florinelu200 Reputație: 59 Postat Septembrie 2, 2023 Postat Septembrie 2, 2023 Era ok, dar cred ca sare si ea bine de 40 ani, poate ceva mai fresh...
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2302 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Septembrie 3, 2023 On 9/2/2023 at 10:48 AM, florinelu200 said: Era ok, dar cred ca sare si ea bine de 40 ani, poate ceva mai fresh... Nu cred, eu am fost la ea când a revenit, pe la finalul anului trecut, și mi-a plăcut. Evident, nu știu câți ani are, dar arată bine (după părerea mea, știu că fiecare are standardele lui). Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2302 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Septembrie 3, 2023 On 9/2/2023 at 8:42 AM, chrys17x said: Mai activează Georgiana ? m-am recunoscut pozele și acum ceva timp 3 4 ani când am foat la ea am rămas cu gura căscată … deep kiss cu facefuck … merita fiecare bănuț … mai are cineva numărul ei ? Ca pe cel vechi pe wapp nu Răspunde 😑 Eu am ajuns la ea anul trecut, când a revenit pentru câteva săptămâni. Am folosit nr de contact de pe profilul ei 0721412464 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum