Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 O italiancă dintr-o familie catolică conservatoare s-a căsătorit virgină. Înainte de noaptea nunții, vorbește cu menajera ei româncă: - Mi-e teamă pentru că nu știu aproape nimic despre o relația intimă dintre un bărbat și o femeie! M-ai ajuta cu un sfat? Menajera îi răspunse: - Să nu-ți fie frică draga mea! Voi fi în bucătărie și voi găti spaghete. Dacă te deranjează ceva, ieși și întreabă-mă ! Merg cei doi în dormitor.. La un moment dat, tânăra mireasă a ieșit îngrijorată: - Wow, are o multime de păr pe piept! Este normal? Menajera a răspuns : - Draga mea, toți bărbații adevărați au păr pe piept! Fără frică.. ești pe drumul cel bun. După un timp, fata a apărut din nou: - Wow, are picioarele păroase! - Draga mea, toți bărbații adevărați au picioare păroase! Fără frică.. continuă! Cinci minute mai târziu, mireasa apare destul de alarmată : - Wow, o are foarte mare! Menajera îi spune: - Offf, dragă ! Rămâi aici și ocupă-te de spaghete.! Asta deja e treaba menajerei! 😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2021 Un bărbat stătea culcat în pat cu noua lui prietenă. După o partidă fierbinte de dragoste, ea petrece jumătate de oră mângâindu-i testiculele, chestie care ei îi plăcea la nebunie şi care îi producea şi lui o deosebită plăcere. La un moment dat, el se întoarce şi-o întreabă: - De ce îţi place atât de mult să îmi mângâi testiculele? - Din cauză - răspunde ea oftând - din cauză că-mi e tare dor de ale mele... 1 Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2021 Lupul o prinde pe Scufiţa Roşie şi, desigur, o violează. Imediat după, Scufiţa Roşie îl ameninţă: - Să ştii că am să merg la Poliţie şi am să spun că m-ai violat sălbatic, de patru ori!... Lupul, siderat: - Cum adică de patru ori?!? - Păi, te grăbeşti undeva?!? Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 21, 2021 2 hours ago, adrianmaftei said: Lupul o prinde pe Scufiţa Roşie şi, desigur, o violează. Imediat după, Scufiţa Roşie îl ameninţă: - Să ştii că am să merg la Poliţie şi am să spun că m-ai violat sălbatic, de patru ori!... Lupul, siderat: - Cum adică de patru ori?!? - Păi, te grăbeşti undeva?!? 🤣🤣 lol Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 21, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 21, 2021 Fundul meu te relaxeaza, cand, in poala, iti dansaza iar cand ti-l aplic pe fata, sclavul meu, devii pe viata. Tocul meu este fitos si foarte pretentios. Cand in inima, te-mpunge, dorul de mine, te frige. El te face dependent de mine si vigilent, zi si noapte in slujire, cu totala daruire. 3 Link spre comentariu
ro_passion Reputație: 227 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 21, 2021 4 hours ago, scorpion1970 said: O italiancă dintr-o familie catolică conservatoare s-a căsătorit virgină. Înainte de noaptea nunții, vorbește cu menajera ei româncă: - Mi-e teamă pentru că nu știu aproape nimic despre o relația intimă dintre un bărbat și o femeie! M-ai ajuta cu un sfat? Menajera îi răspunse: - Să nu-ți fie frică draga mea! Voi fi în bucătărie și voi găti spaghete. Dacă te deranjează ceva, ieși și întreabă-mă ! Merg cei doi în dormitor.. La un moment dat, tânăra mireasă a ieșit îngrijorată: - Wow, are o multime de păr pe piept! Este normal? Menajera a răspuns : - Draga mea, toți bărbații adevărați au păr pe piept! Fără frică.. ești pe drumul cel bun. După un timp, fata a apărut din nou: - Wow, are picioarele păroase! - Draga mea, toți bărbații adevărați au picioare păroase! Fără frică.. continuă! Cinci minute mai târziu, mireasa apare destul de alarmată : - Wow, o are foarte mare! Menajera îi spune: - Offf, dragă ! Rămâi aici și ocupă-te de spaghete.! Asta deja e treaba menajerei! 😂😂😂😂😂😂 😂🤣 cica ar fi si un serial pe tematica, The Maid... Link spre comentariu
florikx Reputație: 15 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Acum 21 minute, siana a spus: Fundul meu te relaxeaza, cand, in poala, iti dansaza iar cand ti-l aplic pe fata, sclavul meu, devii pe viata. Tocul meu este fitos si foarte pretentios. Cand in inima, te-mpunge, dorul de mine, te frige. El te face dependent de mine si vigilent, zi si noapte in slujire, cu totala daruire. 🤣 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 21, 2021 3 hours ago, adrianmaftei said: Lupul o prinde pe Scufiţa Roşie şi, desigur, o violează. Imediat după, Scufiţa Roşie îl ameninţă: - Să ştii că am să merg la Poliţie şi am să spun că m-ai violat sălbatic, de patru ori!... Lupul, siderat: - Cum adică de patru ori?!? - Păi, te grăbeşti undeva?!? Epic Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2021 3 hours ago, siana said: Fundul meu te relaxeaza, cand, in poala, iti dansaza iar cand ti-l aplic pe fata, sclavul meu, devii pe viata. Tocul meu este fitos si foarte pretentios. Cand in inima, te-mpunge, dorul de mine, te frige. El te face dependent de mine si vigilent, zi si noapte in slujire, cu totala daruire. Scrie o carte de poezii 💪 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Paradoxul penisului: Nu vorbeste,dar e tare in gura ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Intr-un spital de nebuni,doctorul intreaba un pacient: -Ce faci aici,asa concentrat? -Scriu o scrisoare. -Cui? -Mie. -Si ce scrie in ea? -Nu stiu,maine o primesc. Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Diferenta dintre amanta si sotie: Amanta iti sopteste suav la ureche:"Dupa ce iesi din dus,vino in pat,eu te astept !" Nevasta iti urla:"Ba sa nu dea dracu sa uzi pe jos,ca abia am curatat baia !" Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 -Hey,sotul meu cand il cert,se uita in ochii mei,apoi imi intoarce spatele,crezi ca are probleme cu auzul? -Nu,are inceput de otita ano rectala ! -Adica?! -Adica te aude bine,dar il doare in c*r ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Pe masa de operatie se afla un pacient caruia trebuia sa i se scurteze penisul deoarece lungimea acestuia il incomoda la mers.Primul medic: -Eu propun sa-i taiem 10 cm din penis. Al doilea medic: -Eu propun sa-i taiem 20 cm. Asistenta sefa: -Eu prooun sa ii lungim picioarele . Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Blonda catre instructorul de înot: -Chiar e adevarat ca daca imi scoateti degetul dintre picioare,ma scufund ?! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Intr-un compartiment cu doi intelectuali: -Unde iti trimiti sotia sa se relaxeze? -La mare,se intoarce vesela,bronzata,un an nu am treaba cu ea.Tu? -La munte,aer curat,verdeata,se intoarce relaxata,un an nu am treaba cu ea. In compartiment mai era si badea Ion.Cei doi intelectuali isi dau coate,razand in barba... -Tu,bade,unde iti trimiti nevasta sa se relaxeze? -Apai dragii mei,eu mi-o f*t singur ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Aseara ajung acasa si ma bag in pat.Ea imi spune: -Esti beat ! -De unde stii? -Tu locuiesti in apartamentul vecin ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Un tip se duce ds returneze un papagal la petshop. -Va rog sa-mi dati un mascul ! -Pai cum v-ati dat seama ca e femela? -In loc sa repete ce spun eu,ma contrazice ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 -Hey,ce spui,te scot la o plimbare? -Hey,nu-s caine... -Nici capra nu esti,dar tot stai ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 -M-ai lasat insarcinata,nenorocitule !!! -Ei,lasa ! Si tu m-ai zgariat pe spate ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Sa te certi cu nevasta e ca si cum ai juca un bilet la loto,mai mult ca sigur nu vei castiga,dar merita sa incerci ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 -Tata,dupa ce ai facut vaccinul,ai avut vreo reactie adversa? -Sunt maicata,imbecilule !!! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Un pitic la doctor: -Doctore,cred ca sunt dezechilibrat sexual. -De ce credeti asta? -Cand mi se scoala,ma rastorn ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Cel mai naspa intr-o relatie este atunci cand unul dintre cei trei este gelos ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 La bijutier: -Cat costa aparatul asta de schingiut? -Domnule,aceasta este o verigheta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate