Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat August 23, 2022 Acum 1 minut, dyerseve a spus: Tuica 🤣🤣 Rachiu. Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 27 minutes ago, dyerseve said: Tuica 🤣🤣 Deci jur ca asta am vrut sa zi si eu🤣🤣... inseamna ca si a pus livada mare. Acum produce de rupe 😂😂. 1 Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat August 23, 2022 Acum 3 ore, matei cosmin a spus: Deci jur ca asta am vrut sa zi si eu🤣🤣... inseamna ca si a pus livada mare. Acum produce de rupe 😂😂. Prunele nu dau recoltă bună în fiecare an. Pe aici, anul trecut a fost producție mare, anul ăsta nu mai e. Dacă are mai multe specii de pomi fructiferi, compensează. https://observatornews.ro/social/rachiul-de-smochine-mandria-banatenilor-317513.html 1 Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat August 23, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat August 23, 2022 Salon 😉 1 Link spre comentariu
spopescu Reputație: 1444 Postat August 23, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat August 23, 2022 Acum 4 ore, Pagubitul a spus: Prunele nu dau recoltă bună în fiecare an. Pe aici, anul trecut a fost producție mare, anul ăsta nu mai e. Dacă are mai multe specii de pomi fructiferi, compensează. https://observatornews.ro/social/rachiul-de-smochine-mandria-banatenilor-317513.html Mie îmi place țuica,dar dacă din cauză ei am pierdut o pe Emma jur sa nu mai beau decât whisky. Link spre comentariu
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Partajează Postat August 23, 2022 Acum 47 minute, spopescu a spus: Mie îmi place țuica,dar dacă din cauză ei am pierdut o pe Emma jur sa nu mai beau decât whisky. Am pierdut-o că nu i-am dat minim 5000€ cash, lunar. 🤑 1 Link spre comentariu
add1adrian89 Reputație: 11 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 NU mai dati si voi lse oamenilor, cand am vazut topicul in prima linie mi se unflasera coaiele, am zis ca s-a reintors dracusorul la treaba 🤣 1 Link spre comentariu
add1adrian89 Reputație: 11 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 3 minutes ago, add1adrian89 said: NU mai dati si voi lse oamenilor, cand am vazut topicul in prima linie mi se unflasera coaiele, am zis ca s-a reintors dracusorul la treaba 🤣 Trebuia sa scrie "sperante falese" pe undeva pe acolo :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum