ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 11, 2020 Disponibila pana la ora 20!!! Pupici 2
altadata Reputație: 4456 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 11, 2020
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 11, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Septembrie 11, 2020 Am crezut ca este Innes fata aia care arata ca o papusa barby aia o mai fost la noi .Dar fata asta e noua nu i -am facut proba .Pe seara o sa o vizitez.
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 Șo pe ea, Florinele!
fuckhard01 Reputație: 2 Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Buna tare tipa. Merita încercată.
orbit100 Reputație: -396 Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 In dupa-masa aceasta,am vizitat-o din nou pe Ines. Prestatie excelenta ca de fiecare data.Nu m-am simtit deloc grabit. Oral neprotejat de nota 10 si normal protejat,am schimbat cateva pozitii,si finalizare corporala.De revenit ? Cu siguranta Da !Merci mult pt tot Ines 1
lindigou Reputație: -10 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:brasov Oras:brasov Postat Septembrie 12, 2020 Am crezut ca este Innes fata aia care arata ca o papusa barby aia o mai fost la noi .Dar fata asta e noua nu i -am facut proba .Pe seara o sa o vizitez.N ai facut proba nici la papusa barby, nici la Ines cea noua!
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 12, 2020 In dupa-masa aceasta,am vizitat-o din nou pe Ines. Prestatie excelenta ca de fiecare data.Nu m-am simtit deloc grabit. Oral neprotejat de nota 10 si normal protejat,am schimbat cateva pozitii,si finalizare corporala.De revenit ? Cu siguranta Da !Merci mult pt tot InesIti mulțumesc frumos pt vizită si ma bucur ca te ai simțit bine în compania mea! Pe data viitoare. Pup 2
sebastian04 Reputație: 6 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 12, 2020 Buna ineess.O actualizare a serviciilor si a preturilor se poate?
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 12, 2020 Buna ineess.O actualizare a serviciilor si a preturilor se poate?Buna dragule. Singurul lucru de actualizat este vârsta :))), am mai îmbătrânit cu un an am 29. In rest nu s a schimbat nimic!Servicii: oralul protejat sau neprotejat în funcție de igienă, normal doar protejat, 69,îmbrățișări, sărutări corporale,sex între sâni, finalizare pe sâni,corporala, dominare soft. Preț 100 lei o finalizare, 200 lei o oră!! Seară frumoasă! 2
bnl2020 Reputație: 164 Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Salutare domnilor colegi de suferință, azi dimineata am vizitat.o pe Ines.Programare prin sms,aceeași locație.Ea bronzata ca o tiganca si putin mai dolofana ca data trecută, la fel de binevoitoare,se străduiește să te simți bine. Am stat 2 ore, poti face dus,prosop, curat la baie si in camera.Patul bun,nu scartie,fără tel.in camera. Amenda 400.Gfe 9,îmbrățișare,saruturiPse 8Oral 8,umed,putin deep,fără atentie la oo Normal 9,nu comentează la poziții,participă la acțiune, pasa frumoasa si micuța,sânii mariBine inteles ca.i de IMBRATISAT
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 14, 2020 Salutare domnilor colegi de suferință, azi dimineata am vizitat.o pe Ines.Programare prin sms,aceeași locație.Ea bronzata ca o tiganca si putin mai dolofana ca data trecută, la fel de binevoitoare,se străduiește să te simți bine. Am stat 2 ore, poti face dus,prosop, curat la baie si in camera.Patul bun,nu scartie,fără tel.in camera. Amenda 400.Gfe 9,îmbrățișare,saruturiPse 8Oral 8,umed,putin deep,fără atentie la oo Normal 9,nu comentează la poziții,participă la acțiune, pasa frumoasa si micuța,sânii mariBine inteles ca.i de IMBRATISATMulțumesc frumos pt vizită. :) Cu drag pe data viitoare :) 2
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 14, 2020 Bună seara dragilor! Lucrez în fiecare zi începând cu ora 10 de obicei. Daca nu răspund la telefon înseamnă ca sunt ocupată ( cei care au fost la mine pot confirma ca eu nu iau telefonul cu mine în cameră ).Fiind o fata discretă ,dacă vad mesajul trimis de voi dupa 20 30 de min automat nu imi permit sa va răspund,poate sunteți cu soțiile,iubitele sau amantele . Acestea fiind spuse va doresc o seara frumoasă și va aștept sa ne cunoaștem sau sa ne reîntâlnim :) 2
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 15, 2020 Disponibilă pana la ora 20.😘 3
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 15, 2020
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 16, 2020 Disponibilă pana la ora 20. 😗 7
luly123456 Reputație: 69 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 16, 2020 Salutare confrati, Am bifat si eu o vizita la titulara topicului si am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Am contactat-o telefonic si programat in urmatoarele 15 minute. M-a asteptat dupa usa in lenjerie intima. Cum au spus si colegii, se prezinta foarte trupesa, draguta la chip, satena deschis, niste sani siliconati fenomenali, si un fund apetisant. Pe parcusul vizitei, nu m-am simtit deloc presat de timp si nici telefonul nu l-am auzit. Cadoul a fost inmanat la sfarsit, din proprie initiativa, n-a amintit nici un moment despre cadou doar cand am intrebat eu. Ai ce povesti cu ea, atitudine pro client clar. Note: Contact: 10, telefonic, răspuns prompt si programat in urmatoarele 15 minLocatie: 8, bloc vechi in spate la ITC, mobilat ok, camera intr-adevar mica cum au zis si colegiiAspect chip: 9, mie imi place, are un cercelus in nas care o face foarte senzuala, machiata exact cum trebe, nu foarte stridentAspect corp: 9, sani mari siliconati, inalta (~1.75m cred, eu am 1.70, cand am intrat pe usa s-a coborat de pe tocuri ca altfel imi scuipa seminte in cap), un fund apetisant si de brazilianca, as fi dat 10 dar depunctez putin celulita de pe fund, altfel la doggy e o priveliste de milioane.ON: 9, dadeam 10 daca era CIM (am inteles ca nu face), deep, orientat spre soft si nu hard, dar se simte foarte bine, poate unul dintre cele mai bune ON soft pe care le-am experimentat.NP: 10, implicata si dupa cum am zis, priveliste de milioane la doggy GFE: 10, desi sunt subiectiv, este foarte atenta la fiecare amanunt ca sa pleci multumit, lipicioasaFK: nu am cerut, nu stiu daca face Anal: n-am incercat, nu stiu daca face Halat: 200h + tips De recomandat, clar DA, mergeti fara griji, trebuie sa vedeti ce fund are la doggy, in momentul de fata nu cred ca exista vreo varianta mai ok in range-ul de 200h, la ce stiam eu ca gasesti la 200h nici nu intra in discutie sa mai compari, Ines e la ani lumina judecand fiecare punct in parte. De revenit, clar DA, de fiecare data cand voi avea ocazia.Te pup Ines si iti multumesc de tratament :* 3
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 16, 2020 Salutare confrati, Am bifat si eu o vizita la titulara topicului si am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Am contactat-o telefonic si programat in urmatoarele 15 minute. M-a asteptat dupa usa in lenjerie intima. Cum au spus si colegii, se prezinta foarte trupesa, draguta la chip, satena deschis, niste sani siliconati fenomenali, si un fund apetisant. Pe parcusul vizitei, nu m-am simtit deloc presat de timp si nici telefonul nu l-am auzit. Cadoul a fost inmanat la sfarsit, din proprie initiativa, n-a amintit nici un moment despre cadou doar cand am intrebat eu. Ai ce povesti cu ea, atitudine pro client clar. Note: Contact: 10, telefonic, răspuns prompt si programat in urmatoarele 15 minLocatie: 8, bloc vechi in spate la ITC, mobilat ok, camera intr-adevar mica cum au zis si colegiiAspect chip: 9, mie imi place, are un cercelus in nas care o face foarte senzuala, machiata exact cum trebe, nu foarte stridentAspect corp: 9, sani mari siliconati, inalta (~1.75m cred, eu am 1.70, cand am intrat pe usa s-a coborat de pe tocuri ca altfel imi scuipa seminte in cap), un fund apetisant si de brazilianca, as fi dat 10 dar depunctez putin celulita de pe fund, altfel la doggy e o priveliste de milioane.ON: 9, dadeam 10 daca era CIM (am inteles ca nu face), deep, orientat spre soft si nu hard, dar se simte foarte bine, poate unul dintre cele mai bune ON soft pe care le-am experimentat.NP: 10, implicata si dupa cum am zis, priveliste de milioane la doggy GFE: 10, desi sunt subiectiv, este foarte atenta la fiecare amanunt ca sa pleci multumit, lipicioasaFK: nu am cerut, nu stiu daca face Anal: n-am incercat, nu stiu daca face Halat: 200h + tips De recomandat, clar DA, mergeti fara griji, trebuie sa vedeti ce fund are la doggy, in momentul de fata nu cred ca exista vreo varianta mai ok in range-ul de 200h, la ce stiam eu ca gasesti la 200h nici nu intra in discutie sa mai compari, Ines e la ani lumina judecand fiecare punct in parte. De revenit, clar DA, de fiecare data cand voi avea ocazia.Te pup Ines si iti multumesc de tratament :*Iti mulțumesc frumos pt vizită si ma bucur ca am reușit sa te fac sa te simți bine în compania mea! 2
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 17, 2020 Hello. Disponibila pana la ora 21! 😘😘😘 7
orbit100 Reputație: -396 Postat Septembrie 17, 2020 Postat Septembrie 17, 2020 Asa vrea sa ma astepti imbracata cand ne mai vedem :hug1 1
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 17, 2020 Asa vrea sa ma astepti imbracata cand ne mai vedem :hug1 Te aștept cum vrei tu îmbrăcată, doar sa imi specifici!! 🤗 2
ares05 Reputație: 164 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 18, 2020 Am vizitat-o ieri pe d-raToate notele sunt maxime din punctul meu de vedere!O recomand cu căldură și cu siguranță voi reveni! 1
goodboy11 Reputație: 2195 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 18, 2020 Hello. Disponibila pana la ora 21! Ai cumva si WhatsApp?
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 18, 2020 Am vizitat-o ieri pe d-raToate notele sunt maxime din punctul meu de vedere!O recomand cu căldură și cu siguranță voi reveni!Mulțumesc frumos pt vizită si te aștept cu drag cand dorești! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum