cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 La aniversarea de 20 ani de casnicie,dupa ce Ion si Maria au sarbatorit,Ion iese pe balcon si incepe sa fumeze tigara dupa tigara. -Ce-ai patit Ioane? -Mai stii acum 20 de ani cand ne-a prins tactu in masina? -Da ! -Mai stii ca mi-a zis ca daca nu te iau de nevasta,o sa fac 20 ani de puscarie? -Da ! -Maine ieseam,fa ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Sotia e obligata sa ii dea de mancare sotului,deoarece,conform tratatului de la Geneva,orice prizonier are dreptul la o masa calda Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Ce au in comun fotbalul si casnicia? Daca nu joci bine,devii rezerva,iar altul titular Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 -Draga mea,inainte sa mor,vreau sa-ti marturisesc ceva:te-am inselat cu vecina ! -Stiu draga,de asts te-am si otravit ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Un barbat necasatorit este un barbat incomplet,abia dupa ce se casatoreste,este terminat ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 La Mamaia este mai ieftin sa te intinzi pe o prostituata,decat pe un sezlong Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Iubito,iti jur ca "Alina anal" din telefon,e Alina de la analize ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Bunicul meu imi spunea: -Nepoate,tine minte de la mine,chibriturile si muierile sunt la fel,odata ce s-au udat,gata,poti sa-ti bagi p**a in ele ! 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 O blonda ii povesteste unei prietene: -In weekend o sa plec cu prietenul meu in Antarctica ! -Ti-a spus el? -Ei,n-a spus chiar asa... -Dar cum a spus? -A zis ca la sfarsitul saptamanii,ma voi juca cu pinguinul ! 1 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Ghinionul nu vine niciodata singur,vine cu pretentii gen:tine-ma de mana si spune-mi ca ma iubesti ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Daca te-ai insurat din greseala,macar amanta alege-o cu grija ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Deprimat,sotul ii zice sotiei grase: -Tu esti singura mea investitie care s-a triplat ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Un sef de tren ajunge dupa 3 zile acasa si face o gluma cu sotia: -Buna dimineata,biletele la control ! Unu de sub pat: -Eu am abonament ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Cand o romanca tanara se iubeste cu un mos din strainatate,se numeste "atragere de fonduri europene" Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 23, 2021 4 hours ago, cristian.buldog said: La aniversarea de 20 ani de casnicie,dupa ce Ion si Maria au sarbatorit,Ion iese pe balcon si incepe sa fumeze tigara dupa tigara. -Ce-ai patit Ioane? -Mai stii acum 20 de ani cand ne-a prins tactu in masina? -Da ! -Mai stii ca mi-a zis ca daca nu te iau de nevasta,o sa fac 20 ani de puscarie? -Da ! -Maine ieseam,fa ! 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 3 hours ago, cristian.buldog said: Cand o romanca tanara se iubeste cu un mos din strainatate,se numeste "atragere de fonduri europene" 🤣 Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 - Sunt frumoasă, deşteaptă... - Îţi place sexul? - Bineînţeles! - Faci 69? - Da, îi implinesc peste câteva săptămâni... Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 Un tip catre iubita lui: -Iubito, am ceva super pentru deseara! -Ce ai? -Am cumpărat prezervative olimpice! -Cum adică? -Păi sunt la set: aurii, argintii şi în culoarea bronzului! -Şi deseară pe care o să le porţi? -Pe cele aurii, normal! -Auzi iubitule, cred ca ar fi mai bine să le porţi pe cele argintii! -De ce? -Păi poate aşa, odată în viaţă, o să termini şi tu al doilea Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 Luni dimineaţa, şeful primeşte un telefon la birou de la un angajat: - Şefu', nu vă supăraţi, n-am nici un chef de muncă după weekend, daţi-mi o zi liberă, vă rog! - Hai, Mişule, fii om serios, avem o groază de treburi de făcut azi! Mi se mai întâmplă şi mie, dar ştii cum fac? Trag o partidă bună de sex cu nevastă-mea şi mă înviorez extraordinar, capăt o energie fantastică! Hai, tinere, fă ca mine şi vino la serviciu! Peste 2 ore, şeful îl vede pe Mişu muncind cu un spor teribil, ca niciodată. - Ai văzut, Mişule, că se poate? - Mare om eşti, şefule! Câtă dreptate ai avut! O partidă de sex cu nevastă-ta este energie curată. Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 De ce vin blondele dezamăgite de la Londra? Află că Big Ben-ul este numai un ceas! Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 O blondă la doctor: – Domnișoară, atunci când faceți dragoste, vorbiți cu soțul? – Da, doar în cazul în care îmi dă telefon Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 O blondă merge la medic, fiind foarte îngrijorată pentru că o doare tot corpul. – Arată-mi unde te doare, îi spune medicul. Blonda își pune degetul pe braț și zice: – Au! Uite aici mă doare! Apoi își pune degetul pe picior și strigă iar: – Au!! Și aici mă doare! Își atinge și nasul și se vaită iar: – Vedeeeți? Peste tot mă doare! Medicul zâmbește și îi spune: – Domnișoară, nu te îngrijora. Nu e grav. Ți-ai rupt degetul arătător. Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 23, 2021 40 minutes ago, adrianmaftei said: - Sunt frumoasă, deşteaptă... - Îţi place sexul? - Bineînţeles! - Faci 69? - Da, îi implinesc peste câteva săptămâni... 🤣🤣🤣 epic Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 O blondă vine la medic cu ambele urechi arse. Medicul mirat o întreabă: – Cum de s-a putut întâmpla aşa ceva? – Păi, călcam rufe şi tocmai a sunat telefonul. Atunci din greşeală am ridicat fierul de călcat la ureche. La care medicul: – Bine, bine şi cealaltă? – Asta s-a întâmplat atunci când am vrut să vă sun. Link spre comentariu
adrianmaftei Reputație: -16 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2021 Ora de matematica. Profesorul spune: - Maine dam un mic test! Nu admit nici un absent! Un elev intreaba: - Putem lipsi daca suntem extenuati de la sex? Link spre comentariu
Postări Recomandate