Sari la conținut

Sarra26 brunetica 0737849305

Postări Recomandate

Postat

Da, sunt sigur. Altfel de ce ati zice aproape zilnic ca sunteti disponibile de la 10 la 3 noaptea

pentru ca asta ie programu care eu mi-l fac ai ce va în potriva cu mine ai fost la mine și ai plecat ne mulțumit sau ai văzut tu ca am eu pește,
Postat

Bună futaciosilor azi voi fi disponibila până la ora 02:30 va aștept la mine 😘😘😘😘

Vezi ca aici sunt niște userii dubioși. O sa te invite la niște întâlniri duioase Să nu te duci. Vor sa te futa moka.
Postat

Pt romana apasati..

Da, tu si colegele tale cu programe d-astea nebune de 17 ore

Nu aveti peste deloc.

ok ie asa cum zici tu paaa
Vizitator rebbecaa
Reputație: 0
Postat

Pt romana apasati..

Nu aveti peste deloc.

Vrei sa fi și tu Peștele nostru boss? :)) De aia nu poți sta tu liniștit in banca ta , ca avem noi peste ? :)) Este strict problema noastră ceea ce facem noi cu viața noastră , nu este problema ta, pun cumva porumbi la tine și eu nu știam ?!

Programul mi-l fac cum vreau eu, uneori stau pana la

4, uneori pana la 7, uneori sunt NON stop , ai ceva împotriva pentru asta ? :) Uneori am liber o săptămâna , ca na ii se mai face mila la peste de mine :))))), ai ceva împotriva cu asta ? Trebuie sa-ți cer ți-e voie cum și cât sa lucrez ?

Atât timp cât majoritatea bărbaților care vin la noi sunt multumiți , crezi ca contează părerea ta ? Măcar dacă ne vizitai, îți dădeam putina importantă dar așa pnm...:)

Și așa cu mesajul asta ți am dat importantă :)))!

Te pup jos ;)

Vizitator rebbecaa
Postat

Pt romana apasati..

Nu aveti peste deloc.

Vrei sa fi și tu Peștele nostru boss? :)) De aia nu poți sta tu liniștit in banca ta , ca avem noi peste ? :)) Este strict problema noastră ceea ce facem noi cu viața noastră , nu este problema ta, pun cumva porumbi la tine și eu nu știam ?!

Programul mi-l fac cum vreau eu, uneori stau pana la

4, uneori pana la 7, uneori sunt NON stop , ai ceva împotriva pentru asta ? :) Uneori am liber o săptămâna , ca na ii se mai face mila la peste de mine :))))), ai ceva împotriva cu asta ? Trebuie sa-ți cer ți-e voie cum și cât sa lucrez ?

Atât timp cât majoritatea bărbaților care vin la noi sunt multumiți , crezi ca contează părerea ta ? Măcar dacă ne vizitai, îți dădeam putina importantă dar așa pnm...:)

Și așa cu mesajul asta ți am dat importantă :)))!

Te pup jos ;)

Postat

Uite raisa a reusit sa fuga. Poate reusiti si voi

eee na și cu tine acum bine ca le ști tu pe toate nebunule eu zic sa îți vezi de treaba ta ok și lasă-ne pe noi sa stam cât vrem nu ie treaba ta vezi poate ai alce va de făcut și noi de reținem aici
Postat

I-auzi ce zice danutu

Dacă vrei bani atunci fii un infractor legal, câştigă-ţi diploma de escroc sentimental, pune

mâna pe una umblă-i la setări mişto unde un sărut sa coste 2000 de euro, ai vrea un Porsche

Cayenne sau BMW Seria 7, fă-o pe ea să plece la muncă în străinătate, şi minte-o pe nebună

că vrei să îi faci mare nuntă să vezi atunci poftă de muncă sută la sută.

Vizitator rebbecaa
Postat

I-auzi ce zice danutu

Dacă vrei bani atunci fii un infractor legal, câştigă-ţi diploma de escroc sentimental, pune

mâna pe una umblă-i la setări mişto unde un sărut sa coste 2000 de euro, ai vrea un Porsche

Cayenne sau BMW Seria 7, fă-o pe ea să plece la muncă în străinătate, şi minte-o pe nebună

Oftica ta este ca nu ai și tu un Seria 7? :))))

Lasă sa aibe alți și pentru tine :)!!!!

Legat de Raisa, o înțeleg pe fata, la ce sa stea in România sa-și bata capul cu unii ca tine :)))) după va intrebati de ce pleaca Româncele in străinătatea :))) nici dacă ai arunca cu euro pe mine nu mi-as bate capul cu un client ca tine :)))))! Așa ca lasă-ne pe noi in durerea noastră ca ne est bine așa puiule :)!!!

Îmi aduc aminte o vorba spusa de părinți mei : “ in fata prostului și in spatele calului sa nu stai niciodată “! Te pup

Vizitator rebbecaa
Postat

I-auzi ce zice danutu

Oftica ta este ca nu ai și tu un Seria 7? :))))

Lasă sa aibe alți și pentru tine :)!!!!

Legat de Raisa, o înțeleg pe fata, la ce sa stea in România sa-și bata capul cu unii ca tine :)))) după va intrebati de ce pleaca Româncele in străinătatea :))) nici dacă ai arunca cu euro pe mine nu mi-as bate capul cu un client ca tine :)))))! Așa ca lasă-ne pe noi in durerea noastră ca ne est bine așa puiule :)!!!

Îmi aduc aminte o vorba spusa de părinți mei : “ in fata prostului și in spatele calului sa nu stai niciodată “! Te pup

Postat

I-auzi ce zice danutu

nu mai pești ca tine ascultă asa ce va dar tu iești peștișor în devenirehai paaa
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

I-auzi ce zice danutu

Acum se prefera mai mult “S”-ul ... si alb daca se poate !
Postat

Ce s-au suparat pestitele astea doua 😵

Saracele de ele cred ca le vreau raul cand eu sper sa scape de pestii care le tin captive, poate cu promisiuni de nunta. 🤯

Postat

Ce s-au suparat pestitele astea doua

Saracele de ele cred ca le vreau raul cand eu sper sa scape de pestii care le tin captive, poate cu promisiuni de nunta.

dute ca iești lovit rău tare la cap și dacă avem nu ie treaba ta vezi de tine peștișor auriu,
Vizitator rebbecaa
Postat

Saracele de ele cred ca le vreau raul cand eu sper sa scape de pestii care le tin captive, poate cu promisiuni de nunta.

Poate am și nunta făcută :))))) habar nu ai despre viața mea :) ;)
Vizitator rebbecaa
Postat

Auzi eu sunt mai futacioasa de felul meu , îmi place ceea ce fac , nu înțeleg ce anume

Te deranjează pe tine ? :))))

Vizitator rebbecaa
Postat

Aolo casatorita si barbatu te da la pula. Cum zicea adrian corduneanu,, asta ii spurcaciuni"

Nu mă da el, mă duc singura :))))

Dacă sunt nesătulă și îmi place multă pula

:)))) Ai grija ca tu stai și te cerți cu mine aici și pe a ta o fute Vecinul ;) :)))

Postat

Aolo casatorita si barbatu te da la pula. Cum zicea adrian corduneanu,, asta ii spurcaciuni"

"Dau doi lei pe o lumânare, tu pentru mine nu ai nicio valoare"! :)))

Postat

Ai incercat si tu sa ma ataci, dar degeaba, penibil. Doamne fereste, casatorita si practica prostitutia 👮â€â™‚ï¸

Mare iubire acolo, tu sugi pula, el baga la pacanele.

Postat

"Dau doi lei pe o lumânare, tu pentru mine nu ai nicio valoare"! :)))

Ma doare in pula de parerea ta, de parerea unei agramate pestite imi pasa mie 😵

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...