Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 6, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 6, 2020 de inbunatatit se imbunatateste in fiecare zi , doar ma ocup de aspectul asta cu pricepere. Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 6, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 6, 2020 😱 1 Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 6, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 6, 2020 ❤️❤️ 3 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat August 6, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat August 6, 2020 de inbunatatit se imbunatateste in fiecare zi , doar ma ocup de aspectul asta cu pricepere.Nu mai spune d-astea ca iar o sa zică unii ca ești "iubi" al ei🤣😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 6, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 6, 2020 iuby ,eu ? la virsta mea ? poate nepotii mei sa ii fie iuby. 2 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat August 6, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat August 6, 2020 iuby ,eu ? la virsta mea ? poate nepotii mei sa ii fie iuby.😂🤣😂N-ai vazut"... ""😀 1 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 6, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 6, 2020 nici vorba , eu caut talente ,nu caut probleme , cum zicea odata un mare antrenor ,neamt ,filmat in ghettourile din liverpool. Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 6, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 6, 2020 ❤️❤️ 3 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 6, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 6, 2020 bravon roxanico , vad ca ai investit si in citeva costumatii sexy , sper sa reusesti sa cumperi si prosoape si esti pe drumul cel drept. 1 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 6, 2020 Vezi că are la Mega Image oferta la prosoape 🙄🙄✌ï¸âœŒï¸ 1 1 Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 7, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 7, 2020 Prosoape am cumpărat din momentul in care mi am început activitatea . Doar ca nu durează mai mult de 1 zi și se fac aiurea.. nu cred ca ați fost la mine si nu v am dat prosop curatðŸ§ðŸ§,,Se folosesc , le spal, le usuc , le folosesc și iar la spălat “! Link spre comentariu
noxcape Reputație: 28 Postat August 7, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 7, 2020 Bună, pana la urma ce nr de telefon mai este valabil? ca ma uit de 10-15 minute pe topic și tot nu e limpede 1 Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 7, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 7, 2020 Numărul din poza !🥰â¤â¤ 2 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 7, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 7, 2020 Prosoape am cumpărat din momentul in care mi am început activitatea . Doar ca nu durează mai mult de 1 zi și se fac aiurea.. nu cred ca ați fost la mine si nu v am dat prosop curat,,Se folosesc , le spal, le usuc , le folosesc și iar la spălat “!daca ai 10 clienti pe zi ,ai nevoie de 15 prosoape macar. in caz de... Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 7, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 7, 2020 😉 3 Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 8, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 8, 2020 Disponibilă !❣️ Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 8, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 8, 2020 Careva care imi poate Răspunde și mie la o întrebare ?Dacă in momentul actului , ma deranjează foarte tare o anumită chestie care ține de corp si nu pot suporta ,nu cred ca este normal ca sa întrerup clientul pentru ca na.. știți la ce ma refer , așa este? Doar ii pot spune politicos ai putea sa termini pentru ca am o problema !? După 15 minute ...Și el la sfârșit sa imi spună ca la prima vizita care a fost Ok nu ți am lasat recenzie , o sa îți las acum una proasta ! ÃŽl rog sa lase recenzia și de la prima vizita și sa aibă bunul simt sa spună exact cum a fost !👌 Link spre comentariu
vaporeanul Reputație: 423 Postat August 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 8, 2020 Careva care imi poate Răspunde și mie la o întrebare ?Dacă in momentul actului , ma deranjează foarte tare o anumită chestie care ține de corp si nu pot suporta ,nu cred ca este normal ca sa întrerup clientul pentru ca na.. știți la ce ma refer , așa este? Doar ii pot spune politicos ai putea sa termini pentru ca am o problema !? După 15 minute ...Și el la sfârșit sa imi spună ca la prima vizita care a fost Ok nu ți am lasat recenzie , o sa îți las acum una proasta ! Îl rog sa lase recenzia și de la prima vizita și sa aibă bunul simt sa spună exact cum a fost ! 1 Link spre comentariu
vaporeanul Reputație: 423 Postat August 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 8, 2020 Careva care imi poate Răspunde și mie la o întrebare ?Dacă in momentul actului , ma deranjează foarte tare o anumită chestie care ține de corp si nu pot suporta ,nu cred ca este normal ca sa întrerup clientul pentru ca na.. știți la ce ma refer , așa este? Doar ii pot spune politicos ai putea sa termini pentru ca am o problema !? După 15 minute ...Și el la sfârșit sa imi spună ca la prima vizita care a fost Ok nu ți am lasat recenzie , o sa îți las acum una proasta ! Îl rog sa lase recenzia și de la prima vizita și sa aibă bunul simt sa spună exact cum a fost ! Buna Roxi,E foarte normal sa intrerupi actul daca ceva te jeneaza si sa adresezi problema pe moment, nu la sfarsitul actului. O rezolvati si o luati de la capat, asta presupune sa stati un pic peste cele 25-30 de min de fin, dar la sfarsit totul va fi ok pt amandoi si cred ca asta e cel mai important! Te pup,Vaporeanul P.S. cred ca a primi placere este in egala masura cu a oferi placere! 1 Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 8, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 8, 2020 Eu înțeleg ceea ce spui, dar din propria experiența spun chestia asta.. pentru ca am mai făcut așa și au fost foarte deranjați spunându-mi ca ,,le tai pofta†și ca nu mai pot face nimic și alții devin și puțin agresivi Dar mersi de răspuns 🥰 Link spre comentariu
nacho123 Reputație: 351 Postat August 8, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat August 8, 2020 Roxi accepti fin orala? Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 8, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 8, 2020 Nu Link spre comentariu
nacho123 Reputație: 351 Postat August 8, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat August 8, 2020 Nu ne incanti cu niste poze goala ? Cu aia mica la vedere , decat sa stai sa te certi toata ziua cu userii 😂 1 Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat August 8, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 8, 2020 Dar nu ma cert cu nimeni ðŸ˜ðŸ˜…😅 4 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat August 8, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat August 8, 2020 Nici chiar asa! 🤗🤗💋 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum