gogu80 Reputație: 922 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2014 Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat August 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 31, 2014 pai tocmai asta m ma itrebam si eu cum mai suporta dzeu pe uni oameni dacai putem numi asa sa jigneasca pe alti fara sa le faca nici unraui si fara sai cunoasca nu crezi ca ceva este anormal in toata treaba asta Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat August 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 31, 2014 aaaaaaaaaaaaaaaaaa scuze pai tocmai ma gindeam si eu ca merge cam greudin pacate dar sper sa ma descurc Link spre comentariu
piticu Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Bre nicu dacă tot ți-ai arătat familia, mergi până l capăt, pune adresa, telefonul, preferințele culinare, alergiile, așa să te cunoască lumea mai bine. Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 ai vreo problema cumva sper ca nu te am deranjat cu nimic de ce nu ti vezi de cilti tai Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 nu stiu c e sa scriu Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Scrie ce vrei tu..Ce iti trece prin capNu e problema Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 nu stiu daca am nimerit acest sait si daca l vei citi si tu cert este ca trebui sa ai grija de tine as vrea sa ti sciu mai multe dar ma abtin din mai multe cauze pe care ti le voi spune personal daca ai nevoie de spryjin sau ajutor nu ezita za mi l ceri la orice ora din zi sau di noapte i ti doresc succes si cistig in continoare Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 CORY, matura, voluptoasa,47 ani, sani nr. 4, tandra si pasionala, te astept sa petrecem clipe unice de extaz, fara graba: oral, normal, 69, cunnillingus, mici fantezii, masaj erotic si relaxare profesionist.Pret: 50 lei finalizareahttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/27/16503593.jpghttp://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/27/16503594.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/27/16503596.jpghttp://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/27/16503597.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/27/16503599.jpghttp://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/27/16503600.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/27/16503601.jpgAncuta lamureste fata treaba,ca nici dreaq nu mai intelege ce este aici Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Septembrie 1, 2014 E îndrăgostit omul, ce nu înțelegi. Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 E îndrăgostit omul, ce nu înțelegi.bah asta e un thread deschis de Ancuta Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 auzi ma i asta tu vezi ti in plm de treaba ta si nu m a mai lua pe mine la misto ca daca ma dezbrac e u de caracter si m i dau drumu la gura taare mi frica ca nu ai ce lua de jos asa ca vezzi ti in plm de treaba ta si nu mai comenta la adres mea am venit la usa mati sa ce de mincare de ma faci tigan ce mama dracului tot ma clantani mai scuip n floci nu te juca cu mine ca dai de belea mare Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 situ mai asta daca ma m indragostit carei problema ta vezi in plm de treaba ta si nu mai ma lua pe mine pe limba vreti neaparat sa ma dezbrac de caracter sa va arat cu cine aveti de a fce mai ghertoilor vedetiva de treaba voastra ca nu va deranjat nimeni Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 auzi ma i asta tu vezi ti in plm de treaba ta si nu m a mai lua pe mine la misto ca daca ma dezbrac e u de caracter si m i dau drumu la gura taare mi frica ca nu ai ce lua de jos asa ca vezzi ti in plm de treaba ta si nu mai comenta la adres mea am venit la usa mati sa ce de mincare de ma faci tigan ce mama dracului tot ma clantani mai scuip n floci nu te juca cu mine ca dai de belea mareTu erai mah in pozele alea? De unde esti mah nene? ca te vad intolit asaPe la scoala ai trecut?Bah,traim intr-o tara libera in caz ca ai uitat,comentam la adresa cui vrea pula noastra!Capisci? Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Vorbește frumos bai jegosule ca nu ți-am zis nimic de rău. Nu te-am făcut eu tigan( dar după cum vorbești nu cred ca e o greșeală). Probabil ca daca îți dai drumul la gura(daca vorbești la fel cum scrii) nu am ce lua nimic de pe jos. Nu cred ca lași nimic in urma. Poate doar jeg. Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 esti smecher de bucuresti mai italianule da cei 7 ani de acasa unde ia i lasat pai nu ai tu ani de virsta cata scoal;a am eu mai maimutoiule Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 sictir mai nespalatule despre ce vorbim nu ti este rusine Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 sictir mai nespalatule despre ce vorbim nu ti este rusine esti smecher de bucuresti mai italianule da cei 7 ani de acasa unde ia i lasat pai nu ai tu ani de virsta cata scoal;a am eu mai maimutoiulede unde apareti mah ca ciupercile dupa ploaie? Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Bah GATA , pana la Nicushor..Va luati de cine vreti da' pe Nicu il lasati in pace.... daaaaa? Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2014 buna dimineata as dori sa ti pot da raspunsul meritat dar crede ma te rog caci mie lehamite sa mai i mi stric ziua fi te rog intelegator si lasa ma in pace este problema mea de unde am aparut ok Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2014 acesta este unsait deosebit si cred ca nu face placere nimanui sa priveasca cearta noastra in loc sa vada ceva cel intereseaza pe fiecare eu zic sa ne vedem fiecare de cilti nostri ca e mult mai bine va doresc o zi frumoasa in continuare si sa aveti succes Link spre comentariu
Javradeoras Reputație: 252 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Nicusoare candidezi bre si la presedentie?Am auzit ca se infiinteaza Partidul mancatorilor de rahat turcesc , deci nu orice rahat cum crezi matale Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2014 poatei dai si lui maicataaaaa sa guste din el Link spre comentariu
Javradeoras Reputație: 252 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Ce glume de puscarie ai negrule Link spre comentariu
nicu52 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2014 ai grija ca intri deja pe un teritoriu minat si interzis fraere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum