ramona_masaj Reputație: 187 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 14 ore, futaciosuhan a spus: Sărut-mana! Când sunt 12 zile de la rapel? VREAU să vă cunosc 😀 😀🤗🤗Va aștept!!!! Link spre comentariu
fut1986 Reputație: -8 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2021 Nimeni nici o recenzie..cam subtire treaba pe la doamna Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 12 ore, fut1986 a spus: Nimeni nici o recenzie..cam subtire treaba pe la doamna Sunt recenzii in primele pagini ale topicului....🤗😚☺ 4 3 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 2, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 2, 2021 @Ramona , in curand implinesti un an de masaj solo. O oferta speciala ar fi binevenita....🤗😋😘🤔 4 3 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3, 2021 Acum 22 ore, derwall a spus: @Ramona , in curand implinesti un an de masaj solo. O oferta speciala ar fi binevenita....🤗😋😘🤔 Mă voi gândi la asta!!!!😉😉 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2021 Buna dimineața! Va doresc weekend minunat și va aștept cu programari de o oră sau prelungite între orele 10 și 16 💋💋💋 1 Link spre comentariu
dinoz Reputație: 681 Postat Iunie 5, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 5, 2021 La 25.05.2021 la 22:56, futaciosuhan a spus: Sărut-mana! Vă rog să mă iertați dacă greșesc cu întrebarea mea, sunteți vaccinată? Alt prost..... 1 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 La 03.06.2021 la 8:43, ramona_masaj a spus: Mă voi gândi la asta!!!!😉😉 Buna dimineața! Am analizat propunerea și într-adevăr ar trebui să premiez cumva domnii drăguți și fideli au ajutat la bunul mers al" carierei mele solo"!!!! Așadar in fiecare zi de luni a lunii iunie ,cine se va programa la ora 14 :00 va primi o ședință de masaj de o oră și jumătate la preț de o oră.Oferta este valabilă doar pentru domnii care m-au vizitat deja 😍😍😍( măcar o dată) Vă aștept cu drag între orele 10 și 18 🥰😍😘😍 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 8, 2021 Buna dimineața! Va aștept cu drag la o ședință de terapie cu masaj și răsfăț in cădiță cu spuma 😘😘😘😘 Astăzi între orele 10 și 18 🥰😍😘 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 9, 2021 La 08.06.2021 la 8:08, ramona_masaj a spus: Buna dimineața! Va aștept cu drag la o ședință de terapie cu masaj și răsfăț in cădiță cu spuma 😘😘😘😘 Astăzi între orele 10 și 18 🥰😍😘 😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 9, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 9, 2021 Buna ziua Ramona, Vad ca ai tot program exclusivist.... Nici o prelungire , sau eventual un 09:00 ? Unii sunt mai...matinali...☺🤗😋 5 4 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 11, 2021 La 09.06.2021 la 11:54, derwall a spus: Buna ziua Ramona, Vad ca ai tot program exclusivist.... Nici o prelungire , sau eventual un 09:00 ? Unii sunt mai...matinali...☺🤗😋 Neatza !! Sigur!! Cu o programare prealabila chiar și 8 .Și eu sunt foarte matinală 😘😘😘 1 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 11, 2021 Acum 4 minute, ramona_masaj a spus: Neatza !! Sigur!! Cu o programare prealabila chiar și 8 .Și eu sunt foarte matinală 😘😘😘 Și ca bonus , voi lucra și în weekend până la ora 16😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2021 Buna dimineața! Va aștept cu cafea și două mâini pricepute pentru a va relaxa și mângâia 😘😘😘până spre seară 😘😘😘 Multi pupici și weekend minunat. Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2021 Am să incerc sa va explic puțin de ce este programul meu "exclusivist" așa cum a spus derwall mai sus și de ce nu sunt multe recenzii așa cum a constatat altcineva tot mai sus. In primul rand nu suport vânzoleala pe ușă și nu sunt de acord cu programari făcute una după alta, știu că sună ciudat, dar eu prefer să fac lucrurile puțin diferit , atât pentru mine cât și pentru vizitatorii mei dragi alaturi de care petrec timp frumos in liniște ,cu multă discreție și fără teama de a mă astepta cineva la ușă. Pentru a menține aceste standarde de discreție și igienă o ședință de masaj de o oră necesita o jumătate de oră înainte pentru igienizarea casei , prosoapelor,a cearșafurilor și restului de lucruri mărunte care fac diferența atunci când ajungeți în micul apartament și un moment de respiro pentru mine și după ședință la fel .In concluzie o ședință de masaj de o oră mie îmi consuma două ore și nu reușesc să fac decat patru programari pe zi ( promit că pe timpul verii să fac cinci) dar mai mult în nici un caz , pentru că asta ar conduce negreșit la suprasolicitare și nu as putea fi la fel de eficienta in munca mea . Lucrând cu drag și cu multă atenție la nevoile dumneavoastră am inceput " cariera mea solo " cu un mic portofoliu de clienți fideli care sa mărit destul de repede.Acesti oameni minunați au nevoie de relaxare și din motive lesne de înțeles,de discreție ,motiv pentru care nu stau sa mi facă mie reclama pe forum. 4 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 12, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 12, 2021 @Ramona, ai dreptate in cele P?prezentate mai sus. Detaliile fac diferenta. Da, stiu si alta maseuza ( nu erotic, nu body) care face maxim 3 masaje pe zi. Altfel isi epuizeaza energia fizica si psihica. Lucruri foarte reale si normale. Plus ca se protejeaza de energiile negative, nu primeste anumiti oameni indezirabili sub mai multe aspecte, etc. Este bine ca ai cerc de clienti rezonabili. Si mai ales stabili, pe aceeasi lungime de und cu tine.☺🤗😋✌🏻👍🏻 5 4 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 13, 2021 Buna dimineața! Așa cum v am promis ,va aștept și astăzi cu programari între orele 10 și 16 😘😍😍😘 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2021 Buna dimineața!Va aștept cu programari până la ora 18 😘😍😍 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 16, 2021 Buna dimineața! Vă pupăcesc 😘😘😘, vă doresc o zi minunata și va aștept cu programari până la ora 18 🥰😍 1 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 17, 2021 La 16.06.2021 la 8:21, ramona_masaj a spus: Buna dimineața! Vă pupăcesc 😘😘😘, vă doresc o zi minunata și va aștept cu programari până la ora 18 🥰😍 😍😍😍 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 17, 2021 La 26.05.2021 la 16:54, futaciosuhan a spus: Sărut-mana! Când sunt 12 zile de la rapel? VREAU să vă cunosc 😀 Tu ce vaccin ai facut? Link spre comentariu
futaciosuhan Reputație: 39 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2021 Acum 4 ore, laury a spus: Tu ce vaccin ai facut? pfizer Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 18, 2021 Bună dimineața!Am făcut Astra,și am rapelul pe 26 06 . Pentru cei mai puțin răbdători mă găsiți astăzi de la ora 13 până pe seară🥰🥰💋💋💋 Link spre comentariu
marque Reputație: 160 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Partajează Postat Iunie 18, 2021 La 02.06.2021 la 8:20, ramona_masaj a spus: Buna dimineața! Vă aștept cu masaj personalizat in funcție de nevoile dumneavoastră de moment.Sampania , lumânărele și muzică în surdină vor crea o atmosfera calda și intimă iar prețul ședințelor prelungite vor rămâne în descreștere 😉. Programari între orele 10 și 18 pe WhatsApp 🥰😍 buna ziua, se poate sa facem un deviz ptr masajul personalizat pe care-l doresc, respectiv: - sa-mi oferiti un masaj pe madular cu buzele dvs; - sa va masez vaginul pe interior cu brebenelu' - durata 60 min - fara sampanie pt ca sofez, am facut rapelu` cu pfizer in 24 mai 2 Link spre comentariu
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 Buna dimineața! Va doresc un weekend minunat,lipsit de ploaie și va aștept să vă bucurați de un timp frumos , doar pentru dumneavoastră în compania mea.🥰🥰🥰🥰🥰😙 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum