chiar au luat hormoni
Vizitator newmichelled Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Ia pune o poza cu sani izza sa ma faci sa mi cer eu scuze :)))
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iunie 1, 2020 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iunie 1, 2020 Ce aveți fetelor ??? Lăsați masculii să aleagă , nu vă mai certați atât că aia e că aia nu e . Nu știu care Andreea cu până pe sân dar am observat că nu o mai cheamă Andreea , o cheamă Evelin cred că ea e .
Vizitator newmichelled Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Ce aveți fetelor ??? Lăsați masculii să aleagă , nu vă mai certați atât că aia e că aia nu e . Nu știu care Andreea cu până pe sân dar am observat că nu o mai cheamă Andreea , o cheamă Evelin cred că ea e . Da ma rog la tipa aceea ma refeream eu o stiam de andreea si nu se cearta nimeni dar ma faci ca s invidioasă pe ce ? Pe minciuni ?
smoke1 Reputație: 126 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2020 Ia pune o poza cu sani izza sa ma faci sa mi cer eu scuze :)))Nu vreau sa ma bag aiurea in seama, dar tu ai sani? 😂😂😂 1
alex3486 Reputație: 19 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2020 Da ma rog la tipa aceea ma refeream eu o stiam de andreea si nu se cearta nimeni dar ma faci ca s invidioasă pe ce ? Pe minciuni ?Andrea luxury transex sau eveline https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-luxury-transex/ee85ig3187i57h25218f0f016if5ei59.html... Dar băiatu mai trebuie sa pune ceva Cash....
alex3486 Reputație: 19 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2020 Andrea luxury transex sau eveline https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-luxury-transex/ee85ig3187i57h25218f0f016if5ei59.html... Dar băiatu mai trebuie sa pune ceva Cash....https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-luxury-transex/ee85ig3187i57h25218f0f016if5ei59.html
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Da ma rog la tipa aceea ma refeream eu o stiam de andreea si nu se cearta nimeni dar ma faci ca s invidioasă pe ce ? Pe minciuni ?Scuze, intervin si eu. Daca te uiti la ultima poza pe care a pus-o Isa, eu unul nu cred ca ar putea avea acea forma fizica daca nu ar lua hormoni. Un asemenea spate, un barbat nu ar putea avea orcat s-ar chinui si orice tinuta vestimentara ar adopta ! :) Plus de asta, tine de sistemul endocrin, nu la toate persoanele evolutia hormonala este la fel, la unfele fete trans rezultatele se vad chiar si dupa o luna, la altele, dupa mai mult timp. Plus de asta sunt multe fete trans cu sani mici. Despre Issa deci in nici un caz nu poti spune ca nu arata a femeie. Daca asa a evoluat in doar un an, pai dupa 2-3 ani cred ca o sa fie o super-bomba sexy feminina. :) Doar opinia mea, nu-mi sariti in cap ! :hihat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum