ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 2, 2021 Sa avem o zi usoara! 🤗 3 3
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 5, 2021 Buna dimineata domnilor! Chiar daca nu postez zilnic, eu sunt aici si sunt disponibila zilnic. (Cand plec anunt) Va rog frumos sa specificati in mesaje pana la ce ora va pot raspunde! Weekend placut sa avem! 🤗 5
Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Săptămâna trecută am apelat din nou la prezența domniței... Am fost întâmpinat de aceeași persoană cu zâmbetul pe buze, f atentă la nevoile clienților, știe să țină o conversație, ai impresia că ești cu o prietena ceva. Ca servicii: 1. On la cerere, fff bun, lent, are o tehnica a ei, ii place 10+ 2. Lady on top, știe ce face, priveliște minunată, e cu tine, scadem un punct pt lipsa fk 9+ De revenit clar, f recomand celor cu bun simt care știu sa aprecieze o femeie frumoasă, înaltă și f hommy... Te salut draga Inness și poate ne mai vedem 😋
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 41 minute, gogu2017 a spus: Săptămâna trecută am apelat din nou la prezența domniței... Am fost întâmpinat de aceeași persoană cu zâmbetul pe buze, f atentă la nevoile clienților, știe să țină o conversație, ai impresia că ești cu o prietena ceva. Ca servicii: 1. On la cerere, fff bun, lent, are o tehnica a ei, ii place 10+ 2. Lady on top, știe ce face, priveliște minunată, e cu tine, scadem un punct pt lipsa fk 9+ De revenit clar, f recomand celor cu bun simt care știu sa aprecieze o femeie frumoasă, înaltă și f hommy... Te salut draga Inness și poate ne mai vedem 😋 Un gentlemen ca de obicei, iti multumesc frumos, cu drag cand doresti! 🤗 1
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 8, 2021 Buna dimineata si La multi ani sarbatoritilor! 🤗 Astazi sunt disponibila numai pt programarile facute in zilele anterioare! Sa avem o saptamana usoara! 😚 1
costelbrasov Reputație: -38 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Noiembrie 8, 2021 O super doamnă 💯😘 1
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 11, 2021 Buna ziua domnilor, voi fi disponibila in Brasov pana miercuri. Zi frumoasa sa avem! 3 3
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 12, 2021 Buna dimineata domnilor, plec miercuri dar luni ma voi intoarce pt o perioada scurta de o saptamana sau doua! 😉 Weekend placut sa avem! 🤗 1
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 15, 2021 Buna dimineata! Voi fi disponibila pana miercuri la ora 12! O saptamana usoara sa avem! 2
Vizitator Peti80 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2021 Postat Noiembrie 17, 2021 Va salut sí pupici fierbinti tie Ines.🤗🤗🤗 Am scris destule recenzii sí note la ea sí totul este la fel, insa de fiecare data am avut cu ea o experienta de neuitat. Ines chiar provoaca dependenta, stie sa faca foarte bine treaba sii mie chiar imi place ce sí cum face ...woow. iti multumesc 😘😘😘 Corpul ei este perfect pe gustul meu, bronzata la solar, cu pielea neteda si forme frumoase, cu chipul sí zambetul ei de inger, ...iar priveliștea atat la oral sí normal ca într-un film erotic de calitate. Nerecomandat incepatorilor sí celor care sunt mai sensibili sau slabi la inima, ca va indragostiti repede 🤪 sí ín loc de multumiri o sa citim aici cereri de casatorie 🤪 Gata, nu mai pot sa scriu mai departe, ca juniorul nu mai incape ín pantaloni.
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 21, 2021 La 17.11.2021 la 11:27, Peti80 a spus: Va salut sí pupici fierbinti tie Ines.🤗🤗🤗 Am scris destule recenzii sí note la ea sí totul este la fel, insa de fiecare data am avut cu ea o experienta de neuitat. Ines chiar provoaca dependenta, stie sa faca foarte bine treaba sii mie chiar imi place ce sí cum face ...woow. iti multumesc 😘😘😘 Corpul ei este perfect pe gustul meu, bronzata la solar, cu pielea neteda si forme frumoase, cu chipul sí zambetul ei de inger, ...iar priveliștea atat la oral sí normal ca într-un film erotic de calitate. Nerecomandat incepatorilor sí celor care sunt mai sensibili sau slabi la inima, ca va indragostiti repede 🤪 sí ín loc de multumiri o sa citim aici cereri de casatorie 🤪 Gata, nu mai pot sa scriu mai departe, ca juniorul nu mai incape ín pantaloni. Multumesc frumos pt recenzie, pe viitor sper sa ne putem sincroniza mai des! 🤗 Maine revin in Brasov! Duminica placuta va doresc! 😚 1 1
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 23, 2021 La 17.11.2021 la 11:27, Peti80 a spus: 🤗🤗🤗😘😘😘 🤪 1
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 23, 2021 Buna dimineata domnilor! Voi fi disponibila in Brasov pt urmatoarele 2 saptamani, apoi voi lua o pauza. O zi usoara va doresc! 3 1
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 26, 2021 Buna dimineata domnilor, desi nu postez zilnic acest lucru eu sunt in Brasov 😊 Weekend placut sa avem! 🤗 2 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Păcat că nu veniți și în Bucuresti
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 27, 2021 Acum 16 ore, madmax123 a spus: Păcat că nu veniți și în Bucuresti Buna dimineata, mai bine vii tu la Brasov si petreci si mini-vacanta! 🤗 1 1
ineess Reputație: 1171 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Noiembrie 29, 2021 Buna dimineata si o saptamana usoara sa avem! Voi fi disponibila in Brasov pana pe data de 10.🤗 2 1
ineess Reputație: 1171 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Decembrie 3, 2021 Buna dimineata domnilor! Un weekend placut sa avem! 🤗 1 1
raduxar Reputație: 15 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 3, 2021 4 minutes ago, ineess said: Buna dimineata domnilor! Un weekend placut sa avem! 🤗 Servus Ines! Azi mai ai un loc liber? Daca da la ce ora?
ineess Reputație: 1171 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Decembrie 3, 2021 Acum 10 minute, raduxar a spus: Servus Ines! Azi mai ai un loc liber? Daca da la ce ora? Buna, nu am locuri libere astazi 🙈 2
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 3, 2021 Acum 5 minute, ineess a spus: Buna, nu am locuri libere astazi 🙈 Nici in picioare? 🤭 1
ineess Reputație: 1171 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Decembrie 6, 2021 Buna dimineata si La multi ani sarbatoritilor! Voi fi in Brasov pana joi inclusiv, apoi voi lua o pauza! O saptamana usoara sa avem! 🤗 2 1
ineess Reputație: 1171 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:România Oras:România Autor Postat Decembrie 8, 2021 Buna ziua domnilor! Astazi este ultima zi in Brasov. Va multumesc tuturor celor care mi-ati facut placuta sederea in frumosul vostru oras! Va doresc un sfarsit de an linistit si plin de bucurii! 🤗 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum