Sari la conținut

Ramona 0770573066

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dimineața!Vă aștept pentru a petrece momente de erotism și relaxare împreună 🤗🤗🤗🤗

Postat

Ce e cu zgârcenia asta în prezentarea completă și corectă a serviciilor oferite ? Le schimbi în functie de client? Te iei după voce ? S-au tii neapărat să fii contactată telefonic ?

P.s. esti pe un site/forum de anunțuri și discuții...

Postat

Oral, deepthroat, fk, anal, CIM, COF, pissing, fisting, DP, rimming?

Spune ce oferi și scuteste-ne cu poveștile. Poveștile sunt căzute în desuetudine.

Postat

Oral, deepthroat, fk, anal, CIM, COF, pissing, fisting, DP, rimming?

Spune ce oferi și scuteste-ne cu poveștile. Poveștile sunt căzute în desuetudine.

Buna dimineața! Multi pupici și îmbrățișări Serviciile sunt de masaj și exclud contactul sexual.Mai clar Intr o ședință de o ora,vom începe cu masaj de relaxare executat pe masă, aproximativ 20 de minute iar apoi ne mutam pe pat pentru masajul erotic,body masaj nud ,mângâieri , săruturi, fantezii și finalizarea prin tehnici ale masajului.
  • Like 1
Postat

Bună dimineața!Vă invit la mine pentru a ne pregăti împreună pentru noua săptămână.Eu am pregătit deja pentru voi cafea sau șampanie, lumânărele sau cada cu spuma,masa de masaj și ulei cald.Pe patul pentru masajul erotic mă veți găsi nud,calda ,răbdătoare ,pasionala,deschisă către dorințele dumneavoastră.🤗🤗🤗

Postat

Buna dimineața!Am revenit după pauza zilelor delicate și va aștept cu drag.Va pupăcesc și va aștept pe aceia dintre dumneavoastră care mi au lăsat mesaj cu rugămintea de a reveni.

Postat

Bu

Tarife?

Buna dimineața! Prețul unei ședințe de masaj este 250 lei pentru o ora,o oră și zece minute timp suficient cat sa nu ne simțim pe graba.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...