huaweiph Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2020 Postat Iunie 9, 2020 Pe centura la București am luat o fata am urcat o în camion după 5 min îmi bate un polițist cabina. Îmi face o poze la buletin și îmi spune ca o sa mi vina 500 acasă prin posta pr întreținere relații sexuale. După multe insistente îmi zice pleacă ca nu o sa mi de a. I am spus da mi amendă acum de ce sa mi trimiți acasă a zis nu... Acum cum pot sa verific dacă îmi da sau nu amendă? Nu mi a făcut flagrant.. A zis ca a recunoscut aia..
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Iunie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat Iunie 9, 2020 Asta inseamna sa nu citesti pe forum... (au fost si vor mai fi cazuri de genul)Sunt situatii in care "fetele" sunt mana in mana cu ei iar in cazul tau, daca fata a plecat cu banii si tu nu ai beneficiat 100% de serviciul pe care l-ai platit, e clara treaba! 2
huaweiph Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2020 Autor Postat Iunie 9, 2020 Am cautat pe forum nu am găsit nimic...
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 9, 2020 Postat Iunie 9, 2020 De care camion, bre. Întreb pentru că încă n-am ajuns atât de sus pe scara combustiei interne. Şurubăresc un 4g63 zilele astea.
vitesse17 Reputație: 477 Postat Iunie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Iunie 9, 2020 Bine ți-a facut. Tu știi că n-ai voie să ieși din casă ? https://www.youtube.com/watch?v=JJQC6h6Pmkk
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61300 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 12, 2020 Asta inseamna sa nu citesti pe forum... (au fost si vor mai fi cazuri de genul)Sunt situatii in care "fetele" sunt mana in mana cu ei iar in cazul tau, daca fata a plecat cu banii si tu nu ai beneficiat 100% de serviciul pe care l-ai platit, e clara treaba! bună manevra! 6 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum