Sari la conținut

0747585557 / 0792013296

Postări Recomandate

• Oras:Constanța

Prosoape am cumpărat din momentul in care mi am început activitatea . Doar ca nu durează mai mult de 1 zi și se fac aiurea.. nu cred ca ați fost la mine si nu v am dat prosop curatðŸ§ðŸ§

,,Se folosesc , le spal, le usuc , le folosesc și iar la spălat “!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Prosoape am cumpărat din momentul in care mi am început activitatea . Doar ca nu durează mai mult de 1 zi și se fac aiurea.. nu cred ca ați fost la mine si nu v am dat prosop curat

,,Se folosesc , le spal, le usuc , le folosesc și iar la spălat “!

daca ai 10 clienti pe zi ,ai nevoie de 15 prosoape macar. in caz de...

Link spre comentariu

Careva care imi poate Răspunde și mie la o întrebare ?

Dacă in momentul actului , ma deranjează foarte tare o anumită chestie care ține de corp si nu pot suporta ,nu cred ca este normal ca sa întrerup clientul pentru ca na.. știți la ce ma refer , așa este? Doar ii pot spune politicos ai putea sa termini pentru ca am o problema !? După 15 minute ...

Și el la sfârșit sa imi spună ca la prima vizita care a fost Ok nu ți am lasat recenzie , o sa îți las acum una proasta ! ÃŽl rog sa lase recenzia și de la prima vizita și sa aibă bunul simt sa spună exact cum a fost !

👌

Link spre comentariu

Dacă in momentul actului , ma deranjează foarte tare o anumită chestie care ține de corp si nu pot suporta ,nu cred ca este normal ca sa întrerup clientul pentru ca na.. știți la ce ma refer , așa este? Doar ii pot spune politicos ai putea sa termini pentru ca am o problema !? După 15 minute ...

Și el la sfârșit sa imi spună ca la prima vizita care a fost Ok nu ți am lasat recenzie , o sa îți las acum una proasta ! Îl rog sa lase recenzia și de la prima vizita și sa aibă bunul simt sa spună exact cum a fost !

• Minus 1
Link spre comentariu

Și el la sfârșit sa imi spună ca la prima vizita care a fost Ok nu ți am lasat recenzie , o sa îți las acum una proasta ! Îl rog sa lase recenzia și de la prima vizita și sa aibă bunul simt sa spună exact cum a fost !

Buna Roxi,

E foarte normal sa intrerupi actul daca ceva te jeneaza si sa adresezi problema pe moment, nu la sfarsitul actului. O rezolvati si o luati de la capat, asta presupune sa stati un pic peste cele 25-30 de min de fin, dar la sfarsit totul va fi ok pt amandoi si cred ca asta e cel mai important!

Te pup,

Vaporeanul

P.S. cred ca a primi placere este in egala masura cu a oferi placere!

• Minus 1
Link spre comentariu

Eu înțeleg ceea ce spui, dar din propria experiența spun chestia asta.. pentru ca am mai făcut așa și au fost foarte deranjați spunându-mi ca ,,le tai pofta†și ca nu mai pot face nimic și alții devin și puțin agresivi

Dar mersi de răspuns 🥰

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...