ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 28, 2020 Dar te întorci? O sa lipsesc o săptămână probabil!
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 28, 2020 Ne-ai speriat rau de tot. Sa nu mai faci d-astea... 1
zeus008 Reputație: 11 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 Nu prea raspunde la telefon..
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 29, 2020 Doar pana Miercuri mai sunt la voi în oraș! Spor sa avem! 😀😀😀O sa lipsesc o săptămână probabil!Nu prea raspunde la telefon..
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 29, 2020 Nu prea raspunde la telefon..încearcă sa-i trimiti o scrisoare...
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 29, 2020 Nu prea raspunde la telefon..Dacă nu răspund la telefon înseamnă ca sunt ocupată si automat nu am telefonul cu mine. Dar data viitoare imi poti lasa un mesaj în care sa precizezi pana la ce ora iti pot răspunde. Seară frumoasă iti doresc! 1
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 29, 2020 O sa fiu si maine disponibila pana la ora 16. Daca nu răspund la telefon înseamnă ca sunt ocupată si eu din respect nu folosesc telefonul pe parcursul vizitei voastre. Însă, atunci când nu răspund imi puteți lasa un mesaj în care sa imi specificați va rog frumos și ora pana la care va pot răspunde. Va doresc sa aveți o seară cât mai plăcută! 2
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 30, 2020 Disponibilă pana la ora 16! 4
Vizitator danutul1981 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Sper sa revii curând, azi urma sa te vizitez dar am vazut tarziu ca pleci.
ineess Reputație: 1171 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Septembrie 30, 2020 Sper sa revii curând, azi urma sa te vizitez dar am vazut tarziu ca pleci.Miercurea sau joia viitoare o sa revin. Seară frumoasă 1
Vizitator danutul1981 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Te asteptam!!!
ineess Reputație: 1171 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Octombrie 6, 2020 Buna băieți. Maine ma reîntorc la voi în oras. Pt programări dupa ora 15 . Va pup 1
orbit100 Reputație: -396 Postat Octombrie 6, 2020 Postat Octombrie 6, 2020 maine la ora 18;30 se poate o programare ? 1
ineess Reputație: 1171 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Octombrie 8, 2020 Bună dimineața. Disponibila pana la ora 21! Zi frumoasa sa aveți! 🤗😗 4
ineess Reputație: 1171 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Octombrie 9, 2020 Serviciile mele sunt următoarele:-Sex oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena)-Sex normal doar protejat indiferent de situație și suma oferită-FK 50 extra ,in funcție de igiena -GFE-69-Hand job-Foot fetish-Masaj de relaxare-Facesitting-Finalizare corporală-Diferite poziții-Nu accept persoane in stare de ebrietate,cu bile sau altele-Prețurile acestor servicii sunt următoarele:-100 o finalizare ,maxim 30 de minute-200 ora ,maxim 2 finalizări-Programările se pot face doar prin apel,sms sau mp( va rog sa specificați în mesaj pana la ce ora va pot răspunde)-Rog și ofer la rândul meu igiena ,discreție și seriozitate! 5
ineess Reputație: 1171 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Octombrie 9, 2020 In ce zona esti ?Bună. In spate la ITC 1
ineess Reputație: 1171 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Octombrie 10, 2020 Disponibilă pana la ora 20. 😗🤗😘 1
ineess Reputație: 1171 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Octombrie 11, 2020 Buna dimineața! Disponibila pana la ora 20!Zi frumoasă să avem!💋💋💋 5
Vizitator bibicqu Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2020 Postat Octombrie 11, 2020 ON nota 9,5NP 9 Se implică, un corp tonifiat, zâmbăreață și comunicativă. ÃŽmi pare rău că nu am descoperit-o mai devreme, e genul de femeie pe care o ții minte.Pup 😘.
ineess Reputație: 1171 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Octombrie 11, 2020 ON nota 9,5NP 9 Se implică, un corp tonifiat, zâmbăreață și comunicativă. ÃŽmi pare rău că nu am descoperit-o mai devreme, e genul de femeie pe care o ții minte.Pup .Mulțumesc frumos atat pentru vizita cat si pentru recenzie!!! Te pup și te mai aștept cu drag cand dorești! 😗🤗 1
saratila1234 Reputație: 49 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Octombrie 11, 2020 Salutare fraților, am vizitat-o și eu pe Iness înainte de mica ei vacanta, însă ce pot spune este ca sincer am rămas surprins plăcut când am întâlnit-o!Este o femeie înaltă cu forme foarte bine definite știe sa se muleze după client și este o companie foarte plăcută.Note:Locație- 8...într-adevăr tot ce este necesar Geluri de dus prosop curat...însă mult prea mică..avea și colega nu am reținut exact cine este însă.. nu e prea ok 2 pers in așa locație,părerea mea! Aspect- 9 Chiar mi-a plăcut, drăguța la față,punctez are și silicoane, câteva tatuaje drăguțe și ai pe ce pune mâna tată!! ON- 9 nu este așa hard, dar e plăcut ii place sa se joace cu el și are o tehnica foarte buna, mie mi-a plăcut s-a simțit foarte bine, atenție și la woow!! Nu am încercat fuckface...nu știu dacă face! NP- 8,5 nu comentează la poziții, da contre, geme plăcut nu știu cât de real dar este ok!Nu e wow dar față de altele chiar se mișcă bine! Anal- nu am întrebat... nu știu dacă face! Atitudine- 10 proclient și chiar mi-a plăcut abordarea ei, parca te face sa mai vrei și sa mai rămâi la ea! Igiena-10, nu am simțit miros suspect sau alte lucruri!! Nu m-am simțit absolut deloc grăbit nu a atins telefonul, totul a decurs normal însă parca puțin prea in liniște sa nu o deranjam pe colega... as fi vrut sa fie totul mai sălbatic, dar cine știe poate data viitoare! Amenda- 100/fin, 200/h raport calitate preț as spune ca e foarte bun iar la acest preț nu găsești ca ea in Brașov..dpmdv!! De revenit? Sigur dacă ma mai primește mai avem de recuperat poate intr un mod mai harddd!!De recomandat? Cu toată încrederea nu o sa va pară rău! Te pup Iness și sper sa ne revedem curând , a fost o plăcere sa te cunosc! 1
legendery Reputație: 53 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:brasov Oras:brasov Postat Octombrie 11, 2020 salut, joi am fost si eu iar la Ines, si a fost o experienta si mai placuta ca prima oara. oral: mai bun! slow, oleaca de deep, o linge de jos in sus, nu se la si in jos la ''bijuterii'' in schimb se joaca cu ele cu mana in timp ce o suge, multitasking :) si prelungit.. chiar am schimbat doua pozitii, ea in patru labe, eu de pe spate m-am pus in genunchi sa o admir in oglinda.. priveliste? pfuaaa :) in limita bunului simt, daca ii propui cate ceva iti raspunde cu: desigur! si zambeste. normal: destul de naturala.. tine ritmul, arunca niste priviri sexy rau!(la fel si la oral) intretine actiunea cu mangaieri, saruturi pe corp, pe gat, pe la urechie.. FK? nope! nema! nixt! nu cred ca ofera.. dar eu nu am putut sa ma aptin si i-am gustat putin buzele :) i just couldn't help myself :D per total 9 pentru prestatie. si un 10+ pentru efort! fata chiar munceste si isi da silinta! Multumes Ines! sper sa ne revedem A.S.A.P. sa ai girija de tine! papa :kiss3 bafta la toata lumea!
ineess Reputație: 1171 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:România Oras:România Autor Postat Octombrie 11, 2020 Salutare fraților, am vizitat-o și eu pe Iness înainte de mica ei vacanta, însă ce pot spune este ca sincer am rămas surprins plăcut când am întâlnit-o!Este o femeie înaltă cu forme foarte bine definite știe sa se muleze după client și este o companie foarte plăcută.Note:Locație- 8...într-adevăr tot ce este necesar Geluri de dus prosop curat...însă mult prea mică..avea și colega nu am reținut exact cine este însă.. nu e prea ok 2 pers in așa locație,părerea mea! Aspect- 9 Chiar mi-a plăcut, drăguța la față,punctez are și silicoane, câteva tatuaje drăguțe și ai pe ce pune mâna tată!! ON- 9 nu este așa hard, dar e plăcut ii place sa se joace cu el și are o tehnica foarte buna, mie mi-a plăcut s-a simțit foarte bine, atenție și la woow!! Nu am încercat fuckface...nu știu dacă face! NP- 8,5 nu comentează la poziții, da contre, geme plăcut nu știu cât de real dar este ok!Nu e wow dar față de altele chiar se mișcă bine! Anal- nu am întrebat... nu știu dacă face! Atitudine- 10 proclient și chiar mi-a plăcut abordarea ei, parca te face sa mai vrei și sa mai rămâi la ea! Igiena-10, nu am simțit miros suspect sau alte lucruri!! Nu m-am simțit absolut deloc grăbit nu a atins telefonul, totul a decurs normal însă parca puțin prea in liniște sa nu o deranjam pe colega... as fi vrut sa fie totul mai sălbatic, dar cine știe poate data viitoare! Amenda- 100/fin, 200/h raport calitate preț as spune ca e foarte bun iar la acest preț nu găsești ca ea in Brașov..dpmdv!! De revenit? Sigur dacă ma mai primește mai avem de recuperat poate intr un mod mai harddd!!De recomandat? Cu toată încrederea nu o sa va pară rău! Te pup Iness și sper sa ne revedem curând , a fost o plăcere sa te cunosc! salut, joi am fost si eu iar la Ines, si a fost o experienta si mai placuta ca prima oara. oral: mai bun! slow, oleaca de deep, o linge de jos in sus, nu se la si in jos la ''bijuterii'' in schimb se joaca cu ele cu mana in timp ce o suge, multitasking :) si prelungit.. chiar am schimbat doua pozitii, ea in patru labe, eu de pe spate m-am pus in genunchi sa o admir in oglinda.. priveliste? pfuaaa :) in limita bunului simt, daca ii propui cate ceva iti raspunde cu: desigur! si zambeste. normal: destul de naturala.. tine ritmul, arunca niste priviri sexy rau!(la fel si la oral) intretine actiunea cu mangaieri, saruturi pe corp, pe gat, pe la urechie.. FK? nope! nema! nixt! nu cred ca ofera.. dar eu nu am putut sa ma aptin si i-am gustat putin buzele :) i just couldn't help myself :D per total 9 pentru prestatie. si un 10+ pentru efort! fata chiar munceste si isi da silinta! Multumes Ines! sper sa ne revedem A.S.A.P. sa ai girija de tine! papa :kiss3 bafta la toata lumea!Va mulțumesc frumos și sper sa ne revedem! Seara frumoasa! 🤗🤗😗😗 1
lolomishu19 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 11, 2020 Buna baby...nu vrei sa vi in vizita și la Sibiu?te pup 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum