Membru Premium rechinu00 Reputație: 16505 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Autor Membru Premium Postat Iunie 19, 2020 el are contribuție la a o pupa în cur pe Andreea cea rasa în cap pe o parte care a tot unblat prin tara și a rămas numai cu recenzii negative și tot a schimbat numerele de telefon. La Brașov vad ca ia dat numai note de 10Acuma am vazut https://nimfomane.com/forum/topic/157271-andreea-0755205031/?do=findComment&comment=6223406Ce pescareala obosita .... :lol: ..... dar lasa ca unii de la Brasov o merita din plin pe rabla aia de Andreea , la unii prea li s-a urcat rahatul si talentele la cap .... :D 2
bilosul69 Reputație: 278 Postat Iunie 19, 2020 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Iunie 19, 2020 A plecat la Constanța și a început cu cearta ca pe șanț nu cred ca o sa stea prea mult nici pe acolo la ce comportament are
alexxx_123 Reputație: 214 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 19, 2020 Cu atitudunea asta mai mult se covrigarie nu o sa poata vreodata,poate nici acolo
bilosu69 Reputație: 1 Postat Iunie 19, 2020 Postat Iunie 19, 2020 el are contribuție la a o pupa în cur pe Andreea cea rasa în cap pe o parte care a tot unblat prin tara și a rămas numai cu recenzii negative și tot a schimbat numerele de telefon. La Brașov vad ca ia dat numai note de 10 Parerea mea este sa nu mai mănânci kct aiurea fara sa te informezi bn..stiii tu tot...esti cam revoltat...care e faza??iti e foame sau ce...suferi de băgare in seama...??ca chiar nu te inteleg...Nici pe tn si nici pe multi..care e problema ta...de ma bagi pe mn in discuți din astea fara sa stii nimic concret..
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 19, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Iunie 19, 2020 Sa imi bp pentru un moment am zis ca te certi singur... de la Covid... dupa care am vazut ca lipseste o litera :D 1
Vizitator accusync Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2020 Postat Iunie 21, 2020 mai are anuntul activ? Tot o sun si nu raspunde..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum