Vizitator DARIUSTHE3RD Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 Acum 22 ore, morostelu a spus: Sexul intre sani e protejat sau neprotejat? ☺️☺️☺️☺️☺️
Vizitator DARIUSTHE3RD Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 La 21.06.2022 la 15:05, emmyzian a spus: Dragii mei😘zic sa va reamintesc serviciile si preturile mele,care sunt aceleasi😂dar mna mai sunt si clienti noi care nu au rabdare sa caute lista pe paginile din urma🤗 💝Oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)😮 💝Normal (doar protejat)🥵 💝Sarutari corporale (si din partea mea si din partea voastra)💋 💝limbute/69 (in diferite pozitii)👅 💝Masaj de relaxare (cine doreste cu creama/fara crema)🖐 💝Sex intre sani🤪 💝Finalizare corporală💦 💝Diferite pozitii🥰(pe pat,pe scaun,pe birou,in cada,pe fotoliu) 💝Dus impreuna (cine doreste doar la 1h)🛀 💝Finalizare orala-50lei extra 💝Uro (doar ofer)-50lei extra 💝Sarutarile pe gurita nu fac parte din lista serviciilor mele,dar mai scap cate un pupic/sarut cui cred eu ca trebuie si merita😂 🥰100lei-1fin(max 30min) 🥰200lei-1hr(max 60min/2 fin) ⛔Nu fac sex normal neprotejat (pentru nicio suma) ⛔Nu fac anal ⛔Nu fac deplasari ⛔Nu primesc pers cu bile sau sub influenta alcoolului si nu primesc **spam editat**🤗 ⛔Nu accept sa mi bage degetele prin gaurele😂🖖 si nici sa fiu supta de sfarcuri🙃
emmyzian Reputație: 168 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 La 22.06.2022 la 15:14, morostelu a spus: Sexul intre sani e protejat sau neprotejat? Pentru tine nu e deloc🥺💋 1
Vizitator DARIUSTHE3RD Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Postat Iunie 23, 2022 1 oră în urmă, emmyzian a spus: Pentru tine nu e deloc🥺💋 mna ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
emmyzian Reputație: 168 Postat Iunie 24, 2022 Postat Iunie 24, 2022 Ce bine de altele ca doar dau copy paste la serviciile mele si le pun pe topicul lor si doar sterg ce nu fac...va e lene sa scrieti,este? Adica cat de mare sa fie coincidenta sa puneti la fiecare servici aceleasi emoticone pe care l am pus si eu...😂 e o domnisoara care presteaza in BR si 2 din alte judete..😏 2
Membru Premium beatranga Reputație: 1463 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Tenerife 😂😂 Oras:Tenerife 😂😂 Membru Premium Postat Iunie 24, 2022 Acum 14 minute, emmyzian a spus: Ce bine de altele ca doar dau copy paste la serviciile mele si le pun pe topicul lor si doar sterg ce nu fac...va e lene sa scrieti,este? Adica cat de mare sa fie coincidenta sa puneti la fiecare servici aceleasi emoticone pe care l am pus si eu...😂 e o domnisoara care presteaza in BR si 2 din alte judete..😏 Si tu acu' 🤔😅 ... ar trebui sa fii mandra ca esti un exemplu' 🤭 ,poate asa unele mai fac ceva in plus decat initial 🤣🤣 sau isi imunatatesc mai mult serviciile....cine stie cum functioneaza puterea exemplului in unele parti 😅 1
emmyzian Reputație: 168 Postat Iunie 24, 2022 Postat Iunie 24, 2022 Acum 24 minute, beatranga a spus: Si tu acu' 🤔😅 ... ar trebui sa fii mandra ca esti un exemplu' 🤭 ,poate asa unele mai fac ceva in plus decat initial 🤣🤣 sau isi imunatatesc mai mult serviciile....cine stie cum functioneaza puterea exemplului in unele parti 😅 Daaaa,ai dreptate 🤪🤭😂
emmyzian Reputație: 168 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Dragalasilor tin sa va anunt,ca in scurt timp voi lua o pauza,mai lunguta asa🤪🤭 voi mai lucra pana marti-05/06,inclusiv🤗 💋
Vizitator DARIUSTHE3RD Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 46 minute, emmyzian a spus: Dragalasilor tin sa va anunt,ca in scurt timp voi lua o pauza,mai lunguta asa🤪🤭 voi mai lucra pana marti-05/06,inclusiv🤗 💋
emmyzian Reputație: 168 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Hello,am mai adaugat poze noi 🤪🤪sunt reale si din locatie,cine a fost la mine stie cum arata locatia mea😏🤭va puppiiiii💋💋si va astept sa vi o racoriti in mine😂😂😂 1
L1viu Reputație: 679 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 4, 2022 La 29.06.2022 la 11:27, emmyzian a spus: Hello,am mai adaugat poze noi 🤪🤪sunt reale si din locatie,cine a fost la mine stie cum arata locatia mea😏🤭va puppiiiii💋💋si va astept sa vi o racoriti in mine😂😂😂 Ar fi corect și fair play sa schimbi titlul anunțului de pe publi legat de "sânii frumoși" ...știi, degeaba sunt frumoși dacă nu ne lași sa ne jucam cu ei cum trebuie 😉😁 Spor și zi frumoasa 👍😉
morostelu Reputație: 197 Postat Iulie 4, 2022 Oras:De peste tot Oras:De peste tot Postat Iulie 4, 2022 La 23.06.2022 la 15:18, emmyzian a spus: Pentru tine nu e deloc🥺💋 Multumesc dar nu ma interesezi ca ai taietura aia p piept si te futeam degeaba intre tztze ca nu reuseam sa te slobozesc. Si colegul de mai sus are dreptate, degeaba sunt frumosi daca nu lași clientul sa se joace cu ei. Oricum la cate anunturi ai, se vede de la o posta ( poștă normală, nu deaia in care te fac mai multi băieți 😂) ca esti disperată dupa bani, plus ca ai probleme cu capu ( daca nu-ti place de fața clientului, il repezesti si ii răspunzi ca din topor). Spor la pl dragă 😂 1
emmyzian Reputație: 168 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 La 04.07.2022 la 10:07, L1viu a spus: Ar fi corect și fair play sa schimbi titlul anunțului de pe publi legat de "sânii frumoși" ...știi, degeaba sunt frumoși dacă nu ne lași sa ne jucam cu ei cum trebuie 😉😁 Spor și zi frumoasa 👍😉 Gresit,accept sa se joace cu sanii si sa i sarute...nu accept sa fiu supta de sfarcuri si asta e o diferenta🤭
L1viu Reputație: 679 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 5, 2022 Chiar acum, emmyzian a spus: Gresit,accept sa se joace cu sanii si sa i sarute...nu accept sa fiu supta de sfarcuri si asta e o diferenta🤭 Da da...știm și noi cum "accepți" 😉
emmyzian Reputație: 168 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Acum 16 ore, morostelu a spus: Multumesc dar nu ma interesezi ca ai taietura aia p piept si te futeam degeaba intre tztze ca nu reuseam sa te slobozesc. Si colegul de mai sus are dreptate, degeaba sunt frumosi daca nu lași clientul sa se joace cu ei. Oricum la cate anunturi ai, se vede de la o posta ( poștă normală, nu deaia in care te fac mai multi băieți 😂) ca esti disperată dupa bani, plus ca ai probleme cu capu ( daca nu-ti place de fața clientului, il repezesti si ii răspunzi ca din topor). Spor la pl dragă 😂 Taietura aia e o operatia,care mi a salvat viata si care e putin vizibila. daca nu ai suflet si cap e normal ca te bagi ca ob ul in ... cauti numai bagare in seama altceva n ai de facut cu viata ta 1
emmyzian Reputație: 168 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Acum 4 minute, L1viu a spus: Da da...știm și noi cum "accepți" 😉 Pai chiar accept sa fiu pupata pe sani 😲 si atinsa... nustiu ce nu se intelege din faptul ca ACCEPT SA FIU PUPATA PE SANI DAR NU SA FIU SUPTA DE SFARCURI!!!🥰💝 e simplu... App dragalasilor eu mai sunt pana joi pe la ora 16.00 in BR dupa care voi lua o pauza! Va astept cu drag cu apeluri si mesaje pe nr sau wapp❤ 1
morostelu Reputație: 197 Postat Iulie 5, 2022 Oras:De peste tot Oras:De peste tot Postat Iulie 5, 2022 Acum 5 ore, emmyzian a spus: Taietura aia e o operatia,care mi a salvat viata si care e putin vizibila. daca nu ai suflet si cap e normal ca te bagi ca ob ul in ... cauti numai bagare in seama altceva n ai de facut cu viata ta Pe cn prostești tu? E ditai tăietura zici ca ti-a dat unu cu toporul in piept 😂😂😂
emmyzian Reputație: 168 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Acum 35 minute, morostelu a spus: Pe cn prostești tu? E ditai tăietura zici ca ti-a dat unu cu toporul in piept 😂😂😂 Esti prost de bubui tataie...du te si canta oe alt topic ca eu n am marunti sa ti dau. E prima data cand jignesc pe cineva dar sa mor de mi pare rau...esti mai rau ca ob ul in pzd tu,ca ma faci sa vorbesc urat. Nu incerc sa prostesc oe nimeni,ca esti prost deja ce sa te mai prostesc si eu🤦♀️ esti facut gramada
noname215 Reputație: 10 Postat Iulie 5, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Braila Telefon: [email protected] Oras:Braila Postat Iulie 5, 2022 Salutare! Săptămână trecuta fiind delegat cu jobul prin Brăila am hotărât sa-i fac o vizita titularei topicului. Adresa ușor de găsit chiar și pentru o persoana din afara orașului. Am optat pentru 1 finalizare 100 plei ON și NP. Acțiunea a fost ok, nu mi-au fost refuzate atingerile sanilor(bineînțeles nici nu i-am tras/ supt!!!!). Poate am prins-o intr-o dispoziție bună!! La cum m-am simțit sigur voi mai reveni!!
