Sari la conținut

Blonda Costin Georgian metrou noua in Bucuresti 25 ani 0725035041

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-adelina-VzLXMP#R4YLrJ

https://stor232958751.anuntul.ro/media/foto/orig/2020/6/18/232958751.jpg#

https://stor232958751.anuntul.ro/media/foto/orig/2020/6/24/233405141.jpg

https://stor232958751.anuntul.ro/media/foto/orig/2020/6/18/232958451.jpg

Exact astea sunt pozele pe care le trimite și pe whatsapp

Foarte bine că le-ai postat.

• Oras:Bucuresti
Postat

Ms pentru cei care posteaza anuntul meu cu pozele mele😙😙😙reale

• Like 1
  • Oras:bucharest
Postat

Dacă îi cereți frumos poze fetei, ea trimite pe whatsapp, poze cu ea, cu sânii & fundul, și arată Ok.

Nu e ea, tipa din pozele de mai sus, ea arată mai bine.

Mie mi-a trimis poze pe whatsapp, și mi se pare că e Ok fata. Și că, bazat pe ce văd din poze, raportul calitate preț pare corect.

Sânii ăia chiar sunt marfă!!!

poate ii faci o vizita sa ne lamurim ce si cum. La mine s-a purtat binisor la vizita scurta pe care am avut-o. Acum nu stiu ce sa zic, nu m-am intins la prea multe, sunt curios de o recenzie obiectiva la o vizita pe indelete la fata asta.
  • Oras:salajan
  • Oras:salajan
Postat

Începând de luni 29.06.2020 o sa am colega noua este brunetă am anunțat ca sa nu mai existe iarăsi discutii

Cine este noua colega ?

Preturi ?

Servicii ?

Program ?

• Like 1
Postat

Eu as vrea sa stiu cum activati 2 intr-o garsoniera ..  iese una din voi pe casa scarii sau afara cand cealalta are client ? ?

Postat

Up

spune-ne si noua , ce inaltime si greutate ai.Ar fi ok daca ai posta si niste poze mai dezbracata.

Postat

Colega este brunetă 25 de ani la fel ca m n si in garsoniera ne descurcam destul de ok pr ca colega vine la 07.00-14.00 eu încep mai târziu asa ca nu este problema sunt locații unde sunt 4 fete în garsoniera si se descurca si in legatura cu poze am specificat ca nu pot pune poze momentan

Postat

Am fost in vizita astazi la domnisoara din acest topic si pot sa va impartasesc ceva din experienta, astfel :

Contactat fata prin whatsapp la numarul din anunt,facut programare si confirmare cu 45 min. inainte de a ajunge la locatie.

LOCATIE destul de greu de gasit, chiar daca fata mi-a trimis locatia pe whatsapp (gen blocul dintre blocuri) si a trebuit sa sun pentru a ma indruma spre blocul cu pricina.

FATA m-a asteptat dupa usa in costumul Evei (as fi preferat un costum sexy care sa-mi puna un pic imaginatia la incercare).

Pozele din anunt sunt pozele ei si sunt din locatie. Fata de 25-26 ani cu ceva kg, cu burtica, cu tate mari si tari (piesa de rezistenta), fund tare, de inaltime 1,65 -1,69, cu fata comuna, nu este urata, naturala, fara machiaj si fara tatuaje.

Am recapitulat meniul si am optat pentru 1ora cu doua finalizari cu oral protejat.

In timpul recapitularii am auzit zgomote din bucatarie (era o colega pe post de telefonista !!!) pe care nu am vazut-o si care pe mine unul, nu m-a derenjat. Am vizita baia puntru un dus scurt. Baia era bine echipata cu geluri de dus si prosoape (as fi preferat unul mai mare, dar na, m-am descurcat si cu acelea).

In actiune fata se comporta bine, in sensul ca este atenta la cerintele clientului si incearca sa te faca sa te simti bine (mi-au placut gemetele usor false si contrele din timpul actului si a fost atenta la reactiile mele). Accepta sarutari pe tot corpul, mai putin FK. Pasarica era curata, fara mirosuri si s-a umezit singura in dupa cateva limbute.

Am reusit 2 finalizari (a doua cu implicare serioasa din partea fetei) incadrandu-ma in ora alocata (nu m-am simtit in nici un moment grabit).

Recapitulare:

Locatie 7 (garsoniera veche, cu pat ciudat, colega in bucatarie)

Fata 7,5 (naturala, kg. isi spun cuvintele in zona abdomenului, tatele sunt dementiale)

Implicare 9 (vrea sa pleci multumit)

GFE 9 ai ce vorbi cu ea.

Pret 100/fin si 200/ora.

Recomandare- daca iti plac fetele "plinute" cu tate mari - merita.

Sper sa va ajute recezia mea.

Ramaneti sanatosi!

• Like 3
  • Telefon: 00000000000
  • Oras:Buc
  • Telefon: 00000000000
  • Oras:Buc
Postat

Colega este brunetă 25 de ani la fel ca m n si in garsoniera ne descurcam destul de ok pr ca colega vine la 07.00-14.00 eu încep mai târziu asa ca nu este problema sunt locații unde sunt 4 fete în garsoniera si se descurca si in legatura cu poze am specificat ca nu pot pune poze momentan

Numarul colegei?

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Va salut din nou.

Am vizitat iar aceasta domnisoara deoarece m am simtit bine cu ea ea prima oara.

Am contactat o prin watsup, am ajuns repede la locatie unde am aflat ca mai are o colega noua. Zic, hai sa o incerc, intra colega, raman un pic masca de ce posterior brazilian are, facem cunostinta imi spune serviciile si tarifele, si ce putem si nu putem face si zic gata, ma duc la dus si apoi ne apucam de treaba.

Ajuns in camera dupa dus, domnisoara in sanii goi, care sunt micuti dar dragalasi, iar fundul in tanga si foarte bombat, chiar am fost foarte impresionat de el.

Si incepem, fara fk, si fara cunni, doar oral nep. Placut oralul, slow, fara ajutor cu manuta.

Continuam cu normalul protejat, unde am pus o deasupra, m am jucat cu sanii aceea dragalasi, mi a placut cum se misca, destul de pasional fara graba.

Apoi a urmat un pic de doggy unde sincer va spun privelistea este superba, si eu la randul meu am fost slow, nu am dat tare, mam bucurat de pasarica ei si de priveliste.

Dupa cateva minute am finalizat, m a sters domnisoara, apoi m am imbracat, ne am pupat la plecare, ne a parut bine la amandoi de cunostinta, si o sa mai revin posibil cu amandoua.

Note

Oral 8

Normal 9

Igiena 10

Aspect 9

Gfe 9

Tarif 100/200

P.s. presupun ca fiind prima intalnire amandoi am fost mai retrasi, cum s a intamplat si cu titulara topicului.

• Like 1
Postat

Va salut din nou.

Am vizitat iar aceasta domnisoara deoarece m am simtit bine cu ea ea prima oara.

Am contactat o prin watsup, am ajuns repede la locatie unde am aflat ca mai are o colega noua. Zic, hai sa o incerc, intra colega, raman un pic masca de ce posterior brazilian are, facem cunostinta imi spune serviciile si tarifele, si ce putem si nu putem face si zic gata, ma duc la dus si apoi ne apucam de treaba.

Ajuns in camera dupa dus, domnisoara in sanii goi, care sunt micuti dar dragalasi, iar fundul in tanga si foarte bombat, chiar am fost foarte impresionat de el.

Si incepem, fara fk, si fara cunni, doar oral nep. Placut oralul, slow, fara ajutor cu manuta.

Continuam cu normalul protejat, unde am pus o deasupra, m am jucat cu sanii aceea dragalasi, mi a placut cum se misca, destul de pasional fara graba.

Apoi a urmat un pic de doggy unde sincer va spun privelistea este superba, si eu la randul meu am fost slow, nu am dat tare, mam bucurat de pasarica ei si de priveliste.

Dupa cateva minute am finalizat, m a sters domnisoara, apoi m am imbracat, ne am pupat la plecare, ne a parut bine la amandoi de cunostinta, si o sa mai revin posibil cu amandoua.

Note

Oral 8

Normal 9

Igiena 10

Aspect 9

Gfe 9

Tarif 100/200

P.s. presupun ca fiind prima intalnire amandoi am fost mai retrasi, cum s a intamplat si cu titulara topicului.

trebuia sa deschizi topic separat pentru colega, ca sa nu existe confuzii.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...