Sari la conținut

Rebeca - sociabila si amabila, 0724697792

Postări Recomandate

Postat

Iti inteleg punctul de vedere amice, nu sunt o clona a nimanui, si nici sub papul nevestei ca nu am, pur si simplu pentru mine acesta este un morav usor, nu imi place sa arunc cu banii pe geam si prefer sa merg doar cand sunt foarte curios.......... aici e vorba de gusturi si de disponibilitate, fiecare cu timpul lui, cu banii lui, cu familia lui, ceea ce am vrut sa punctez este faptul ca: nu te face mai barbat sau mai smardoi sau mai "barosan" sa folosesc vorba unui anume intelept "portughez" daca ma duc si dau cu banii in stanga si in dreapta doar sa fut si sa fiu in nu stiu ce top de de "contribuabili" si sa pot sa ma laud cu "achievement-ul" meu, sa am un ego de bastan si sa imi permit sa injur si sa imi dau cu parerea avizata sau nu prea asupra anumitor aspecte ale altor utilizatori toti suferind de acealsi morav pentru unii mai usor pentru altii un drog..........

Si da, in 6 ani am fost de nush 30-40 de intalniri, dar nu sunt legat de nimic si imi permit insa multi de aici sunt in alta situatie, nu stiu exact si nu comentez........dar cum ai spus mai sus fiecare cu ale lui, parerea mea este urmatoarea, te duci mai mult mai putin scrii ce ai de scris, nu, la fel de bine, nu e obiigat nimeni sa impartaseasca informatie, asta o faci involintar daca faci parte din comunitate.......dar repet daca te duci la curve in prostie si faci rand ca la colaci in zii de sarbatoare nu esti mai "barosan" esti mai prost si mai "nebarosan". 

Parerea mea si mi-o sustin!

Omule nu te mai enerva de pomana,lexluthor e prostul forumului pe sectiunea Constanta,asa cum fiecare oras are un papagal,asa il avem noi pe el. El este o clona recenta intradevar dar care nu are nicio recenzie la activ,dar e in curtea noastra si e prostul nostru,nu avem ce face. Cat priveste postul tau ai dreptate in ceea ce spui.

• Like 1
Postat

Omule nu te mai enerva de pomana,lexluthor e prostul forumului pe sectiunea Constanta,asa cum fiecare oras are un papagal,asa il avem noi pe el. El este o clona recenta intradevar dar care nu are nicio recenzie la activ,dar e in curtea noastra si e prostul nostru,nu avem ce face. Cat priveste postul tau ai dreptate in ceea ce spui.

Ești mai prost că noaptea ,am mai multe recenzii decât tot neamul tău de handicapați muisty..ești un zero barat haidi p@
Vizitator machedonul08
Reputație: 0
Postat

Luthore, baiat rau ce esti, NU iti convine cand te plesnesc altii peste rat, nu??? Asa ca pe viitor, nu te mai lua nici tu de altii, daca nu vrei sa fii lovit! Ca asa-i in viata, baiete!!!

Postat

Luthore, baiat rau ce esti, NU iti convine cand te plesnesc altii peste rat, nu??? Asa ca pe viitor, nu te mai lua nici tu de altii, daca nu vrei sa fii lovit! Ca asa-i in viata, baiete!!!

Un prost lexluthor,doar ne pupa in cur,ca de pula se ocupa fetitele!

• Like 1
Postat

Un prost lexluthor,doar ne pupa in cur,ca de pula se ocupa fetitele!

va pup in cur cu bocancul de o sa vă iasă hemoroizi pe gura terminatilor..și cu asta am încheiat..cel mai deștept cedează..sa fiți iubiți..in gura 🤣🤣🤣 Haha
Vizitator machedonul08
Reputație: 0
Postat

Mai este caprioara asta? Mi-ar parea sa stiu ca ne-a parasit...

• Oras:Constanta
Postat

Astazi am fost la ea ,am facut programare din timp ..am ajuns la ea frumusica fata si comunicativa arata ca in poze ma servit cu un pahar de apa

Am trecut la treaba oralul bun se f..e bine sa misca bine geme rau

E buna de p..a

Eu mai revin la ea

• Oras:Cta
Postat

Astazi am fost la ea ,am facut programare din timp ..am ajuns la ea frumusica fata si comunicativa arata ca in poze ma servit cu un pahar de apa

Am trecut la treaba oralul bun se f..e bine sa misca bine geme rau

E buna de p..a

Eu mai revin la ea

Oralul il mai face doar protejat ?

Postat

Oralul il face neprotejat contra cost 50 lei

Are preturi bune 80 finalizarea cu 150 ora are preturi de pandemie

Eu merg si maine va salut

Postat

Oralul il face neprotejat contra cost 50 lei

Are preturi bune 80 finalizarea cu 150 ora are preturi de pandemie

Eu merg si maine va salut

A mai invata meserie , e mai implicata acum ? Prin august cand am vizitat o nu era ceva wow , mai mult statea
Postat

Am fost de câteva ori la ea, dar a fost ok, mie mi-a răspuns, nu a avut telefonul închis

Confirm !!    :iagree

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salutare

Astazi am vizitat o si eu pe Rebeca si bine am făcut! M a intrigat putin pretul mic, dar am citit si recenzia lui Obi si mi am dat seama ca este de vizitat.

Ce nu a precizat clar Obi este ca fata asta este o frumusețe. Ten deschis, ochi albastri superbi, piele fina, perfect proportionata, par lung blond strans cand am ajuns, dar desfacut este de mare efect. Pozele nu o avantajeaza si din pacate, tocmai acum nu am venit cu ustensilele pentru fotografiat. Poate data viitoare cand mai vin, si daca va dori, o sa facem o ședință foto de exceptie. Este micuța dar nu exagerat (1,60 aprox), sociabila, foarte placuta, cel puțin pentru mine e de vis.

Nu pare in niciun caz ca ar face o astfel de activitate si sunt sigur ca întoarce multe capete pe strada. Desi nu pare, are peste 20 de ani.

Nu voi detalia acum actiunea, dar maine o vizitez din nou si voi reveni cu o recenzie regulamentara si completa.

Am ales pachetul cu o/n dar am stat o ora si jumatate asa ca am achitat 300, dar chiar si asa am depasit timpul. Nu prea ma dadeam plecat...

Pentru amatorii de teen/slim este perfecta.

Rebeca este o delicata si merita tratata ca atare.

Revin cu recenzia dupa vizita de maine.

Bafta!

• Like 3
  • Oras:constanta
Postat

O fi slim, o fi frumusica, habar n-am... ca mie mi-a dat teapa :) Vorbit sa ne vedem in 20 de minute, ajuns in zona recomandata in timp util, sunat de 2 ori luuuung iar cand a raspuns, a fost asa: eu as cam fi ocupata putin - pai n-am zis ca vin in 20? - ti-am zis sa suni cand ajungi in zona - am ajuns (teatru absurd, stiu :) ); pai si cat de putin esti ocupata? - 1 ora - atunci bine.

• Like 2
  • Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania
  • Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania
Postat

Salutare! 

Fiind in vizita pe aceste meleaguri am vizitat și eu aceasta domnișoara zilele trecute.

Recunosc ca m-am luat după recenziile colegilor cu vechime (totuși cu o mică prudenta) iar pentru asta le mulțumesc. 

Am discutat cu fata pe wp, am stabilit, ne-am văzut. Programare cu 30 minute înainte. 

Fata e frumoasa foc, cărnița tare, are sâni superbi (eu “pe viu” chiar nu am mai văzut așa ceva), este decenta, sociabilă, vorbește frumos. 😇 Eu inițial am fost reținut in ceea ce privește vârsta dar m-a convins repede ca zice adevarul. 
Mi-a adus aminte de liceu și de fătucile proaspete... 

ON: 9 - frumos, calm, atenție la împrejurimi (atenta la indicațiile mele), fără DT, dar cu finalizare orală.
NP: 8,5 - se mișcă bine dar se cunoaște ca nu are experiența. Dacă o lași pe ea deasupra se mișcă binișor, dacă tu ești “cel care da” nu prea știe sa dea contre. Mai are de învățat mult; are potențial.  Depinde efectiv cat de mult își dorește ea sa evolueze in meseria asta. 

Cadou: 180 (1 Nr. 80 + ON 50 + CIM 50).

Concluzii: 

- revin cu plăcere data viitoare dacă o mai găsesc in oras și dacă o sa ne sincronizăm. Eu am fost încântat.

- nu știu criteriile după care își selectează vizitatorii dar, din ce citesc mai sus, sunt destui colegi ce nu au reușit sa o viziteze. Poate la mine a fost doar noroc.

