Sari la conținut

Delia 0753437733

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Buna eu astazi nu lucrez va anunt cand ma intorc❤️❤️❤️
Eu vreau sa inchid subiectul cu baietii nu o sa mai raspund la nimeni 
Putinul asta timp care il mai stau la cluj vreau sa fiu linistita va pup❤️❤️❤️❤️

Indisponibila azi❤️

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Acum 45 minute, Deliuta12344 a spus:

Nu te am acuzat poti scrie ce vrei.pe mine ma enerveaza omu care in fata iti rade si pe la spate te sapa(perversitate) nu zic sa nu scri poti scrie dar apreciam si ma ajuta mai mult daca aveai si cu mine acasa conversatia asta.nu acasa vaiiiii ce bine si cand iesi ma barfesti.pe mine ma deranjat ti am zis nu mi place cum ma pupi.asa ar trebuii sa fie toata lumea sa spuna pe fata ce nu e ok.dar oamenii directi de fel sunt evitati pentru ca oameniilor nu le place sa le zici adevarul in fata

Să înțeleg că îți reveneai instant daca îți spuneam la fata locului? Nu era tot fake daca îți reveneau instant? Întreb. Și nu îmi aduc aminte sa te fi lăudat in afara de oral unde am și scris mai sus.

O dam deja in telenovele , a fost o recenzie buna,rea depinde cine o privește și cu asta basta. Nu are rost sa mai continuam discuția .

Zi buna și enjoy Cluj!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru
  • Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru
La 09.12.2021 la 15:41, Marian1212 a spus:

O început și asta sa aibă adiere de vedeta vedeti daca o lăudați atîta că ai ok că are servicii bune i și urcat la cap 

Trebuia să nu al primești daca nu aveai chef că omul nu ți-o dat bani mai putini sau falși ,și vrăjeală asta cu o sa fiu mai atenta pe viitor ,tot la fel o sa faci ți și urcat la cap că ai clienți și aca ai figuri ai uitat când te plingeai că merge prost 

Și eu te-am vizitat de 3 ori primele și de doua ori o fost ok și a 3 oară erai plictisita nu aveai chef ,eu știu că poate te-ai umplut de bani dar vezi că lumea nu ai așa de proasta cum crezi tu 

Bafta 

Bah baiatule, tu cred că ti-ai băut cerneala la școală... la cum ai scris pe aici. Ai făcut praf limba română in 3 randuri scrise, dar tu faci morală si ti prelegeri altora 🤦‍♂️

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
8 hours ago, Deliuta12344 said:

Buna eu astazi nu lucrez va anunt cand ma intorc❤️❤️❤️
Eu vreau sa inchid subiectul cu baietii nu o sa mai raspund la nimeni 
Putinul asta timp care il mai stau la cluj vreau sa fiu linistita va pup❤️❤️❤️❤️

Indisponibila azi❤️

Link spre comentariu
Vizitator

⚠️ACCEPT SI CUPLURI⚠️

LISTA PRETURI SERVICII❤️ 

⚠️FAC SI DEPLASARI DOAR LA HOTEL⚠️

PRETUL PENTRU DEPLASARI SE DISCUTA TELEFONIC😊

-150 FINALIZAREA 

-300 ORA 

❤️Sex oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)

⚠️⚠️⚠️⚠️Sex normal doar protejat 

❤️Diferite pozitii

❤️GFE 

❤️FK doar daca igiena este impecabila,⚠️Doar la ora⚠️

❤️69

❤️Hand job 

❤️Foot fetish

❤️Masaj de relaxare 

❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️

❤️Facesitting

❤️COB(Sani , fund) 

❤️Sex intre sani

⚠️⚠️⚠️DEEP⚠️⚠️      (sau metoda lui vlad tepes)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤️URO (50 de lei extra) 

Ca locatie ma gasiti pe strada alexandru 

Vaida voevod 59 in cartierul gheorgheni in spate lakaufland( Scoala de soferi alfa)

⚠️Nu accept persoane cu bile sau alte accesorii⚠️

Daca aveti si voi fantezii de care nu stiu va astept cu drag  le descoperim impreuna😘😘😘😘😘😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 ore, adrian1984 a spus:

Esti la birou azi?

Numai sunt la birou de mult😁😁😁vrei sa fac craciunu si revelionu la munca😃😃numai sunt scumpi scriu eu cand revin❤️

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Acum 46 minute, Deliuta12344 a spus:

Numai sunt la birou de mult😁😁😁vrei sa fac craciunu si revelionu la munca😃😃numai sunt scumpi scriu eu cand revin❤️

Pai de ce nu?

Cineva trebuie sa și muncească în tara asta!

Link spre comentariu
Vizitator

Buna baietii mei frumosi nu am uitat de voi si tin sa va urez un an plin de bucurii realizari si toate cele bune.in primul rand multa sanatate si restu vin de la sine. La multi ani si an nou fericit va pup 🤗🤗🤗🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...