roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 16 Autor Postat Noiembrie 16 Hello!🥰☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00. Un Weekend plăcut va doresc!❤️ 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 17 Autor Postat Noiembrie 17 Bună tuturor și o duminica plăcută sa aveti!❤️☎️Sunt și astăzi disponibilă pentru programări pana la ora 22:00. O zi frumoasa!🤗 1
futarilainsuratila Reputație: 346 Postat Noiembrie 17 Oras:IASI ROMANIA Oras:IASI ROMANIA Postat Noiembrie 17 Buna seara tuturor confratilor. Avand in vedere faptul ca Roxana este in Iasi am decis sa caut sa o vizitez. Programarea s-a realizat usor, prin SMS . Am stat de vorba in bucatarie la un pahar de apa. Convorbirea cu ea decurge foarte usor si natural . O adevarata placere ! Din punct de vedere al actiunii, am beneficiat de o finalizare, care a inceput cu un oral Soft , tendinte de deep, si am continuat in mai multe pozitii finalizand in missionary. Locatia este curata, si cu tot ce trebuie Roxana a ramas aceeasi persoana care te face sa te simti in largul tau, avand o atitudine pro - client. Notele mele sunt: Aspect fizic: 9,5 - 10 ( e neschimbata din punctul meu de vedere de cind am cunoscut-o ) Locatie: 9,5 Oral: 9 Normal: 9,5 GFE: 10 Igiena: 10 Tarif: 150 lei finalizarea - imbatabil din punctul meu de vedere 4 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 18 Autor Postat Noiembrie 18 Acum 15 ore, futarilainsuratila a spus: Buna seara tuturor confratilor. Avand in vedere faptul ca Roxana este in Iasi am decis sa caut sa o vizitez. Programarea s-a realizat usor, prin SMS . Am stat de vorba in bucatarie la un pahar de apa. Convorbirea cu ea decurge foarte usor si natural . O adevarata placere ! Din punct de vedere al actiunii, am beneficiat de o finalizare, care a inceput cu un oral Soft , tendinte de deep, si am continuat in mai multe pozitii finalizand in missionary. Locatia este curata, si cu tot ce trebuie Roxana a ramas aceeasi persoana care te face sa te simti in largul tau, avand o atitudine pro - client. Notele mele sunt: Aspect fizic: 9,5 - 10 ( e neschimbata din punctul meu de vedere de cind am cunoscut-o ) Locatie: 9,5 Oral: 9 Normal: 9,5 GFE: 10 Igiena: 10 Tarif: 150 lei finalizarea - imbatabil din punctul meu de vedere Îți mulțumesc frumos pentru vizita și aprecieri,mi-a făcut plăcere sa te revăd.Te mai aștept cu drag!❤️
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 19 Autor Postat Noiembrie 19 Bună!🤗Astazi sunt disponibilă pentru programări in intervalul orar 16:00-22:00.📞 O zi frumoasa,va aștept cu drag!❤️
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 20 Autor Postat Noiembrie 20 Bună dimineața!🥰📞Disponibila pentru programări pana la ora 21:00. O zi frumoasa!❤️
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 21 Autor Postat Noiembrie 21 Hello!❤️☎️Disponibilă pentru programări începând cu ora 13:00. Va aștept cu drag,o zi frumoasa!🤗
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 22 Autor Postat Noiembrie 22 Bună dimineața!🤗 ☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00 (ultima programare). O zi frumoasa!💛
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 23 Autor Postat Noiembrie 23 Bună tuturor!❤️Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00. Un Weekend plăcut sa aveti!🤗 8
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 24 Autor Postat Noiembrie 24 O duminica plăcută sa aveti!🤗Pe mine ma găsiți disponibilă pentru programări pana la ora 21:00. O zi frumoasa!❤️ 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 25 Autor Postat Noiembrie 25 Bună dimineața!☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00,iar in oraș mai sunt pana joi inclusiv. O zi și o săptămâna frumoasa!❤️🤗 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 26 Autor Postat Noiembrie 26 Bună dimineața!🤗 ☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00.O zi frumoasa!❤️ 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 27 Autor Postat Noiembrie 27 Bună dimineața!❤️ ☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00. O zi frumoasa! 8
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 28 Autor Postat Noiembrie 28 Bună dimineața!🤗Disponibilă astăzi pana la ora 21:00(ultima zi) O zi frumoasa sa aveți,va aștept cu drag!❤️ 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Noiembrie 28 Autor Postat Noiembrie 28 ‼️P.s: Perioada când am sa revin in Iasi pentru ca multi ați întrebat:16-20 Decembrie.🤗❤️ 2 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Decembrie 4 Autor Postat Decembrie 4 Bună seara tuturor,din păcate nu mai ajung in Iasi in perioada specificată mai sus,dar am sa revin luni(09.12) și marți (10.12) aceasta fiind și ultima vizita pe anul aceasta.❤️ O seara frumoasa sa aveti!🤗 2
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Decembrie 8 Autor Postat Decembrie 8 Bună seara și bine v-am regăsit!🤗 ☎️începând de mâine ora 11:00 am sa fiu disponibilă pentru programări timp de 2 zile. O seara frumoasa!❤️ 1
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Decembrie 9 Autor Postat Decembrie 9 Bună!🤗Pt astăzi am locuri libere începând cu ora 16:00. O zi frumoasa!❤️
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Decembrie 10 Autor Postat Decembrie 10 Bună dimineața!🤗Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00,astăzi fiind și ultima zi. Va doresc o zi frumoasa!❤️
roxyyyy Reputație: 2194 Postat Miercuri la 06:28 Autor Postat Miercuri la 06:28 Mulțumesc tuturor pt vizite,va doresc sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.❤️🎄Sa ne revedem cu bine.🤗 ❌❌❌INDISPONIBILĂ❌❌❌ 2
lucianpbt Reputație: 1411 Postat Miercuri la 08:37 Postat Miercuri la 08:37 2 hours ago, roxyyyy said: Mulțumesc tuturor pt vizite,va doresc sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.❤️🎄Sa ne revedem cu bine.🤗 ❌❌❌INDISPONIBILĂ❌❌❌ Sarbatori Fericite! Da, ne vom revedea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum