Sari la conținut

0726783460

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

da, dar a testat-o cineva ? de ce apare la testate ?

• Oras:București
  • Oras:București
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

O fi aia din Dubai româncă, dar e blondă (șatenă deschisă) naturală, iar cealaltă de pe publi e o cioară vopsită alb.

Postat

Nu sunt pozele ei. Este o brunetica micuta de vreo 19-20 ani olteanca, care a activat prin ianuarie in Bucuresti impreuna cu o blondina ( tot asa  miniona care avea o usoara pareza pe partea stanga a fetei.) Parca avea un topic , ceva cu doua pustoaice de la tara, in care am scris si eu 2 vorbe, nu am rabdare sa-l mai caut acum. Face acum numai deplasari, la 150/300 lei, si am avut  oarecum o surpriza  cand am vazut-o..  Cum am spus , fata este o miniona cu forme placute, ok si la fata,  parul si l-a vopsit blond. Pentru ca nu am fost f impresionat de prestatia ei din ianuarie,  am luat  numai  o finalizare 150 lei . Se descurca mai bine acum, se pare ca facut niste cursuri de cateva luni in Anglia de perfectionare, totusi  este loc de mai bine, GFE slab dar depinde si de cum o prinzi..   In plus fata de ianuarie, la aceeasi bani face si ON, FK (bine, un FK, asa mai rudimentar, dar este acolo,  )  si se deplaseaza la tine. Mai are si o colega pe care nu am vazut-o, nu cea din ianuarie, alta .. Amandoua sunt plimbate de stavrid cu masina, cand una este ocupata cu un client, cealalta este dusa la altul, apoi se intoarce si o recupereaza pe prima si tot asa. Intra si impreuna, am inteles, dar fara show lesby Cred ca merita sa fie probata o data, dar are programul cam ciudat, noaptea si dimineata.    Mister elucidat !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...