Sari la conținut

Roxana-centrul civic 0720674053❌INDISPONIBILĂ❌

Postări Recomandate

Postat

Hello!🥰☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00.

Un Weekend plăcut va doresc!❤️

• Like 1
  • roxyyyy a schimbat titlul în Roxana-centrul civic 0720674053❌INDISPONIBILĂ❌
Postat

Bună tuturor și o duminica plăcută sa aveti!❤️☎️Sunt și astăzi disponibilă pentru programări pana la ora 22:00.

O zi frumoasa!🤗

• Inimioara 1
  • Oras:IASI ROMANIA
  • Oras:IASI ROMANIA
Postat

Buna seara tuturor confratilor.

Avand in vedere faptul ca Roxana este in Iasi am decis sa caut sa o vizitez. Programarea s-a realizat usor, prin SMS . Am stat de vorba in bucatarie la un pahar de apa. Convorbirea cu ea decurge foarte usor si natural . O adevarata placere ! 
Din punct de vedere al actiunii, am beneficiat de o finalizare, care a inceput cu un oral Soft , tendinte de deep, si am continuat in mai multe pozitii finalizand in missionary. Locatia este curata, si cu tot ce trebuie
Roxana a ramas aceeasi persoana care te face sa te simti in largul tau, avand o atitudine pro - client. 

Notele mele sunt:

Aspect fizic: 9,5 - 10 ( e neschimbata din punctul meu de vedere de cind am cunoscut-o )

Oral: 9

Normal: 9,5

GFE: 10

Igiena: 10

Tarif: 150 lei finalizarea - imbatabil din punctul meu de vedere 

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 15 ore, futarilainsuratila a spus:

Buna seara tuturor confratilor.

Avand in vedere faptul ca Roxana este in Iasi am decis sa caut sa o vizitez. Programarea s-a realizat usor, prin SMS . Am stat de vorba in bucatarie la un pahar de apa. Convorbirea cu ea decurge foarte usor si natural . O adevarata placere ! 
Din punct de vedere al actiunii, am beneficiat de o finalizare, care a inceput cu un oral Soft , tendinte de deep, si am continuat in mai multe pozitii finalizand in missionary. Locatia este curata, si cu tot ce trebuie
Roxana a ramas aceeasi persoana care te face sa te simti in largul tau, avand o atitudine pro - client. 

Notele mele sunt:

Aspect fizic: 9,5 - 10 ( e neschimbata din punctul meu de vedere de cind am cunoscut-o )

Oral: 9

Normal: 9,5

GFE: 10

Igiena: 10

Tarif: 150 lei finalizarea - imbatabil din punctul meu de vedere 

Îți mulțumesc frumos pentru vizita și aprecieri,mi-a făcut plăcere sa te revăd.Te mai aștept cu drag!❤️

Postat

Bună!🤗Astazi sunt disponibilă pentru programări in intervalul orar 16:00-22:00.📞

O zi frumoasa,va aștept cu drag!❤️

Postat

Bună dimineața!🥰📞Disponibila pentru programări pana la ora 21:00.

O zi frumoasa!❤️

Postat

Hello!❤️☎️Disponibilă pentru programări începând cu ora 13:00.

Va aștept cu drag,o zi frumoasa!🤗

Postat

Bună dimineața!🤗
☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00 (ultima programare).

O zi frumoasa!💛

Postat

Bună tuturor!❤️Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00.

Un Weekend plăcut sa aveti!🤗4A6F9C49-DB70-4385-BDC9-77B0D62AF94B.jpeg.c903294a183576c569dd7523789f59d7.jpeg

• Inimioara 8
Postat

O duminica plăcută sa aveti!🤗Pe mine ma găsiți disponibilă pentru programări pana la ora 21:00.

O zi frumoasa!❤️

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața!☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00,iar in oraș mai sunt pana joi inclusiv.

O zi și o săptămâna frumoasa!❤️🤗

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața!🤗

☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00.O zi frumoasa!❤️

• Like 1
Postat

Bună dimineața!❤️

☎️Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00.

O zi frumoasa!1FC01DAC-719C-4C16-8555-23D10A5792D3.png.703287425fc8e0c6c9acd3537a34f22b.png

• Inimioara 8
Postat

Bună dimineața!🤗Disponibilă astăzi pana la ora 21:00(ultima zi)

O zi frumoasa sa aveți,va aștept cu drag!❤️

• Like 1
Postat

‼️P.s: Perioada când am sa revin in Iasi pentru ca multi ați întrebat:16-20 Decembrie.🤗❤️

• Like 2
  • Inimioara 1
Reputație: 2194
Postat

Bună seara tuturor,din păcate nu mai ajung in Iasi in perioada specificată mai sus,dar am sa revin luni(09.12) și marți (10.12) aceasta fiind și ultima vizita pe anul aceasta.❤️

O seara frumoasa sa aveti!🤗

• Like 2
Reputație: 2194
Postat

Bună seara și bine v-am regăsit!🤗

☎️începând de mâine ora 11:00 am sa fiu disponibilă pentru programări timp de 2 zile.

O seara frumoasa!❤️

• Like 1
Postat

Bună dimineața!🤗Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00,astăzi fiind și ultima zi.

Va doresc o zi frumoasa!❤️

Postat

Mulțumesc tuturor pt vizite,va doresc sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.❤️🎄Sa ne revedem cu bine.🤗

INDISPONIBILĂ

• Inimioara 2

Postat
2 hours ago, roxyyyy said:

Mulțumesc tuturor pt vizite,va doresc sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.❤️🎄Sa ne revedem cu bine.🤗

INDISPONIBILĂ

Sarbatori Fericite! Da, ne vom revedea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...