Numai bine! 😎

• Like 6
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
Postat
La 03.03.2021 la 15:13, saltimbanc a spus:

O fi slim, o fi frumusica, habar n-am... ca mie mi-a dat teapa :) Vorbit sa ne vedem in 20 de minute, ajuns in zona recomandata in timp util, sunat de 2 ori luuuung iar cand a raspuns, a fost asa: eu as cam fi ocupata putin - pai n-am zis ca vin in 20? - ti-am zis sa suni cand ajungi in zona - am ajuns (teatru absurd, stiu :) ); pai si cat de putin esti ocupata? - 1 ora - atunci bine.

same here, dar o sa vina si timpul sa regrete fiecare teapa data si o sa inteleaga ce prostuta este, oricum la prima vizita mi a soptit ca munca asta nu ii place deloc deci nu este de ea

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Bună, știu că nu sunt foarte activă pe acest forum însă de această dată la recomandarile unor clienți am decis asumându-mi chiar si răspunsurile pozitive sau mai puțin pozitive pe care le voi primi si țin ca in primul rând să le mulțumesc celor care mi-au comentat pozitiv serviciile cât și atitudinea, aceștia sunt acei clienți care m-au ajutat mult devenindu-mi clienți fideli care știu să își ofere respectul lor unei femei indiferent de "meseria" pe care o practica în același timp țin să menționez mulțumiri si celor care îmi spun unde ar trebuii să devin puțin mai experimentata nu stiu daca am folosit întocmai termenul potrivit, vreau sa explic comentariile în ceea ce privește lipsa sincronizarii ceea ce pare o totala lipsa de corectitudine din partea mea, am zeci sau poate chiar sute de apeluri pe zi dar cel mai concret trec peste 30 de apeluri ce imi promit venirea ,din acestea se concretizeaza undeva la 7/8 vizite atunci eu am concluzionat ca nu voi avea niciodata garantia venirii unui client cu atat mai mult ca nu cunosc pesroana de la celalalt capat al telefonului, DE ASTA SPUN MEREU CHIAR POATE PREA INSISTENT CATEODATA SA MA SUNATI INAINTE CU 20/30 DE MINUTE INAINTE DE A VENI DATORITA FAPTULUI CA AS DORI SA EVIT PE CAT POSIBIL ACESTE EVENIMENTE NEPLACUTE !!! VĂ MULȚUMESC FRUMOS!💋

• Like 2
Postat
5 hours ago, Xrebeca said:

Bună, știu că nu sunt foarte activă pe acest forum însă de această dată la recomandarile unor clienți am decis asumându-mi chiar si răspunsurile pozitive sau mai puțin pozitive pe care le voi primi si țin ca in primul rând să le mulțumesc celor care mi-au comentat pozitiv serviciile cât și atitudinea, aceștia sunt acei clienți care m-au ajutat mult devenindu-mi clienți fideli care știu să își ofere respectul lor unei femei indiferent de "meseria" pe care o practica în același timp țin să menționez mulțumiri si celor care îmi spun unde ar trebuii să devin puțin mai experimentata nu stiu daca am folosit întocmai termenul potrivit, vreau sa explic comentariile în ceea ce privește lipsa sincronizarii ceea ce pare o totala lipsa de corectitudine din partea mea, am zeci sau poate chiar sute de apeluri pe zi dar cel mai concret trec peste 30 de apeluri ce imi promit venirea ,din acestea se concretizeaza undeva la 7/8 vizite atunci eu am concluzionat ca nu voi avea niciodata garantia venirii unui client cu atat mai mult ca nu cunosc pesroana de la celalalt capat al telefonului, DE ASTA SPUN MEREU CHIAR POATE PREA INSISTENT CATEODATA SA MA SUNATI INAINTE CU 20/30 DE MINUTE INAINTE DE A VENI DATORITA FAPTULUI CA AS DORI SA EVIT PE CAT POSIBIL ACESTE EVENIMENTE NEPLACUTE !!! VĂ MULȚUMESC FRUMOS!💋

Si referitor la preturi nu ai nimic de adaugat ? Pana la urma e 80 sau 100 finalizarea ?

• Membru Premium
Postat

bullshit, iti bati joc de timpul clientiilor si mai si trantesti o declaratie generala pe aici pe care probabil ai mai si copiat-o de la alta fata.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...