andreiionescu Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 16, 2020 Buna seara, Are cineva informatii despre acest anunt : Cuplu, dorim sa cunoastem in domn bisexual, curios discreet si sanatos clinic. Rugam seriozitate. Suntem interesati de o relatie de lunga durata https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-35-40-dorim-sa-cunoastem-son-bisexual-generos/i883e300689g7h9ie1ige19440gh394i.html Seara faina!
add Reputație: 451 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 17, 2020 Poate incearca Nelutu, ca el le are cu d'astea, si ne lamureste si pe noi si pe tine.Nu-i asa Nelutule, tu care esti painea lu' D-zeu aici pe site, te sacrifici olecuta?
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 18, 2020 Poate incearca Nelutu, ca el le are cu d'astea, si ne lamureste si pe noi si pe tine.Nu-i asa Nelutule, tu care esti painea lu' D-zeu aici pe site, te sacrifici olecuta?M-as sacrifica, virgula, cu mare drag, dar:- nu sunt bisexual, adica eu am slitzul in fata. Nu-mi pun curul la bataie pentru nimic in lume.- nu am impartit (in acelasi timp) niciodata o femeie cu un alt barbat. Doar cu o alta femeie(sau alte femei, pentru ca am avut si cateva escapade cu cate trei femei).- pana nu se termina cu prosteala asta cu pandemia nu merg la futut. P.S. Multumesc pentru aprecieri! Iti dai seama ca m-as lauda cu ele prin cercul meu de prieteni sau chiar la lucru, dar nu stiu (daca) sa o fac sau nu :laugh2. 3
add Reputație: 451 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 19, 2020 M-as sacrifica, virgula, cu mare drag, dar:- nu sunt bisexual, adica eu am slitzul in fata. Nu-mi pun curul la bataie pentru nimic in lume.- nu am impartit (in acelasi timp) niciodata o femeie cu un alt barbat. Doar cu o alta femeie(sau alte femei, pentru ca am avut si cateva escapade cu cate trei femei).- pana nu se termina cu prosteala asta cu pandemia nu merg la futut. P.S. Multumesc pentru aprecieri! Iti dai seama ca m-as lauda cu ele prin cercul meu de prieteni sau chiar la lucru, dar nu stiu (daca) sa o fac sau nu :laugh2.Stai nitel, ca mie-mi da cu virgul. Era mai demult un TS care tocmai venise de dincolo, si care-si facea reclama p'acilea. Si tu l-ai/ai recomandat/o, ca ai fost la el/ea si ca a fost superb alea alea. Si de atunci am ramas cu impresia ca tu esti bi. Gresesc? Sau tu esti nitel spre bi doar atata timp cat tu montezi teava de foraj, fara sa accepti sa vina stalpu' de 5G la tine in teren?
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 20, 2020 Stai nitel, ca mie-mi da cu virgul. Era mai demult un TS care tocmai venise de dincolo, si care-si facea reclama p'acilea. Si tu l-ai/ai recomandat/o, ca ai fost la el/ea si ca a fost superb alea alea. Si de atunci am ramas cu impresia ca tu esti bi. Gresesc? Sau tu esti nitel spre bi doar atata timp cat tu montezi teava de foraj, fara sa accepti sa vina stalpu' de 5G la tine in teren?Ce frumos (si adevarat) ai spus-o! Si era vorba de TS(vreo doua chiar foarte frumoase: Lory si Tanja Trans). Recunosc, am avut vreo 10-15 experiente cu transexuale/i. Dar care s-au desfasurat asa: intrat-dus-oral (ea/el mie)-bagat instrumentul la "degetul maro"-finalizat-dus-platit (asta daca nu am facut-o la intrare)-plecat. Abia mai recent am pus si eu mana (din curiozitate) pe instrumentul lor. Dosul nu mi l-am intors si nu mi-l voi intoarce pentru nimic in lume.Concluzionand: sunt bi ca parte activa si doar cu TS. 4
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 20, 2020 O corectie binevenita: era vorba de "ochiul maro: si nu "degetul maro". Nu stiu ce m-o fi apucat. Poate am explorat inainte de a intra ... cu degetul, nu stiu. O greseala impardonabila pentru care colegul @681987 trebuie sa ma taxeze. E chiar obligat sa o faca. Il indemn chiar sa faca raport pisicului sa ma baneze. 2
add Reputație: 451 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 20, 2020 Ce frumos (si adevarat) ai spus-o! Si era vorba de TS(vreo doua chiar foarte frumoase: Lory si Tanja Trans). Recunosc, am avut vreo 10-15 experiente cu transexuale/i. Dar care s-au desfasurat asa: intrat-dus-oral (ea/el mie)-bagat instrumentul la "degetul maro"-finalizat-dus-platit (asta daca nu am facut-o la intrare)-plecat. Abia mai recent am pus si eu mana (din curiozitate) pe instrumentul lor. Dosul nu mi l-am intors si nu mi-l voi intoarce pentru nimic in lume.Concluzionand: sunt bi ca parte activa si doar cu TS.Pai vezi?!! Pui asa si problema cu cuplu asta de care e vorba acilea, si-i spui la nene ala cum vrei tu. Fiecare in camera separat si tu ca un sultan intri pe rand la fiecare in parte. Cine stie ce fantezie au ei si accepta ca tu sa dai doar cu tunu, serializat, fara sa aiba ei parte de minerit la tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum