j0hnnybravo Reputație: 1888 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 25, 2020 La 12.12.2020 la 22:10, big fut a spus: Ia spune tu băieților cum vrei "taxă de deranj"! ptr ăstia care nu rămânem! Păi dacă la 2-3 întrebări de clarificare a serviciilor mi-ai răpuns în sictir era clar că la futut era fiasco. Pitică, rahitică da' cu tupeu de zdreanță! fata e cu capu, are un sictir in ea, ar vrea sa ia banu si pa, ca cu fututu e pe langa, clar iesea fiasco... 2
buluc007 Reputație: 38 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 25, 2020 Acum 25 minute, j0hnnybravo a spus: fata e cu capu, are un sictir in ea, ar vrea sa ia banu si pa, ca cu fututu e pe langa, clar iesea fiasco... și mai cere și extra pt fiecare fantezie 2
Malygos Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2021 Postat Ianuarie 24, 2021 Salut! Mai știți ceva de prințesa asta mică?
j0hnnybravo Reputație: 1888 Postat Ianuarie 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2021 La 24.01.2021 la 22:45, Malygos a spus: Salut! Mai știți ceva de prințesa asta mică? daca si asta e printesa... 1
Melissa32 Reputație: 13 Postat Februarie 19, 2021 Oras:! Oras:! Postat Februarie 19, 2021 Buna dragilor . După cum știți nu mai activez de ceva vreme și m am gândit ca va este dor de mine 😅😊 așa ca o sa lucrez doar pe deplasări . Cei care doresc sa ne intalnim ma pot contacta pe whatsapp la nr afișat mai jos. Doresc confirmare cu 1 H înainte și sa nu avem alte surprize sau neplăceri . Contul ce îl aveam , l am dezactivat și nu îl mai pot recupera . 0747585557 . Va pup☺️😍 ❌MESAJE DOAR PE WHATSAPP ❌
benzema09 Reputație: 4086 Postat Februarie 19, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Februarie 19, 2021 Bine că nu ți-a șters împărăția topicul roxana melisa că o luai de la grupa 0 din nou. Poate faci și o actualizare de servicii și tarife, că sigur nu sunt aceleași ca până acum. 1
Melissa32 Reputație: 13 Postat Februarie 19, 2021 Oras:! Oras:! Postat Februarie 19, 2021 Norocul meu!!🤷🏼♀️☺️ ❌Ca servicii : oral (protejat sau neprotejat in funcție de igiena ) ❌normal (doar protejat ) ❌Fk( in funcție de igiena(extra 50) ❌69 ❌finalizare faciala (extra 50) ❌masaj de relaxare ❌Sex in diferite poziții ❌ finalizare corporală ❌ finalizare orală (dacă igiena corespunde ,extra 50) Pret: 200 (30 minute ) 350(ora) ❤️ 1
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 19, 2021 Acum 57 minute, Melissa32 a spus: Norocul meu!!🤷🏼♀️☺️ ❌Ca servicii : oral (protejat sau neprotejat in funcție de igiena ) ❌normal (doar protejat ) ❌Fk( in funcție de igiena(extra 50) ❌69 ❌finalizare faciala (extra 50) ❌masaj de relaxare ❌Sex in diferite poziții ❌ finalizare corporală ❌ finalizare orală (dacă igiena corespunde ,extra 50) Pret: 200 (30 minute ) 350(ora) ❤️ pas(ma refer la fk și fin faciala)
Melissa32 Reputație: 13 Postat Februarie 19, 2021 Oras:! Oras:! Postat Februarie 19, 2021 Acum 1 minut, buluc007 a spus: pas(ma refer la fk și fin faciala) Care ar fi problema ?🤷🏼♀️
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 19, 2021 Acum 2 minute, Melissa32 a spus: Care ar fi problema ?🤷🏼♀️ pai gândește-te un pic:50 pt fk 50 pt fin orala și 50 lei fin faciala și dacă mai adăugăm 200 fin +150 ar ieși 450 și 350 h +150=500 deci din punctul meu de vedere e jepcarie de buzunare 1
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 19, 2021 eu din experienta mea pot spune ca nu am avut parte de asa ceva,mai ales la preturi,adică pula mea o chemam la mine(deplasări) și ii dădeam 300 red(cu tot cu fk)(initial 350) și nu avea preturi ca astea pe care le-ai enumerat tu.eu din punctul meu de vedere cel mai convenabile prețuri sunt asa: max 200 la ea acasă și max 300 la deplasare fără să-mi ceara nimic extra.
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 19, 2021 .
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 19, 2021 Acum 15 minute, buluc007 a spus: pai gândește-te un pic:50 pt fk 50 pt fin orala și 50 lei fin faciala și dacă mai adăugăm 200 fin +150 ar ieși 450 și 350 h +150=500 deci din punctul meu de vedere e jepcarie de buzunare (scuze 350* în leg cu prețul pe fin) și gaura mare în stomac.
Melissa32 Reputație: 13 Postat Februarie 19, 2021 Oras:! Oras:! Postat Februarie 19, 2021 Da, scuzele mele.. nu am mai lucrat pe deplasări și nu aveam idee in momentul când am enumerat serviciile !🤷🏼♀️
Melissa32 Reputație: 13 Postat Februarie 19, 2021 Oras:! Oras:! Postat Februarie 19, 2021 Doar fk se exclude 😉
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 19, 2021 Chiar acum, Melissa32 a spus: Doar fk se exclude 😉 pai de ce îl excluzi?
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 19, 2021 pai te futem calumea sau nu?ca sa meargă bine futaiul trebuie un pic esență de "rom",ca doar nu te futem ca la armata și nici tu nu cred ca ai vrea asta.inca ceva,sfatul meu ar fii sa incluzi toate serviciile alea extra în alea de 200 fin /350 h ca altfel papa clienți.
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 19, 2021 Acum 6 minute, buluc007 a spus: pai te futem calumea sau nu?ca sa meargă bine futaiul trebuie un pic esență de "rom",ca doar nu te futem ca la armata și nici tu nu cred ca ai vrea asta.inca ceva,sfatul meu ar fii sa incluzi toate serviciile alea extra în alea de 200 fin /350 h ca altfel papa clienți. eventual poți cere pt transport 50 lei sau în funcție de câți km faci pana în locația respectiva,asta o zic pt deplasări.
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4342 Postat Februarie 20, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Februarie 20, 2021 dragule coleg buluc, lasa te rog fata sa isi faca preturile cum vrea. dece uni platesc pentru izabella si selena 350 incall si 700 pentru un show de babe si la caprioara asta comentam preturiile? adica eu personal nu consider ca melissa a.k roxana a ales o strategie optimala pentru a face multi bani cu pretul asta dar daca eram milionar plateam fara comentar zilnic o tura doua ca este prea draguta cand incepe sa se ocupe de trabuc. pentru un outcall cu all inclusiv (in afara de anal) erau 350/h si 250/fin optimal de acord cu tine 2 2
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 20, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 20, 2021 Acum 36 minute, scarlxxrd a spus: dragule coleg buluc, lasa te rog fata sa isi faca preturile cum vrea. dece uni platesc pentru izabella si selena 350 incall si 700 pentru un show de babe si la caprioara asta comentam preturiile? adica eu personal nu consider ca melissa a.k roxana a ales o strategie optimala pentru a face multi bani cu pretul asta dar daca eram milionar plateam fara comentar zilnic o tura doua ca este prea draguta cand incepe sa se ocupe de trabuc. pentru un outcall cu all inclusiv (in afara de anal) erau 350/h si 250/fin optimal de acord cu tine eu i-am dat doar un sfat,e treaba ei dacă ar vrea sa mi-l urmeze sau nu 1
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 20, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 20, 2021 Acum 43 minute, scarlxxrd a spus: dragule coleg buluc, lasa te rog fata sa isi faca preturile cum vrea. dece uni platesc pentru izabella si selena 350 incall si 700 pentru un show de babe si la caprioara asta comentam preturiile? adica eu personal nu consider ca melissa a.k roxana a ales o strategie optimala pentru a face multi bani cu pretul asta dar daca eram milionar plateam fara comentar zilnic o tura doua ca este prea draguta cand incepe sa se ocupe de trabuc. pentru un outcall cu all inclusiv (in afara de anal) erau 350/h si 250/fin optimal de acord cu tine ba sincer eu când am fost la ea prima data îmi cam făcea figuri,mai ales la poziții,ca cică o dureau ovarele,și m-am enervat foarte tare dar nu am vrut să-i arat asta,plus ca înainte de a întra în camera îmi cerea sa mai stam de vorba,eu nu prea aveam chef de asta atunci,adică la modul ca după ce ne terminam treaba ne apucam și de țigară,dar nu despre asta e vorba,ci ca pt mine preturile afișate de ea mi se par cam mari pt serviciile pe care le oferă,adică la ea totul este fad,ca un bussiness. 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4342 Postat Februarie 20, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Februarie 20, 2021 eu am scris clar in recenzie ca ai experienta mai frumoasa cu ea daca ii faci pe plac si comunici putin cu ea ca nu te taxeaza din timpul tau doar ca are nevoie de o conectiune cu ce baga in vrabiuta ei draguta .... nici nu ma mir ca are si ea dureri ca este stramta ca o gargarita. mda este si ea mica si incepatoare dar imagineaza-ti pe ea in 4,5 ani, eu zic ca sparge piata daca isi dezvolta si ea relatia cu munca asta si intelege ca daca sa desprinde de frici, emoti, nervi, narcisism (sa invete ca femeie sau barbat toti suntem o gaoaza si un suflet) etc. munca devine mai usoara si banul curge mai leger. eu sunt convins ca o sa invete sa fie mai pe placul tuturor. 2
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 20, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 20, 2021 Acum 5 ore, scarlxxrd a spus: eu am scris clar in recenzie ca ai experienta mai frumoasa cu ea daca ii faci pe plac si comunici putin cu ea ca nu te taxeaza din timpul tau doar ca are nevoie de o conectiune cu ce baga in vrabiuta ei draguta .... nici nu ma mir ca are si ea dureri ca este stramta ca o gargarita. mda este si ea mica si incepatoare dar imagineaza-ti pe ea in 4,5 ani, eu zic ca sparge piata daca isi dezvolta si ea relatia cu munca asta si intelege ca daca sa desprinde de frici, emoti, nervi, narcisism (sa invete ca femeie sau barbat toti suntem o gaoaza si un suflet) etc. munca devine mai usoara si banul curge mai leger. eu sunt convins ca o sa invete sa fie mai pe placul tuturor. și cine știe poate ca peste 4,5 ani va pune ceva mai multa carnita pe ea,ca e skinny rău la ora actuala.
Melissa32 Reputație: 13 Postat Februarie 20, 2021 Oras:! Oras:! Postat Februarie 20, 2021 Acum 2 ore, buluc007 a spus: și cine știe poate ca peste 4,5 ani va pune ceva mai multa carnita pe ea,ca e skinny rău la ora actuala. Dragule , îți mulțumesc pentru sfaturile oferite dar fiecare decide sa facă cum dorește . Probabil tu doar comentezi prețurile, fără a avea de gând o intalnire... In momentul când clientul vine și cer încă 5 minute de stat la un pahar de apa/suc ce dorește clientul , de vorba asta este pentru a vedea in primul rând cu cine intru in camera și in al doilea rând mulți au fost deranjați ca nu ii las putin sa își tragă sufletul . Adica cum o dai tot nu este bine .. cu îngrășatul încă lucrez , vad câteva roade 😹nu este ceva care sa bat din degete și sa se întâmple 🤷🏼♀️ 1 1
buluc007 Reputație: 38 Postat Februarie 20, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 20, 2021 Acum 14 minute, Melissa32 a spus: Dragule , îți mulțumesc pentru sfaturile oferite dar fiecare decide sa facă cum dorește . Probabil tu doar comentezi prețurile, fără a avea de gând o intalnire... In momentul când clientul vine și cer încă 5 minute de stat la un pahar de apa/suc ce dorește clientul , de vorba asta este pentru a vedea in primul rând cu cine intru in camera și in al doilea rând mulți au fost deranjați ca nu ii las putin sa își tragă sufletul . Adica cum o dai tot nu este bine .. cu îngrășatul încă lucrez , vad câteva roade 😹nu este ceva care sa bat din degete și sa se întâmple 🤷🏼♀️ eu as avea o întâlnire cu tine numai dacă ți-ai găsi locație,dacă ai mai pune câteva kg pe tine,foarte bine ca lucrezi la treaba asta cu îngrășatul,ca nah as vrea sa pun și eu mana pe ceva calumea și dacă ai mai scoate preturile pt extra,ar fii și mai bine.altfel sunt dorit sa-mi găsesc în alta parte
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum