Sari la conținut

Jessyka 0723427614

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 23 ore, jessyk01 a spus:

Astăzi ma găsiți pana la 22 ❤👅👅💋

💋👅

Postat
La 06.05.2021 la 12:42, jessyk01 a spus:

Astăzi ma găsiți pana la 00:00 ❤💋

👅💋

Postat
Acum 21 ore, jessyk01 a spus:

Astăzi ma găsiți pana la 00:00 💋

💋💋

Postat

Salut,

Am fost si eu la tipa weekendul trecut, mi-a atras atentia recenziile colegilor, dar la finalul intalnirii am inteles de ce avea asa recezii bune. Pentru ca te roaga sa ii lasi o recenzie buna, probabil colegii au muscat momeala si au marit notele...

Aspect domnisoara: per total 9 - fata 10, sani 10, corp 9, cur 7. doar parerea mea.

ON: 7 - nu a fost nimic wow.. fara atentie la sateliti

NP: 9 - aici a fost mai ok, te pupa, da contre, te mangaie, geme. La final am intrebat daca imi pot da drumul pe sanii ei a zis da, dar apoi s-a razgandit a zis ca nu mai vrea :)))... 

GFE: 5- are o atitudine asa visatoare, nu prea ai ce sa vb cu ea..

Cadou: 300/h

De revenit?! sincer nu :D sunt sigur ca sunt alte variante mult mai bune la banii astia, sau puteti incerca varianta de 30 de min..

Ciocane tari!

• Like 4
  • Mersi 1
Postat

Salutare tuturor.

Am trecut și eu pe la domnișoara în urma cu câteva zile. După o scurta neînțelegere în privința programarii fiindca am ajuns eu puțin mai târziu pot spune ca domnișoara este amabila.

Ajuns la locație ma aștepta după ușa, o fata foarte frumoasa cu câteva kilograme în plus fata de poze însă nederanjant pentru mine.

Ajunși în camera de nebunii am stat preț de câteva minute bune la povesti ea fiind foarte sociabilă. Apoi a venit momentul mult așteptat, un oral care într-adevăr este bestial, o suge de o nenorocește nu am rezistat prea mult și am finalizat pe sanii domnișoarei.

După o pauza de câteva minute am incercat și runda a doua dar fără succes deoarece soldatelul nu a mai răspuns comenzilor. M-am dusat, m-am îmbracat si am plecat.

Per total a fost o experienta plăcută, fata stie te face sa te simți bine și de aceea primește un 9,5 0er total din din parte mea.

Cadoul a fost 300 pt o oră...chiar i-a meritat!

Jessy, iti mulțumesc pt tot!

Spor si ciocane tari!

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 42 minute, Futac_best a spus:

Salutare tuturor.

Am trecut și eu pe la domnișoara în urma cu câteva zile. După o scurta neînțelegere în privința programarii fiindca am ajuns eu puțin mai târziu pot spune ca domnișoara este amabila.

Ajuns la locație ma aștepta după ușa, o fata foarte frumoasa cu câteva kilograme în plus fata de poze însă nederanjant pentru mine.

Ajunși în camera de nebunii am stat preț de câteva minute bune la povesti ea fiind foarte sociabilă. Apoi a venit momentul mult așteptat, un oral care într-adevăr este bestial, o suge de o nenorocește nu am rezistat prea mult și am finalizat pe sanii domnișoarei.

După o pauza de câteva minute am incercat și runda a doua dar fără succes deoarece soldatelul nu a mai răspuns comenzilor. M-am dusat, m-am îmbracat si am plecat.

Per total a fost o experienta plăcută, fata stie te face sa te simți bine și de aceea primește un 9,5 0er total din din parte mea.

Spor si ciocane tari!

Salutare. 

S a îngrașat mult rau frate?

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, Futac_best a spus:

Salutare tuturor.

Spor si ciocane tari!

💋

Postat
Acum 11 minute, jessyk01 a spus:

💋

Buna Jessy ...imi doresc sa l contrazic pe colegul care afirma ca ,,ai cateva km in plus. 

Dar nu am ce argumente sa i ofer..poate il contrazici tu cu o poza, doua

• Inimioara 1
Postat
Acum 22 ore, jessyk01 a spus:

Astăzi ma găsiți pana la 00:00💋

Postat
Acum 21 ore, jessyk01 a spus:

Astăzi ma găsiți pana la 00:00💋

💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...