Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2020 Salutare ,avand in vedere ca in curand aveam ceva treaba prin Brasov și cum nu-mi place ideea de trece prin frumosul oraș fara sa vizitez macar *o frumusețe locala* am citit puțin pe acolo. Așa ca am dat peste scandalul dintre fetele de la Top Brasov . Interesante sunt ( cateodata) unele detalii , mai ales cu cine avem de a face.Recomand bere+ chipsuri https://nimfomane.com/forum/topic/158963-ne-a-expirat-detective-mode-asa-ca-asteptam-puncte-de-vedere/page-1 3 Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Iunie 15, 2020 Nu-i frumos ce-ai făcut! :) Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Autor Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2020 Nu-i frumos ce-ai făcut! :)De ce? Da-mi motive obiective . Am vazut ca stiai ,ai și postat acolo .Daca vroiau *privat* o faceau in privat , dar cand deschizi topic care poate fi citit de oricine, inclusiv de cineva care nu-i membru , ar trebui sa-ți asumi. 2 Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Iunie 15, 2020 Știam de când a fost deschis... :) ce să-i faci, îmi place gâlceava :) Și da, eu postez destul de mult (și prost de cele mai multe ori), asta nu înseamnă că sunt un exemplu de urmat. Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Autor Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2020 Știam de când a fost deschis... :) ce să-i faci, îmi place gâlceava :)Și da, eu postez destul de mult (și prost de cele mai multe ori), asta nu înseamnă că sunt un exemplu de urmat.Tot nu mi-ai dat motivele de ce nu-i frumos ce-am facut .Sa inteleg ca daca o fata ne trage teapa scriem aici , daca se repeta la altcineva o trecem la *de evitat * , daca foloseste poze false la fel (in general, desi sunt destule exceptii ) dar nu-i frumos *sa citezi * un scandal in care sunt implicate destule excorte cu anumite ramificatii in lumea interlopa ? Adica murdaria mare sub preș ? 2 Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Iunie 16, 2020 Tot nu mi-ai dat motivele de ce nu-i frumos ce-am facut .Sa inteleg ca daca o fata ne trage teapa scriem aici , daca se repeta la altcineva o trecem la *de evitat * , daca foloseste poze false la fel (in general, desi sunt destule exceptii ) dar nu-i frumos *sa citezi * un scandal in care sunt implicate destule excorte cu anumite ramificatii in lumea interlopa ? Adica murdaria mare sub preș ? Eu am zis că nu e frumos. Benefic este!După bibilica mea, ăla este un topic foarte interesant, de unde fiecare poate să-și facă o părere. Sau mai multe... :) Ideea în sine de a arăta cu degetul către cineva sau ceva nu-mi place. Deși după cum bine se vede...îmi place să asist din tribune și să mai fac câte o scandare. Link spre comentariu
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 16, 2020 E frumos la Brașov !Merg la anu' ! Plm ,am mâncat 3 pungi de Lays azi-noapte !😅😅😅La un moment dat era și Messi lângă mine pe canapea !ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 Interesant, sunt sigur ca intimidarea se practica si pe la noi, imi amintesc o discutie din Decembrie cu o fata care nu a mai ajuns in Tm de atunci in care imi spunea ca prefera sa nu-i scriu recenzie pentru ca ea e singura in Tm si nu vrea probleme, ca a observat ca deranjeaza, ea facea referire la faptul ca a fost trecuta la inactive pe forum...dar banuiesc ca au fost si alte mesaje... pacat, fata respectiva merita banii din plin si mi-a parut rau ca nu am putut sa o laud “publicâ€. P.S. Nu am avut rabdare sa citesc tot😂😂, sunt la dieta si n-am voie cipsuri... Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Autor Membru Premium Partajează Postat Iunie 18, 2020 La Brasov deja s-a ajuns la seriale :laugh2 :laugh2 Episodul 2https://nimfomane.com/forum/topic/159256-adminii-ie-curve/ Episodul 3 ( a mai fost unul dar a disparut ) https://nimfomane.com/forum/topic/159328-armisti%C8%9Biu-version-20/ Recomand bere + chipsuri :laugh2 :laugh2 :laugh2 3 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4373 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 18, 2020 La Brasov deja s-a ajuns la seriale :laugh2 :laugh2 Episodul 2https://nimfomane.com/forum/topic/159256-adminii-ie-curve/ Episodul 3 ( a mai fost unul dar a disparut ) https://nimfomane.com/forum/topic/159328-armisti%C8%9Biu-version-20/ Recomand bere + chipsuri :laugh2 :laugh2 :laugh2Le mai poti deschide? dag dal gas! Link spre comentariu