emmyzian Reputație: 168 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Acum 3 minute, noname215 a spus: Salutare! Săptămână trecuta fiind delegat cu jobul prin Brăila am hotărât sa-i fac o vizita titularei topicului. Adresa ușor de găsit chiar și pentru o persoana din afara orașului. Am optat pentru 1 finalizare 100 plei ON și NP. Acțiunea a fost ok, nu mi-au fost refuzate atingerile sanilor(bineînțeles nici nu i-am tras/ supt!!!!). Poate am prins-o intr-o dispoziție bună!! La cum m-am simțit sigur voi mai reveni!! Multumeeesc🤗 te mai astept cu drag si cred ca stiu si cine esti,daca ai zis "din afara orasului"☺️☺️☺️💙
juan mata Reputație: 3150 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 On 6/29/2022 at 11:27 AM, emmyzian said: Hello,am mai adaugat poze noi 🤪🤪sunt reale si din locatie,cine a fost la mine stie cum arata locatia mea😏🤭va puppiiiii💋💋si va astept sa vi o racoriti in mine😂😂😂 Ne-ai ”rupt” cu pozele tale🙂 2 poze noi care nu arată mare lucru. Una întrun costum de baie și alta cu spatele în care își vedem lenjeria intimă de culoare roșie. Apropo, în urmă ceva vreme în urmă când ți-am recomandat să mai schimbi pozele din anunț cu altele mai reușite mi-ai replikat că nu este cazul😃 1 1
emmyzian Reputație: 168 Postat Iulie 6, 2022 Postat Iulie 6, 2022 Acum 11 ore, juan mata a spus: Ne-ai ”rupt” cu pozele tale🙂 2 poze noi care nu arată mare lucru. Una întrun costum de baie și alta cu spatele în care își vedem lenjeria intimă de culoare roșie. Apropo, în urmă ceva vreme în urmă când ți-am recomandat să mai schimbi pozele din anunț cu altele mai reușite mi-ai replikat că nu este cazul😃 Adevarul e, ca eu nu sunt fotogenica deloc,dar macar am poze reale. Niciodata nu mi a zis vreun client ca arat mai bine in poze decat in realitate,s a scris si pe aici ca pozele nu ma avantajeaza si ca arat mai bine ca in el🥰😏 punand alea 2,3 poze noi, nu am vrut sa "rup" pe nimeni...sa fiu imbracata in nustiu ce costumatie si sa stau in nustiu ce pozitie deoarece nu ma pricep sa fac poze sexy😂si sunt de 2 ani in oras si marea majoritate dintre voi ma stiti,imi stiti tarifele si serviciile care nu au fost crescute si pana la urma cine vrea sa vina,vine cine nu,nu si aia e...🤫nu sunt disperata dupa bani cum a zis un 🤡 de pe aici,mai am si alte activitati din care imi ies banii💋 si am mai explicat odata de ce am 2 anunturi...nu neaparat pentru a face mai mult,ca pana la urma daca e sa faci,apai faci bani cu un singur anunt si sa ai o singura poza,daca e sa te vrea lumea si sa le placa nici anunt nu ti mai trebuie... la mine a disparut primul anunt ceva timp,numai stiu exact...si intre timp mi am facut altul,dupa ceva timp mi a aparut si primul inapoi si uite de aia am ramas cu 2 si am zis de ce sa sterg unul cand pot munci cu ambele in caz ca iar se sterge vreunu raman cu celalalt🤗sper ca v am lamurit. Zi buna si va astept cu apeluri❤mesaje😜si pe wapp🤪
gizzmondo Reputație: 12 Postat Iulie 6, 2022 Postat Iulie 6, 2022 La 05.07.2022 la 16:10, morostelu a spus: Pe cn prostești tu? E ditai tăietura zici ca ti-a dat unu cu toporul in piept 😂😂😂 E nasol rău de tot sa te iei de o problemă fizică a unui om și să o folosești împotriva lui...Habar nu ai cât de greu este pt mentalul acelui om, spunând cateva cuvinte aruncate aiurea din rautate. Urât bă, urât de tot... Asta spune multe despre cine ești, ce frustrari si complexe ai.
Malzahar Reputație: 129 Postat Iulie 6, 2022 Postat Iulie 6, 2022 28 minutes ago, gizzmondo said: E nasol rău de tot sa te iei de o problemă fizică a unui om și să o folosești împotriva lui...Habar nu ai cât de greu este pt mentalul acelui om, spunând cateva cuvinte aruncate aiurea din rautate. Urât bă, urât de tot... Asta spune multe despre cine ești, ce frustrari si complexe ai. Da, a fost urat.
FLORYYN Reputație: 170 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Braila Disponibila Oras:Braila Disponibila Postat Iulie 6, 2022 Acum 3 ore, gizzmondo a spus: E nasol rău de tot sa te iei de o problemă fizică a unui om și să o folosești împotriva lui...Habar nu ai cât de greu este pt mentalul acelui om, spunând cateva cuvinte aruncate aiurea din rautate. Urât bă, urât de tot... Asta spune multe despre cine ești, ce frustrari si complexe ai. 👍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum