Sari la conținut

Roxana-centrul civic 0720674053❌INDISPONIBILĂ❌

Postări Recomandate

• roxyyyy a schimbat titlul în Roxana-centrul civic 0720674053❌INDISPONIBILĂ❌
Postat

Bună tuturor și o duminica plăcută sa aveti!❤️☎️Sunt și astăzi disponibilă pentru programări pana la ora 22:00.

O zi frumoasa!🤗

• Inimioara 1
  • Oras:IASI ROMANIA
  • Oras:IASI ROMANIA
Postat

Buna seara tuturor confratilor.

Avand in vedere faptul ca Roxana este in Iasi am decis sa caut sa o vizitez. Programarea s-a realizat usor, prin SMS . Am stat de vorba in bucatarie la un pahar de apa. Convorbirea cu ea decurge foarte usor si natural . O adevarata placere ! 
Din punct de vedere al actiunii, am beneficiat de o finalizare, care a inceput cu un oral Soft , tendinte de deep, si am continuat in mai multe pozitii finalizand in missionary. Locatia este curata, si cu tot ce trebuie
Roxana a ramas aceeasi persoana care te face sa te simti in largul tau, avand o atitudine pro - client. 

Notele mele sunt:

Aspect fizic: 9,5 - 10 ( e neschimbata din punctul meu de vedere de cind am cunoscut-o )

Oral: 9

Normal: 9,5

GFE: 10

Igiena: 10

Tarif: 150 lei finalizarea - imbatabil din punctul meu de vedere 

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 15 ore, futarilainsuratila a spus:

Buna seara tuturor confratilor.

Avand in vedere faptul ca Roxana este in Iasi am decis sa caut sa o vizitez. Programarea s-a realizat usor, prin SMS . Am stat de vorba in bucatarie la un pahar de apa. Convorbirea cu ea decurge foarte usor si natural . O adevarata placere ! 
Din punct de vedere al actiunii, am beneficiat de o finalizare, care a inceput cu un oral Soft , tendinte de deep, si am continuat in mai multe pozitii finalizand in missionary. Locatia este curata, si cu tot ce trebuie
Roxana a ramas aceeasi persoana care te face sa te simti in largul tau, avand o atitudine pro - client. 

Notele mele sunt:

Aspect fizic: 9,5 - 10 ( e neschimbata din punctul meu de vedere de cind am cunoscut-o )

Oral: 9

Normal: 9,5

GFE: 10

Igiena: 10

Tarif: 150 lei finalizarea - imbatabil din punctul meu de vedere 

Îți mulțumesc frumos pentru vizita și aprecieri,mi-a făcut plăcere sa te revăd.Te mai aștept cu drag!❤️

Postat

Bună!🤗Astazi sunt disponibilă pentru programări in intervalul orar 16:00-22:00.📞

O zi frumoasa,va aștept cu drag!❤️

Postat

Hello!❤️☎️Disponibilă pentru programări începând cu ora 13:00.

Va aștept cu drag,o zi frumoasa!🤗

Postat

Bună dimineața!🤗
☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00 (ultima programare).

O zi frumoasa!💛

Postat

O duminica plăcută sa aveti!🤗Pe mine ma găsiți disponibilă pentru programări pana la ora 21:00.

O zi frumoasa!❤️

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața!☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00,iar in oraș mai sunt pana joi inclusiv.

O zi și o săptămâna frumoasa!❤️🤗

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața!🤗Disponibilă astăzi pana la ora 21:00(ultima zi)

O zi frumoasa sa aveți,va aștept cu drag!❤️

• Like 1
Postat

Bună seara tuturor,din păcate nu mai ajung in Iasi in perioada specificată mai sus,dar am sa revin luni(09.12) și marți (10.12) aceasta fiind și ultima vizita pe anul aceasta.❤️

O seara frumoasa sa aveti!🤗

• Like 2
Postat

Bună seara și bine v-am regăsit!🤗

☎️începând de mâine ora 11:00 am sa fiu disponibilă pentru programări timp de 2 zile.

O seara frumoasa!❤️

• Like 1
Postat

Bună dimineața!🤗Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00,astăzi fiind și ultima zi.

Va doresc o zi frumoasa!❤️

• Inimioara 1
Postat

Mulțumesc tuturor pt vizite,va doresc sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.❤️🎄Sa ne revedem cu bine.🤗

INDISPONIBILĂ

• Inimioara 3
  • Oras:Iasi
Postat
2 hours ago, roxyyyy said:

Mulțumesc tuturor pt vizite,va doresc sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.❤️🎄Sa ne revedem cu bine.🤗

INDISPONIBILĂ

Sarbatori Fericite! Da, ne vom revedea.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
La 11.12.2024 la 8:28, roxyyyy a spus:

INDISPONIBILĂ

Sărbători binecuvântate! 

• Oras:iasi
  • Disponibila
  • Oras:iasi
  • Disponibila
Postat
La 11.12.2024 la 7:28, roxyyyy a spus:

INDISPONIBILĂ

Sărbători fericite alături de cei dragi!!!♥️♥️♥️

Postat

INDISPONIBILĂ

Si tie un Craciun fericit, sarbatori linistite si un 2025 mai bun decat 2024 !

• Oras:Iași
  • Oras:Iași
Postat

INDISPONIBILĂ

Sărbători fericite și ție și an nou cu multe surprize plăcute!!🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...