Sari la conținut

Alice 0750725192

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

el are contribuție la a o pupa în cur pe Andreea cea rasa în cap pe o parte care a tot unblat prin tara și a rămas numai cu recenzii negative și tot a schimbat numerele de telefon. La Brașov vad ca ia dat numai note de 10

Acuma am vazut 

https://nimfomane.com/forum/topic/157271-andreea-0755205031/?do=findComment&comment=6223406

Ce pescareala obosita .... :lol: ..... dar lasa ca unii de la Brasov o merita din plin pe rabla aia de Andreea , la unii prea li s-a urcat rahatul si talentele la cap .... :D

• Like 2

• Oras:În mai multe parti
  • Oras:În mai multe parti
Postat

A plecat la Constanța și a început cu cearta ca pe șanț nu cred ca o sa stea prea mult nici pe acolo la ce comportament are

Postat

el are contribuție la a o pupa în cur pe Andreea cea rasa în cap pe o parte care a tot unblat prin tara și a rămas numai cu recenzii negative și tot a schimbat numerele de telefon. La Brașov vad ca ia dat numai note de 10

Parerea mea este sa nu mai mănânci kct aiurea fara sa te informezi bn..stiii tu tot...esti cam revoltat...care e faza??iti e foame sau ce...suferi de băgare in seama...??ca chiar nu te inteleg...Nici pe tn si nici pe multi..care e problema ta...de ma bagi pe mn in discuți din astea fara sa stii nimic concret..

• Oras:in apa si pe uscat...
  • Oras:in apa si pe uscat...
Postat

Sa imi bp pentru un moment am zis ca te certi singur... de la Covid... dupa care am vazut ca lipseste o litera :D

• Like 1

Vizitator accusync
Reputație: 0
Postat

mai are anuntul activ? Tot o sun si nu raspunde..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...