ramona_masaj 133 Posted December 28, 2020 Author Share Posted December 28, 2020 Buna dimineața!Vă aștept cu programari între orele 11 și 19 🤗🤗🤗🤗 Pentru programările de două ore va rog sa mi scrieti din timp. Quote Link to post
fut1986 1 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Cunni accepti??? Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Acum 20 ore, fut1986 a spus: Cunni accepti??? Buna dimineața!Cu plăcere!💋 1 Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Buna dimineața!Vă aștept așa cum v-ați obișnuit deja,cu răbdare, căldură și deschidere către dorințele dumneavoastră, într-o atmosferă intimă și adaptata petreceri acelui timp doar pentru noi,in care uitam de toate celelalte și ne aducem un plus de energie și buna dispoziție.Va pupăcesc și va aștept până la ora 18. Quote Link to post
fut1986 1 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Deci sa inteleg din raspunsul tau ca se accepta si cunni pe durata sedintei Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Acum 23 ore, fut1986 a spus: Deci sa inteleg din raspunsul tau ca se accepta si cunni pe durata sedintei Da! Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Acum 16 minute, ramona_masaj a spus: Da! Vă răspund cu drag și pe wapp,doar sa mi specificați in mesaj până ce ora vă pot răspunde.De obicei raspun la maxim jumătate de oră de când a fost trimis mesajul pentru a evita eventuale încurcături.Va îmbrățișez și aștept să ne cunoaștem.🤗 Quote Link to post
mariosex 54 Posted January 1 Share Posted January 1 La 30.12.2020 la 8:27, ramona_masaj a spus: Vă răspund cu drag și pe wapp,doar sa mi specificați in mesaj până ce ora vă pot răspunde.De obicei raspun la maxim jumătate de oră de când a fost trimis mesajul pentru a evita eventuale încurcături.Va îmbrățișez și aștept să ne cunoaștem.🤗 In iasi nu vii?ducem lipsa de doamne cu experienta in arta masajului,ai fi binevenita. O seara frumoasa! Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 2 Author Share Posted January 2 Buna dimineața!Un an minunat tuturor! Astăzi va aștept cu programari între orele 11 și 17. 1 Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 4 Author Share Posted January 4 La 29.12.2020 la 7:18, ramona_masaj a spus: Buna dimineața!Vă aștept așa cum v-ați obișnuit deja,cu răbdare, căldură și deschidere către dorințele dumneavoastră, într-o atmosferă intimă și adaptata petreceri acelui timp doar pentru noi,in care uitam de toate celelalte și ne aducem un plus de energie și buna dispoziție.Va pupăcesc și va aștept până la ora 18.🥰🥰🥰🥰 1 Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 5 Author Share Posted January 5 La 04.01.2021 la 7:32, ramona_masaj a spus: Buna dimineața!Vă aștept cu programari până la ora 17.Va doresc o zi minunata. La 04.01.2021 la 7:32, ramona_masaj a spus: Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 6 Author Share Posted January 6 Buna dimineața!Vă aștept cu programari de la 10 la 17.Multi pupici și zi minunata 🥰🥰🥰🥰🥰 Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 7 Author Share Posted January 7 La 06.01.2021 la 7:45, ramona_masaj a spus: Buna dimineața!Vă aștept cu programari de la 10 la 17.Multi pupici și zi minunata 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 7 Author Share Posted January 7 Acum 15 ore, gog_hohu a spus: Buna! Ceva poze recente? Bună dimineața! Trebuie sa recunosc că postura de model nu este punctul meu forte.Mai pe românește nu știu să stau la poze, așa că voi incerca sa îmbunătățesc cât mai mult posibil calitatea serviciilor și voi lăsa partea cu pozele deoparte.Va îmbrățișez cu drag și va aștept să mă cunoașteți. Quote Link to post
laury 23,854 Posted January 7 Share Posted January 7 Fratilor, promotie pentru 2021! Cine o fute primul pe Ramona si pune recenzie aici, castiga 100 euro Kiss Ramona! 1 Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 8 Author Share Posted January 8 La 12.12.2020 la 8:17, ramona_masaj a spus: Vă aștept să ne relaxam împreună ,să facem masaj erotic într-o cadă cu spuma,sa bem un pahar de vin și să petrecem timp doar pentru noi . Preturile vor fi in descreștere dacă doriți să petrecem mai mult timp împreună. O ședință de o oră 250 lei O ședință de o oră și jumătate 350 lei. O ședință de două ore 400 lei 🥰🥰🥰🥰🥰 Quote Link to post
danut121 52 Posted January 9 Share Posted January 9 Salutare,😀 Mult hate se pare, si nu stiu de ce... adevarul este altul... recomand sa fie vizitată. putin mai devreme am plecat de la Doamna Ramona, pt care îi mai Multumesc inca odata. Am avut parte de o baieță minunata cu happy-end si un masaj plin de energie buna si caldura.... igiena - 9 happy-end ca in filme - 9 ( 10 se da in alte circumstanțe) masaj - 10 experiența spune cuvantul de revenit garantat da, eu unul sigur revin. Multumesc frumos Ramona! 1 Quote Link to post
laury 23,854 Posted January 11 Share Posted January 11 La 09.01.2021 la 10:57, danut121 a spus: Salutare,😀 Mult hate se pare, si nu stiu de ce... adevarul este altul... recomand sa fie vizitată. putin mai devreme am plecat de la Doamna Ramona, pt care îi mai Multumesc inca odata. Am avut parte de o baieță minunata cu happy-end si un masaj plin de energie buna si caldura.... igiena - 9 happy-end ca in filme - 9 ( 10 se da in alte circumstanțe) masaj - 10 experiența spune cuvantul de revenit garantat da, eu unul sigur revin. Multumesc frumos Ramona! Ceva detalii picante? I ai facut cunni? Quote Link to post
garysmitnan1 90 Posted January 11 Share Posted January 11 La 07.01.2021 la 6:06, laury a spus: Fratilor, promotie pentru 2021! Cine o fute primul pe Ramona si pune recenzie aici, castiga 100 euro Kiss Ramona! bani aruncati ... Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 12 Author Share Posted January 12 Buna dimineața! Va aștept cu programari până la ora 18.😘😘😘 Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 13 Author Share Posted January 13 La 08.01.2021 la 6:15, ramona_masaj a spus: 🥰🥰🥰🥰🥰😘😘 Quote Link to post
ramona_masaj 133 Posted January 14 Author Share Posted January 14 Buna dimineața! Va pupăcesc și va aștept cu programari până la ora 18.Va doresc o zi minunata 🥰🥰 Quote Link to post
fut1986 1 Posted January 15 Share Posted January 15 Ramona cate finalizari se accepta pe durata a o oră de masaj??? Quote Link to post
Recommended Posts