plaicuboi Reputație: 7 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Aprilie 3, 2022 vizitat astazi, plusuri : +aspect (colega din office pe care ai fute-o ,sau papusa dupa care intorci capul pe strada,aspect nota 9+) +pro client (servit cu vin /tigari,dupa pofta)..Multumesc ! 9/10 +piele fina (un parfum foarte placut pe piele,nu-mi-am dat seama daca este apa de toaleta sau gel de dus) 9/10, +sani : best buy , 9/10 +pasarica/cur :9/10 (cunilingus/annilingus ) minusuri : -permisivitate : 7/10 -dirty talk -0 per total : o experienta reusita,fata :merita trecuta in agenda! Spor 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2022 Postat Aprilie 4, 2022 Acum 9 ore, plaicuboi a spus: vizitat astazi, plusuri : +aspect (colega din office pe care ai fute-o ,sau papusa dupa care intorci capul pe strada,aspect nota 9+) +pro client (servit cu vin /tigari,dupa pofta)..Multumesc ! 9/10 +piele fina (un parfum foarte placut pe piele,nu-mi-am dat seama daca este apa de toaleta sau gel de dus) 9/10, +sani : best buy , 9/10 +pasarica/cur :9/10 (cunilingus/annilingus ) minusuri : -permisivitate : 7/10 -dirty talk -0 per total : o experienta reusita,fata :merita trecuta in agenda! Spor Te pupp si te mai astept pana plec …mai avem o sticla…ma bucur ca te ai simtit bine 😇pupici cu lipici😋😚😚😚😚😚
Cacatul_pute Reputație: -8 Postat Aprilie 4, 2022 Postat Aprilie 4, 2022 Acum 4 ore, Deliuta12344 a spus: 😇pupici cu lipici😋😚😚😚😚😚 Adica cu urmele de sperma de la clientul supt anterior.
Cacatul_pute Reputație: -8 Postat Aprilie 5, 2022 Postat Aprilie 5, 2022 La 04.04.2022 la 0:07, plaicuboi a spus: +piele fina (un parfum foarte placut pe piele,nu-mi-am dat seama daca este apa de toaleta sau gel de dus) Mirosul de spermidina.
Victor120512 Reputație: 10 Postat Aprilie 5, 2022 Postat Aprilie 5, 2022 Fiind in trecere prin Cluj, am zis sa ma opresc la fata, ea aratand bine in poze,am sunat-o si norocul meu ca era libera asa ca in 15 min am ajuns la ea. Mi-a deschis usa o fata undeva la 1,65/1.70 exact pe placul meu, o fata slaba in talie dar cu un cur maricel si silicoane, genul de fata dupa care sigur intorci capul dupa ea prin mall. Am cerut la dus, am gasit in baie prosoape curate si gel de dus. Am mai facut cate o gluma si am trecut la actiune: Fata se misca bine la oral nu se ajuta cu mana deloc, destul de adanc dupa am pus balonasul si in 2-3 minute ma dat gata. Achitat 150 lei 1 finalizare De revenit? Eu imi fac abonament 😂😂😘 3 1
alvasos Reputație: 106 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 6, 2022 Acum 1 oră, Deliuta12344 a spus: WOW....ce cur misto, numa bun de ....pompat in el.....
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2022 Postat Aprilie 6, 2022 Acum 4 ore, alvasos a spus: WOW....ce cur misto, numa bun de ....pompat in el..... 😃🥰😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Weekend fain Disponibila pupi😘😘😘😘
amatoru Reputație: 159 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 9, 2022 Mai faci vlad țepeș? Chiar ma roade curiozitatea cum E si ma tem ca va trebui să te revizitez sa mi areti live
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 1 oră în urmă, amatoru a spus: Mai faci vlad țepeș? Chiar ma roade curiozitatea cum E si ma tem ca va trebui să te revizitez sa mi areti live Pai hai ca iti fac😃te astept mai bine live😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2022 Postat Aprilie 10, 2022 La 05.04.2022 la 22:36, Victor120512 a spus: Fiind in trecere prin Cluj, am zis sa ma opresc la fata, ea aratand bine in poze,am sunat-o si norocul meu ca era libera asa ca in 15 min am ajuns la ea. Mi-a deschis usa o fata undeva la 1,65/1.70 exact pe placul meu, o fata slaba in talie dar cu un cur maricel si silicoane, genul de fata dupa care sigur intorci capul dupa ea prin mall. Am cerut la dus, am gasit in baie prosoape curate si gel de dus. Am mai facut cate o gluma si am trecut la actiune: Fata se misca bine la oral nu se ajuta cu mana deloc, destul de adanc dupa am pus balonasul si in 2-3 minute ma dat gata. Achitat 150 lei 1 finalizare De revenit? Eu imi fac abonament 😂😂😘 Te pup si te mai astept cu mare drag😊😊😊😚😚😚😚
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 21, 2022 La 31.03.2022 la 21:18, Deliuta12344 a spus: Te pup si te mai astept🥰 Servus.In Constanța nu? 1
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 21, 2022 Bai altul,ce plm ai ma?Pun o întrebare și gata cu minus?Date-n plm de bulangiu 1
carlos_cj Reputație: 983 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Aprilie 27, 2022 Delia, sa nu spui ca ai plecat fara sa anunti, fara avertisment. Am vrut sa te vizitez, am sunat si aveai telefonul inchis. 🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2022 Postat Mai 6, 2022 La 27.04.2022 la 10:16, carlos_cj a spus: Delia, sa nu spui ca ai plecat fara sa anunti, fara avertisment. Am vrut sa te vizitez, am sunat si aveai telefonul inchis. 🤔 Buna ziua am fost si eu in vacanta .sunt disponibila acum te astept❤️
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Mai 7, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 7, 2022 Alo...ești în Constanța sau nu?Dacă nu...ce plm cauta anunțul aici și adresa nici nu exista în Constanța.Pai ori suntem golanilor nu mai suntem... 2
alvasos Reputație: 106 Postat Mai 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 7, 2022 Acum 55 minute, BlavkEyess a spus: Alo...ești în Constanța sau nu?Dacă nu...ce plm cauta anunțul aici și adresa nici nu exista în Constanța.Pai ori suntem golanilor nu mai suntem... Când "linile e viața mea" scri pe forumul de Cluj, daca fata e in Constanta...... Băiete.....atenție la ce "prafuri" tragi pe nas....că îți dăunează grav sănătății... 🤣🤣🤣🤣🤣 1
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Mai 7, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Mai 7, 2022 1 oră în urmă, BlavkEyess a spus: Alo...ești în Constanța sau nu?Dacă nu...ce plm cauta anunțul aici și adresa nici nu exista în Constanța.Pai ori suntem golanilor nu mai suntem... Ca idee, in Cluj exista str. Constanta. Dar desigur nu are legătură cu fata. Așa că nu fi supărat, mai bine fii golan in continuare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2022 Postat Mai 7, 2022 1 oră în urmă, BlavkEyess a spus: Alo...ești în Constanța sau nu?Dacă nu...ce plm cauta anunțul aici și adresa nici nu exista în Constanța.Pai ori suntem golanilor nu mai suntem... Dragul meu sunt pe cluj eu nu am fost niciodata acolo si nu stiu despre ce anunt vb probabil a furat cineva pozele
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2022 Postat Mai 7, 2022 Acum 18 minute, dorinel18' a spus: Ca idee, in Cluj exista str. Constanta. Dar desigur nu are legătură cu fata. Așa că nu fi supărat, mai bine fii golan in continuare. O sa caut anuntul sa sun sa vad cine lucreaza cu pozele mele se mai fura dar baiatu e cam nervos🤣pe forum nu am gasit momentan niciun topic deschis cu pozele mele dar o sa mai caut ca nu e ok sa lucreze cu niste poze care nu ii apartin
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum