Sari la conținut

nudism 2020

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

pai plaja din spate la vama veche este defapt highlight-ul la toate plajiile de nudistii de la marea neagra, celelalte sunt chiar prea salbatice, prea bagpacker style, si nu gasesti nici macar urma de civilizatie, o cola, un calamar cu mujdei nimic.

Era o plaja de nudiști la vama veche, dar nu îmi aduc aminte cum se numește. Apropo plaja nu este organizata,adică sunt și oameni îmbrăcați și oameni dezbrăcați. ;)

• Oras:Dobrogea
Postat

Supreme spammer in action. Marcusjan

Repet:în loc sa vânezi spammeri. Fute ceva și baga recenzii.
  • Like 1
Postat

pai plaja din spate la vama veche este defapt highlight-ul la toate plajiile de nudistii de la marea neagra, celelalte sunt chiar prea salbatice, prea bagpacker style, si nu gasesti nici macar urma de civilizatie, o cola, un calamar cu mujdei nimic.

Ce le stii , a rezolvat multi nevastata la highlight-ul ala cu bagpacker cat tu mancai stavride cu mujdei!!!

• Minus 3
Postat

12 - 13.07.2020 prezenta pe plaja de nudisti de la Vadu!

Hai și 14, ca mâine nu pot! 🤗🙃
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

:clapp

Ce le stii , a rezolvat multi nevastata la highlight-ul ala cu bagpacker cat tu mancai stavride cu mujdei!!!

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Am fost dar nu am stat prea mult la Eforie. Ieri dupa amiaza am plecat de la mare. Sper sa ajung din nou dupa data de 25 .

Nu te mai saturi de mare?ðŸ˜ðŸ˜

Aerul de munte nu este bun?ðŸ˜ðŸ˜

Se pare ca iti place mai mult marea...cui nu iar plăcea!?🙈ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜

post-244495-0-18053000-1596027774_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Așa este!!

Postat

Am fost dar nu am stat prea mult la Eforie. Ieri dupa amiaza am plecat de la mare. Sper sa ajung din nou dupa data de 25 .

Reziști o luna?

Înțeleg ca vii doar la bronzat?

Postat

Înțeleg ca vii doar la bronzat?

Momentan da, vizitele mele din Constanta se vor limita strict la placerile personale insa nu v-am uitat si in cursul lunii Septembrie voi face o vizita si pentru programari/intalniri.   :kiss3

Pana atunci va doresc mult soare. :)

post-24768-0-20737100-1596879793_thumb.jpeg

post-24768-0-22299700-1596879913_thumb.jpeg

• Like 8
Postat

Momentan da, vizitele mele din Constanta se vor limita strict la placerile personale insa nu v-am uitat si in cursul lunii Septembrie voi face o vizita si pentru programari/intalniri. :kiss3

Pana atunci va doresc mult soare. :)

Ce te-ai mai înălțat! 😀

Postat

Unde e zona sălbatică din Vadu? Eu cand am fost, unde am rămas împotmolit in nisip acolo am stat la plaja, numa ca era destul de aproape de cherhana.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...