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 18, 2020 Le mai poti deschide?😅😅😅Din păcate nu de aici !Și eu am intrat pe Brașov... la DG. găsești "Detective mode " !Mai ai chips-uri ?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4373 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 18, 2020 Merci!(Mai dau o geana pe Arad si ma mut...ðŸ˜) dag dal gas! Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Iunie 18, 2020 Liniște și pace la Arad.Prea multă liniște și pace! Nici măcar nu răspunde la telefon :( dacă nu război, măcar o luptă să fi'nceput :D Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4373 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 18, 2020 Am vazut. Macar acolo i senin🙂 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4373 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 18, 2020 😅😅😅Din păcate nu de aici !Și eu am intrat pe Brașov... la DG. găsești "Detective mode " !Mai ai chips-uri ?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Nimic nou la "Detective mode" (fata de ce stiam)...cred ca am pierdut episodul 2 si 3.Ce tristete!🥺 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4373 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 18, 2020 Sau episoadele...cum le (mai) zice. dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Nimic nou la "Detective mode" (fata de ce stiam)...cred ca am pierdut episodul 2 si 3.Ce tristete!Ți le povestesc eu, dac-o să ai chef... :P :laugh2 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Autor Membru Premium Partajează Postat Iunie 18, 2020 https://bzb.ro/stire/afacerea-unui-peste-la-brasov-si-a-vandut-iubita-cu-122000-lei-bani-facuti-in-2-luni-si-a-invatat-si-prietenul-l-a-taxat-cu-10000-lei-a151839 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4373 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 19, 2020 Èši le povestesc eu, dac-o să ai chef... :P :laugh2Cum sa n'am? Mai ales ca'i vb de circ!😆 (parca m am uitat la "el clasico" si nu stiu rezultatu) dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Cum sa n'am? Mai ales ca'i vb de circ! (parca m am uitat la "el clasico" si nu stiu rezultatu)Mai pe seară... :D Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4373 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 19, 2020 Mai pe seară... :DIi perfect!(i am dat un pozitiv leului si am atins cota pe ziua de azi, imi pare rauðŸ˜...) 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Autor Membru Premium Partajează Postat Iunie 19, 2020 Pacat de cele care au fost prinse la mijloc https://nimfomane.com/forum/topic/134071-topbeatrice-dream-girl-in-vizita-la-brasov/?p=6222423 Ps. poate vine in TM :hi3 1 Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Iunie 19, 2020 Păi invitați și voi fetili în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi :)Io o vreau pă Laris$sa!! :D Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4373 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 19, 2020 Eu unu' deabia ma descurc sa mi fac o programare (tocmai mi am luat cel mai rapid seen din istorie...mi l a dat dupa ce a citit juma' de mesaj...si ala de doua randuri😆),nu am de gand sa ma fac de minune (si) la invitatii! dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Pacat de cele care au fost prinse la mijloc https://nimfomane.com/forum/topic/134071-topbeatrice-dream-girl-in-vizita-la-brasov/?p=6222423 Ps. poate vine in TM :hi3Vine sigur la un moment dat, mi-a promis o partidă de cărți pe pedepse... :D :laugh2https://nimfomane.com/forum/topic/143910-durata-programare/?p=5893221 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum