tudoradrian Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 22, 2020 Are 25 de ani ' nu vrea sa fie atinsă
fucker99 Reputație: 47 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 22, 2020 Are 25 de ani ' nu vrea sa fie atinsăNah kkt ... aiurea. Bine ca ti freaca pl.. epic! 🤦ðŸ»â€â™‚ï¸ðŸ˜‚
alexarad1234 Reputație: 153 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 am vorbit eu cu ea la telefon , face doar masaj de relaxare si nimic altceva , i-am propus chiar si sa ma duc pana acolo si in caz ca nu-i place fata mea sa ma refuze politicos si nu a vrut :D deci eu voi spune pas :D
fucker99 Reputație: 47 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 23, 2020 Asta mi a zis si mie azi.. pas clar.
nickc_1978 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 30, 2020 Salutare.. am fost eu acum câteva zile.Locatia este in Micalaca in zona Cafe Bar Cartier. Doamna este BBW, undeva la 40+. La telefon in prima faza nestiind ca se poate mai mult am optat doar pentru un masaj de relaxare pretul fiind de 60 ron. Ajuns in locație doamna imi spune sa ma dezbrac si sa ma intind pe masa de masaj. M-am dezbrăcat la chilot moment in care imi spune sa dau si chilotul jos sa nu mi-l unga cu ulei. Zis si facut.. mi-a făcut masaj pe spate,apoi imi zice sa ma întorc. M-am întors mi-a făcut masaj la picioare si din cand in cand il mai atingea pe gogu cu mana asa parca din greseala pana cand s-a ridicat.. eu neștiind ca face mai mult mi-am cerut scuze iar ea a zis ca daca vreau imi face si acolo masaj pretul fiind 40 de lei in plus.. Am fost de acord si doamna a început prima data cu putin handjob apoi a trecut la un oral eu finalizand pe sani.. din spusele ei nu face CIM. Acum niste note. Locație 7:Usor de gqsit, doar ce s-a mutat, mai avea de aranjat una alta pe acolo Doamna 6: cam grasuta si in varsta pentru gusturile mele dar imi place cum o suge. Oral 7: atenta la zonele adiacente, nu se grăbește,tentativa de analingus.. dadeam nota mai mare daca facea CIM Normal: nu am intrebat Anal: nu am intrebat De revenit: Poate, dar mai mult pentru masaj care il face destul de bine.. Amenda: 100 ron si am stat putin mai mult de o ora. Spor la fututTe lasa sa o atingi? se dezbraca?
Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2020 Postat Octombrie 6, 2020 Salutare colegii.. din cauza lipsei de maseuze in Arad , as vrea sa trec din nou pe la Claudia...a mai fost cineva recent pe la dânsa? A mai schimbat meniul sau tot atingeri doar pe picioare si labă? Mulțumesc
lolamola Reputație: -41 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 depinde la care claudia mergi,,,daca mergi la claudia cu nr asta 0758511811 este una grasa peste 40 de ani, arata naspa ,sta pe undeva la groapa in micalaca,,apartament vechi ,la baie sa nu intrii te sperii,,,de masaj habar nu are,,te apasa peste tot atat,,
lalala Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2020 Postat Noiembrie 10, 2020 lolamola eu am fost la Doamna de care faci reclamă proastă şi nui chiar aşa cum scri tu!Poate nai fost tu curat. Toate maseuzele au secrete. Poate tea masat aşa fel să nu mai mergi la ea. Eşt un bărbat de 2 bani.
lolamola Reputație: -41 Postat Noiembrie 12, 2020 Postat Noiembrie 12, 2020 lolamola eu am fost la Doamna de care faci reclamă proastă şi nui chiar aşa cum scri tu!Poate nai fost tu curat. Toate maseuzele au secrete. Poate tea masat aşa fel să nu mai mergi la ea. Eşt un bărbat de 2 bani.Tu de care doamna vorbesti?
tudoradrian Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 15, 2020 Nu mai face masaj Claudia ??😑😑Am tot încercat să dau de ea , are telefonul inchis ,
tudoradrian Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 16, 2020 Este simpatica , are 25 de ani, dar mi-a plăcut foarte mult ca nu te grăbește și ca vorbeste frumos si deschis . Dar din păcate nici ea nu mai face ...
blackman69 Reputație: 13 Postat Decembrie 24, 2020 Postat Decembrie 24, 2020 Salut, pana la urma care este nr de telefon al Claudiei de 25 de ani. Nu mai inteleg nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum