Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 14, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 14, 2021 3 hours ago, farafiltre said: M am mutat iar, acolo sunt dezbateri importante si nu vreau sa rup sirul. Pă altu am vizat eu cand am spus ca s invidios, unu de nu l mai opream din ras...instinctiv mai raspund corect doar la sofat (cand dau de unele obstacole, pe banda 2, bineanteles...😁) SÎ EU imi asum (!), in alte conditii nu intarziam s o "blagoslovesc". Bravo, bine ai făcut că "m-ai/ne-ai mutat" Eu am scris! Tu ai fost? 😜
Membru Premium farafiltre Reputație: 4526 Postat Ianuarie 14, 2021 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 14, 2021 1 oră în urmă, Cozonac7 a spus: Eu am scris! Tu ai fost? 😜 Normiiil! Acum "zic" si eu😁 dag dal gas!
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 24, 2022 Ofer gratis adăpost sigur, hrană din belșug, apă caldă, un pat king size extrem de confortabil, cablu Tv + internet de mare viteză, vodcă și consiliere psihologică pentru două studente refugiate din Ucraina ( zona Kiev...de ex. ). Dacă se poate să fie surori și obligatoriu blonde, iar ochii albaștrii sau verzi ! Ideal ar fi să fie și gemene... Nu neapărat studente... maxim 35 de ani sau între 25 și 35 ! Spasiba ! PS. Sunt dispus să mă deplasez cu motocicleta proprietate personală ( cu ataș ) până la Vama Siret pentru preluarea personală ! Rog seriozitate ! 1 2
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 24, 2022 Acum 3 minute, donjuan 100 a spus: Ofer gratis adăpost sigur, hrană din belșug, apă caldă, un pat king size extrem de confortabil, cablu Tv + internet de mare viteză, vodcă și consiliere psihologică pentru două studente refugiate din Ucraina ( zona Kiev...de ex. ). Dacă se poate să fie surori și obligatoriu blonde, iar ochii albaștrii sau verzi ! Ideal ar fi să fie și gemene... Nu neapărat studente... maxim 35 de ani sau între 25 și 35 ! Spasiba ! PS. Sunt dispus să mă deplasez cu motocicleta proprietate personală ( cu ataș ) până la Vama Siret pentru preluarea personală ! Rog seriozitate ! Sa le faci si analizele...🤣😂 1
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2022 Postat Februarie 24, 2022 1 oră în urmă, donjuan 100 a spus: Ofer gratis adăpost sigur, hrană din belșug, apă caldă, un pat king size extrem de confortabil, cablu Tv + internet de mare viteză, vodcă și consiliere psihologică pentru două studente refugiate din Ucraina ( zona Kiev...de ex. ). Dacă se poate să fie surori și obligatoriu blonde, iar ochii albaștrii sau verzi ! Ideal ar fi să fie și gemene... Nu neapărat studente... maxim 35 de ani sau între 25 și 35 ! Spasiba ! PS. Sunt dispus să mă deplasez cu motocicleta proprietate personală ( cu ataș ) până la Vama Siret pentru preluarea personală ! Rog seriozitate ! De am avea toti o inima asa mare ca si a ta fiule.. ce bine ar fi! un gest demn de apreciere!
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 25, 2022 La 24.02.2022 la 20:29, Impartial a spus: Sa le faci si analizele...🤣😂 Primul lucru ăsta va fi, desigur ! Fetelor, deschideți gura și un "Aaaa mare ! ", vă rog ! Iar eu, cu "bețișorul" meu turbat, le voi recolta cât mai adânc din gât probele necesare pt.analize ! #MakeLove,notWar 1
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 25, 2022 La 24.02.2022 la 21:30, TheKing15 a spus: De am avea toti o inima asa mare ca si a ta fiule.. ce bine ar fi! un gest demn de apreciere! Doamne ajută ! Amin ! 🙏 #MakeLove,notWar 🇺🇦🤝🇷🇺
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum