ro_passion Reputație: 227 Postat Iulie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2021 O profesoară ce preda la clasa a zecea o întreabă pe Ioana, eleva ei: „Ce parte a corpului uman creşte de 10 ori în dimensiuni atunci când este excitată?” Ioana răspunde: „Ce dezgustător! Chiar nu am de ce să răspund la o asemenea întrebare!” Profesoara îi pune aceeaşi întrebare lui Paul, care răspunde: „E simplu, pupila ochiului se măreşte de 10 ori.” „E corect. Bravo, Paul!”, îi spune profesoara. Mai apoi profesoara i se adresează Ioanei: „Am trei lucruri să-ţi spun domnişoară: În primul rând, se vede că nu ţi-ai făcut tema, în al doilea rând îţi stă gândul numai la prostii şi în al treilea rând… eşti pe cale să fii foarte dezamăgită!” Link spre comentariu
ro_passion Reputație: 227 Postat Iulie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2021 Şi cum vă descurcaţi pe calculator?, întreabă şeful secretara blondă. – Nu ştiu. Pe calculator n-am încercat încă… Link spre comentariu
amn_89 Reputație: 65 Postat Iulie 26, 2021 Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 26, 2021 52 minutes ago, ro_passion said: Şi cum vă descurcaţi pe calculator?, întreabă şeful secretara blondă. – Nu ştiu. Pe calculator n-am încercat încă… 🤭🤭🤭 Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Cea mai mare minciuna din istoria poporului roman: "Vai,dar nu trebuia !" Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Numai un roman se poate intoarce din concediu medical bronzat. Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 -M-am insurat a doua oara ! -Si,cum e? -Acelasi virus,alta tulpina ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Un tip se duce la magazin sa cumpere o parasuta. -Buna ziua ! As dori o parasuta ! -Bine,iata,aceasta este cea mai buna pentru dumneavoastra. -Si cum o deschid cand sunt in zbor? -Trageti de tragaciul verde. -Si daca nu se deschide? -Atunci trageti de cel rosu. -Si daca nici dupa asta nu se deschide? -O aduceti inapoi,si o schimbam cu alta. Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Bunicul isi sarbatoreste ziua de nastere (80 ani).Bunica ii spune: -De ziua ta,am doua vesti,una buna,una rea.Pe care vrei s-o auzi prima? -Pe aia buna,normal ! -Cu ocazia implinirii a 80 de primaveri,iti fac cadou o stripteoza ! -Urrraa,urraaa ! Si care-i vestea rea? -Stripteoza este o fosta colega de-a ta din scoala generala ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Am intrat intr-o reprezentanta auto si i-am spus managerului: -Sotia mea vrea sa discutati despre Loganul din vitrina ! -Imi pare eau domnule,dar nu avem nici un Logan in vitrina ! -Credeti-ma pe cuvant,acum aveti ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 De retinut: Daca o femeie iti da o sansa,nu o pierde ! Fugi cat te tin picioarele ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 -Ce sunt parintii tai, Bula? -Mama e gladiatoare,iar tata procuror . -Cum asa?! -Pai mama vinde gladiole,iar tata le procura ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Vand Mercedes adus de Dunare de la inundatiile din Germania.Masina a fost luata de apa din garajul unei batrane,are kilometrii putini. Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 -Aveti gel de lighean? -Poftim? -Gel de lighean,aveti? -Poate gel de dus ?! -Nu,ca eu ma spal la lighean ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 -Ioane,cum ii zice la aplicatia aia de te imbatraneste? -Nevasta ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 -Ioane,cum ii zice la aplicatia aia de te imbatraneste? -Nevasta ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Sotia catre sot: -Gata,m-am saturat ! Dau divort si masinile le impartim in mod egal ! Eu iau Mercedesul,iar tu masina de spalat ! Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Sotia catre sot: -Nu am gasit fire de par pe hainele tale ! -Asa,si? -Cine e chelioasa? Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 -Fiule,ai pacatuit cu femei maritate? -Da parinte,dar toate mi-au zis:"Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!" Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 La dentist: -Dupa ce va scot dintele,nu aveti voie sa mancati 2 ore. -La ce preturi aveti,nu o sa mai mananc o luna. Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Se intalnesc doi cunoscuti: -Iti plac femeile urate? -Nu ! -Dar cele care beau si fumeaza? -Nu ! -Dar cele care nu stiu sa gateasca? -Nici atat ! -Si atunci de ce te intalnesti cu sotia mea? Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Se intalnesc doi cunoscuti: -Iti plac femeile urate? -Nu ! -Dar cele care beau si fumeaza? -Nu ! -Dar cele care nu stiu sa gateasca? -Nici atat ! -Si atunci de ce te intalnesti cu sotia mea? Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 De fiecare data cand treceam prin parc,ii dadeam unui cersetor 5 lei.Dupa un timp ii dadeam 3 lei,iar acum doar 1 leu.Cersetorul ma intreaba de ce ii dau tot mai putin si i-am raspuns: -Inainte iti dadeam 5 lei pentru ca eram singur,dupa ce m-am casatorit iti dadeam 3 lei,iar de cand am un copil iti dau cate 1 leu. -Pai ce faci ma bulangiule,tu iti intretii familia pe banii mei? Link spre comentariu
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 In primii 2-3 ani de casatorie,ti se spune "Soarele meu".Dupa devii "Soarele matii" Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Iulie 27, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 27, 2021 Acum 17 ore, ro_passion a spus: Şi cum vă descurcaţi pe calculator?, întreabă şeful secretara blondă. – Nu ştiu. Pe calculator n-am încercat încă… 😂😂 Link spre comentariu
amn_89 Reputație: 65 Postat Iulie 27, 2021 Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Telefon: 0726179722 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 27, 2021 Unu intră într-un bar şi fluturând un pistol, răcneşte : – Care s-a culcat cu nevastă-mea ? Barmanul îl trage deoparte : – Frate, tu cu pistolul pui întrebarea asta? – De ce ? Crezi că i-am speriat prea tare? – Nu frate, dar ai puţine gloanţe Link spre comentariu
Postări Recomandate