Sari la conținut

"CEA MAI SUPERBA BRUNETA" - 0721510124

Postări Recomandate

Postat

Ioneldur, bine ai venit pe site si multumim pentru faptul ca vrei sa fi alturi de noi si sa incerci sa contribui cu cate ceva la enciclopedia de informatii despre fetele care actioneaza in Constanta. Rugamintea mea la tine este ca data viitoare sa incerci sa pui pe langa link si copy paste-ul de la anunt ( in cazul de fata pozele din acel anunt ) , deoarece multe dintre anunturi expira si nu mai pot fi vizionate de catre ceilalti colegi de-ai nostri.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

am inteles.

ca de exemplu asa ?

BRUNETA reala, dulce si sexi, fund bombat, pasionala, curata, te astept pe tine domn generos si cu bun simt, sa ne simtim bine la mine acasa, oral, normal, 69,nu rasp la nr privat , nu ma deplasez[/size]

Telefon : [/size]0721510124

Pret : [/size]150.00 RON /

m Cica nu am voie sa folosesc acest tip de extensie... 

http://www.cta.ro/pozea/AN_3_235572_1888601_457407497715580_2001370529_n.jpg

http://www.cta.ro/pozea/AN_4_235572_1897774_457407471048916_1656111118_n.jpg

Postat

Te lasa sa faci chiar daca esti curvar ucenic. Ai in dreapta jos un " buton " - " more reply option " ( eu am meniul in limba engleza ) . Pentru meniul in limba romana ar trebui sa sune asemanator. Click pe el si acolo ai optiunea de postare a pozelor.

Postat

Am fost eu la pizdika cu pozele false de mai sus! 100ron/nr., statea pe la Delfinariu! O teapa totala! Arata, intradevar, binisor! Inalta si brunta cu sani cam prea mici; dupa ce a luat banii a inceput cu figuri de CTA, de tot felul, de parca o violam; totul de nota 2. De evitat..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...