Sari la conținut

Stapana Bettyblwe

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot ca îmi permit!!
Postat

Hai salut!

Nu sunt sclav de-a dreptul ci sunt un "sclav" de dragul jocului.

Vorba aceea din popor "am o viata de trait si o gaura in c#r", doresc sa le incerc pe toate asa ca, de ce nu?

De mult timp as fii vrut sa incerc o experienta de genul dar nu am gasit persoana sa imi ofere aceste fantezii. Imi place gandul ca eu trebuie sa fac tot ce zice o "stapana" si ea sa faca ce vrea cu mine, sa fiu obiectul sexual al cuiva...

Imi place sa ma "oblige" sa fac lucruri crazy si daca nu o fac exemplar sa ma "pedepseasca"! 

Am vazut anuntul D-nei si cu respect, supunere și umilință mi-am permis sa incerc.

Distinsa Dna are toate calitățile unei stăpîne, se vede inca de la inceputul vizitei ca are potențial. Este tinara, frumoasa, are atitudine, experienta si multa imaginație! 

M-am adresat respectuos si am achitat tributul cerut de dansa. Consider ca atata timp cat sunt la picioarele stăpanei am calitatea de sclav, ma supun într-u totul fizic, psihic, financiar, sunt acolo trup și suflet, ma supun dorințelor și pretențiilor stăpanei fără sa comentez.

Stiu ca un sclav nu are voie sa aibe pretenții, dorințe și obiecții de nici un fel vis-a-vis de stăpană pe tot parcursul intalnirii!

Ma caracterizez ca fiind un bărbat educat și cu bun simt si imi cer scuze daca am facut vreo greseala sau nu am fost pe placul dvs!

Mi-a facut o deosebită placere sa va intalnesc si va multumesc ca ati contribuit la indeplinirea tuturor fanteziilor mele.

Cu siguranta voi revenii pentru a ne juca dar si pentru a experimenta noi fantezii.

Respectele mele stapana!

• Like 1
  • Telefon: Whats'app
  • Oras:Zona centrala, sector 3
  • Telefon: Whats'app
  • Oras:Zona centrala, sector 3
Postat

Buna. Multumesc de vizita grd0093.

Te mai astept! :sado

• Administrator
Reputație: 115155
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Buna. Multumesc de vizita grd0093.

Te mai astept! :sado

ai inceput sa spamezi din nou si topicul asta cu acelasi text si aceleasi poze pe care le postezi de mii de ori. Ti-am sters toate topicele , daca mai spamezi il sterg si pe asta.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Disponibilă astăzi?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.