Sari la conținut

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

“ Unii au avut grija si interes sa stearga pe blonda suava la propriu, si mai putin balacărelile de pe topicul ei care avea nevoie sa fie actualizat.”

asta cu sa o șteargă pe blonda suava la propriu, imi suna a eliminare fizica.... am inteles de mai de mult ca stârnește pasiuni peste medie chiar și pentru activitatea pe care o prestează dar nici chiar așa....

„stearga” adica sa o faca sa plece. Mergi prea departe.

„Pasiuni” doar pentru mistretii tatuati carora nu le rentează pirandele.

• Like 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Va dati cu parerea aiurea

Daca aveti ceva de comentat / criticat, postati aici https://nimfomane.com/forum/topic/159169-update-modificari-categorii-subforumuri/page-5?do=findComment&comment=6219898

Oricum nu va baga nimeni in seama.

Intre timp a avut grija Pisicuts sa le permita, in continuare, sa posteze poze doar celor care au platit sau primit gratuit conturi, precum Colericul.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Va dati cu parerea aiurea

Daca aveti ceva de comentat / criticat, postati aici https://nimfomane.com/forum/topic/159169-update-modificari-categorii-subforumuri/page-5?do=findComment&comment=6219898

Oricum nu va baga nimeni in seama.

Intre timp a avut grija Pisicuts sa le permita, in continuare, sa posteze poze doar celor care au platit sau primit gratuit conturi, precum Colericul.

Da nu-si da nimeni cu parerea aiurea!

Nu critica nimeni nimic, doar vorbim si noi " in Iasi "... asta daca se mai poate. Cu ce te-a deranjat topicul asta ?!

Vizitator costy96
Reputație: 0
Postat

Se numeste " discutii generale " adica putem bate campii , da cu pareri eronate s.a.m.d , discutam diverse chestii intre colegi fie local sau inafara , nu trb neaparat sa fim bagati in seama de cnv anume. Ne descurcam pana la urma cu sau fara topicele sterse

Postat

Da nu-si da nimeni cu parerea aiurea!

Reformulez, ca sa fiu bine inteles, daca aveti ceva de comentat si doriti sa fiti luati in considerare este bine sa o faceti, asa cum au facut-o multi altii, pe topicul acela, am pus link mai sus, in care Pisicuts a anuntat modificarile. Pentru ca Pisicuts nu are timp si nici posibilitatea sa urmareasca toate topicele.

Cu stima.

• Like 2
Postat

“Pentru ca Pisicuts nu are timp si nici posibilitatea sa urmareasca toate topicele.”=probleme cu resursa umana

• Like 1
  • Telefon: 0711111111
  • Telefon: 0711111111
Postat

E vorba de o singură persoană care se ocupa de tot... Și cum probabil avea mii de raportări pentru greșeli (topice deschise în loc greșit, dublate, limbaj etc) a căutat să reducă ȘI din reclamații.

Pai daca e o singura persoana, n-o stie si pe aia cu ignore? Ramaneau cu reclamatii nerezolvate, dar gaseau mai usor ceva.

Intotdeauna e de preferat un meniu sau o agenda mai organizata. Eu acum cautam acest Top, si m-am trezit pe Top Hey.

Acum cu sters vechiturile cred ca s-ar mai gasi cine sa ajute, dar banuiesc ca pana la urma ar cauta sa profite. Accesul la functia de stergere ar putea pune niste probleme, sunt care cautau sa profite de fete si prin recenzii-basm.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare