Sari la conținut

0744919648

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Revizitata in seara asta. Cred că am fost ultimul pe lista de azi.

Nu sunt prea multe de zis... Servicii de top, oralul neprotejat chiar mai bun decât la ultima vizită. La normal se implică, e cu tine in timpul acțiunii.

Atitudinea este ok, poate daca ar fi puțin mai vorbăreață si pisicoasa ar avea o nota mare pentru girlfriend experience, sau daca ar adăuga fk in meniu.

Locația este curata, la baie e tot ce e nevoie.

Clar de revenit

100 / 250, 50 extra CIM

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 10 ore, micusor a spus:

Mai știe cineva ceva de duduia asta .......servicii ....etc.....🤔

Mai revine din când în când...am incercat si eu o vizita acum ceva timp ...NU mai e ce era odată, Implicare 0, atitudine la fel ...eu zic sa cauți alte variante, aici nu recomand ...

• Like 1
  • Oras:Braila
Postat

A revenit domnișoara.Contactat pe WhatsApp aflat detalii și când mi-a confirmat că este ea nu am stat pe gânduri.Este schimbată gen mai deschisa și mai implicată fata de ce știam eu.Lista o primiți pe WhatsApp,am vb cu ea ce și cum înmânat suma respectiva 150 Nr cu ceva extra 50.Am fost la un mic dus prosop,apa de gura tot ce trebuie după care am revenit în camera.ea în halat și dedesubt jartiere chilotei și sutien.A dat sutienul și m-a invitat la marginea patului pentru pentru un mic preludiu după care sa pus jos între picioarele mele eu fiind pe pat și a început în oral super,umed Deep norocul meu că nu sunt din Africa 🤣🤣,după care mi-a propus eu in picioare și ea în genunchi in fata oglinzi (am uitat să menționez că are oglinda la șifonier de mare efect) și am continuat așa cum ruperi de ritm etc,până am cerut căciula și trecut la normal clasic dar știe cum să te atingă,săruturi ahhhh și cum te trage in ea cu gemete am capitulat rpd🫣🤣.

Pentru mn e de revenit cat mai stă pe la noi pentru că mă repet am observat o schimbare mare fata de cum o știam acum câțiva ani.

Note nu dau pentru că aș fi subiectiv și nu toți avem aceleași gusturi,dar pot sa zic că nu este skinny dar nici bbw este numai bine ai pe ce pune mana,se vad și anumite schimbări la corp de femeie vă dați voi seama ce,și sa mai și maturizat.

PS:aceleași reguli care le știam 🤣🤣....fara degete înăuntru și fără sfârcuri dar are niște sâni numai buni de luat in mână și jucat cu ei (asta este permis).

Have fun and enjoy 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
49 minutes ago, JustMe112 said:

A revenit domnișoara.Contactat pe WhatsApp aflat detalii și când mi-a confirmat că este ea nu am stat pe gânduri.Este schimbată gen mai deschisa și mai implicată fata de ce știam eu.Lista o primiți pe WhatsApp,am vb cu ea ce și cum înmânat suma respectiva 150 Nr cu ceva extra 50.Am fost la un mic dus prosop,apa de gura tot ce trebuie după care am revenit în camera.ea în halat și dedesubt jartiere chilotei și sutien.A dat sutienul și m-a invitat la marginea patului pentru pentru un mic preludiu după care sa pus jos între picioarele mele eu fiind pe pat și a început în oral super,umed Deep norocul meu că nu sunt din Africa 🤣🤣,după care mi-a propus eu in picioare și ea în genunchi in fata oglinzi (am uitat să menționez că are oglinda la șifonier de mare efect) și am continuat așa cum ruperi de ritm etc,până am cerut căciula și trecut la normal clasic dar știe cum să te atingă,săruturi ahhhh și cum te trage in ea cu gemete am capitulat rpd🫣🤣.

Pentru mn e de revenit cat mai stă pe la noi pentru că mă repet am observat o schimbare mare fata de cum o știam acum câțiva ani.

Note nu dau pentru că aș fi subiectiv și nu toți avem aceleași gusturi,dar pot sa zic că nu este skinny dar nici bbw este numai bine ai pe ce pune mana,se vad și anumite schimbări la corp de femeie vă dați voi seama ce,și sa mai și maturizat.

PS:aceleași reguli care le știam 🤣🤣....fara degete înăuntru și fără sfârcuri dar are niște sâni numai buni de luat in mână și jucat cu ei (asta este permis).

Have fun and enjoy 

Unde ai găsit anunțul, vreau sa vad cateva poze și eu 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 33 minute, Lick88 a spus:

E fata ce avea o cicatrice pe piept? 

Da,Emmyziam

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 4 guests

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.