nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nu este treaba magarului cand oile bea apa este problema mea particulara si nu dau socoteala nimanui cefac cu viata mea ok este vointa dumneaiei sa continue aceasta meserie iar mie nu mi ramine decit sa sufar in tacere asa caci fiecare sa si vada de viata lorasta e viata mergem mai deoarte cu bune sirele euvoi continua sa orespect si sa o iubescneconditionat side accea rogtoti cititori acestor saituri sa si vada de treaba lor sa nu mai ma judece pe mine indiferent de situatie nudin placere sa ajuns la aceasta stare ci datorita stari nenorocite in care se afla aceasta tara si incare ne aflam cu toti va doresc o zi buna tuturor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nicule52 incaleca si fute descaleca si du-te ) http://www.guzgan.ro/uploads/posts/2009-12/1259680983_oameni002.jpg Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 multumesc de sfat domnule TICUTZAvoi incerca sa pun in practica sfatul dvs asta este viata multumesc inca o data Link spre comentariu
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Traiasca nea Nicu boieru'! Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 sidumneavoasrtra sa traiti cu respect va salut Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nicu52 tu vii de la ploiesti sa i-o dai lui Cory ??? sau ocazional Link spre comentariu
piciu40 Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nudomnule ticuza sint bucurestan de multi ani Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nudomnule ticuza sint bucurestan de multi aniIa te uita mah la el , are doua conturi Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Acum serios.. chiar ai nevoie de doua conturi sa faci reclama doamnei? Stii ca nu e regulamentar, nu? Link spre comentariu
gygy65 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:calarasi Oras:calarasi Partajează Postat Septembrie 9, 2014 lucreaza si duminica Link spre comentariu
gygy65 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:calarasi Oras:calarasi Partajează Postat Septembrie 9, 2014 lucreaza si duminica ? Link spre comentariu
piciu40 Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 din pacate nu din cite stiu eu daca doriti aveti nr dinsei sunati o si intrbati o personal Link spre comentariu
piciu40 Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 nu domnisoara CASSY nu am nevoie de 2 conturi dar datorita mitocaniei unora dintre cititori acestorsaituri am fost nevoit sa procedez astfel de accea am sa rog administratori sa inchida saitul cu nicu52intu cit sint nou intrale netului si nu stiu cum sa procedez inceeace o priveste pe doamna din nefericire o iubesc cu disperare dar ma voi resemna pentru ca nu vreau sai creez greutati si nici mie asta este viata nu avem ce face probabil ca daca ne am fi intilnit intr o alta iimprejurare altfel ar fi stat lucrurile si dvs aveti suflet si dvs aeti dreptul la dragoste si iubire asa caci nu avem ce face santem cu toti mai intii de toate oameni si dupa aceea ne diferentiem in categorii din pacate eu v a doresc din tot sufletul si din toata inima sa aveti o seara excelenta in continuare si tot ce v a doriti 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mi-am permis sa-i dau omului un punct ... Bravo "piciu40" ...tine-o asa ! Link spre comentariu
piciu40 Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 sarut mina multumesc tot respectul meu si toata consideratiunea dzeu sa va ajute in continuare Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mi-am permis sa-i dau omului un punct ...Esti o doamna, tine-o tot asa! Link spre comentariu
piciu40 Reputație: 3 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2014 aseara am fost la CORY esteceva fenomenal aerul ei de femeie divina modul ei dea se comporta felul ei de a fi totul te indeamna la dragoste si iubire atmosfera deosebita in care esti intimpinat totul absolut te indeamna sa revii iar si iar nu poti sa crezi ca exista o asemena femeie care ti intrece orice asteptare aviz amatorilor de sex anal n ul practica in rest ce sa mai spun nu am cuvinte note de10 din toate punctele de vedere Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 aseara am fost la CORY esteceva fenomenal aerul ei de femeie divina modul ei dea se comporta felul ei de a fi totul te indeamna la dragoste si iubire atmosfera deosebita in care esti intimpinat totul absolut te indeamna sa revii iar si iar nu poti sa crezi ca exista o asemena femeie care ti intrece orice asteptare aviz amatorilor de sex anal n ul practica in rest ce sa mai spun nu am cuvinte note de10 din toate punctele de vedereSa traiasaca nea Nicu Barosanu !!! Link spre comentariu
piciu40 Reputație: 3 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2014 salut MAREANE ce faci domnule mai esti suparat pe mine/?? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 salut MAREANE ce faci domnule mai esti suparat pe mine/??Nu am fost niciodata Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Nu am fost niciodata Ba da mha,dar ti-e frica sa recunosti! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Ba da mha,dar ti-e frica sa recunosti! Nu a fost Nea Nicu cu banu'E cel mai de treaba barosan Link spre comentariu
Barbugiu'® Reputație: 19 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Belciugatele Oras:Belciugatele Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Traiasca nea Nicu boieru'!!! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Mai baieti, omu' a intrat sa-si promoveze iubirea asa ca lasati urarile de bine catre nea Nicu si bagati mare la tanti Cory. Ce rautaciosi sunteti! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Mai baieti, omu' a intrat sa-si promoveze iubirea asa ca lasati urarile de bine catre nea Nicu si bagati mare la tanti Cory. Ce rautaciosi sunteti!Nea Nicu e prietenu' meu punct Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum